Do pestrého sortimentu spotřebního zboží patří věci s charakterem rychlé spotřeby a opotřebování a opakovaného pořizování. Díky pestré nabídce prodejců v kamenných i internetových prodejnách si můžete pořídit spotřební zboží jako potraviny, oblečení, obuv, hygienické potřeby, spotřebiče, elektronika, sportovní potřeby, nářadí, kancelářské potřeby.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej dámských kožených a koženkových kabelek
Prodej dámských kožených a koženkových kabelek v různých provedeních na e-shopu zajišťuje společnost Levstra, s.r.o. z Brna, která se zaměřuje na velkoobchod i maloobchod.
Levstra, s.r.o.
Opravy pánských, dámských, náramkových i kapesních hodinek a  hodin s tradicí
Opravy pánských, dámských, náramkových i kapesních hodinek a hodin s tradicí vám zajistí hodinářství Strnad v Brně.
Hodinářství Strnad
Zachování výborné chuti i kvality vína a moštů – bag in boxy a obaly v mnoha objemech
Na prodej bag in boxů, které slouží nejen k zachování chuti a kvality moštů, a dalších obalů s různými objemy se zaměřuje pro oblasti Valtic a Znojma pobočka společnosti Model Pack Shop Brno.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Pánské a dámské značkové pásky Levi´s – obrovský výběr opasků v různých velikostech a šířkách
Obrovský výběr opasků v různých velikostech a šířkách, pánské, dámské i unisex pásky známé značky Levi´s má na svém e-shopu společnost Levstra, s.r.o. zaměřující se také na módu a zavazadla.
Levstra, s.r.o.
Ochranná maska na svařování Vegaview 2.5 – světlejší výhled na pracovní okolí
Světlejší výhled na okolí a vyšší bezpečnost při práci Vám zajistí profesionální maska na svařování Vegaview, kterou zakoupíte u společnosti FORMICA WELD – specialisty na svařovací techniku a doplňky.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Opravy a renovace, prodej starožitných hodin, hodinek, test vodotěsnosti, Brno
Na opravy, renovace a prodej starožitných hodin i hodinek se zaměřuje hodinářství Strnad sídlící v Brně. Zajistí vám také test vodotěsnosti. Navštivte nás.
Hodinářství Strnad
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů - kotevní technika
Prodej kotevní techniky a spojovacího materiálu zajišťuje v Brně firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů a jiný spojovací materiál.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Oprava a rekonstrukce starožitných hodin a hodinek - výroba chybějících části strojku
I zdánlivě neopravitelné starožitné hodiny odsouzené k zániku, se mohou stát ozdobou interiéru, pokud je necháte opravit či zrekonstruovat v hodinářství Strnad v Brně.
Hodinářství Strnad
Nástavce, bity a utahováky, spojovací materiál - prodej
Prodej kvalitní kotevní techniky a spojovacího materiálu nabízí společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o v Brně - seženete zde nástavce, bity i utahováky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Cestovní značkový kufr Benetton v designovém zeleném provedení a střední velikosti – kvalita za příznivé ceny
Bohatý sortiment cestovních kufrů včetně designového provedení značky Benetton v zelené barvě s výrazným logem a snadnou ovladatelností prodává společnost Levstra, s.r.o. na svém e-shopu.
Levstra, s.r.o.
Opravy, servis starožitných hodin a hodinek, hodinářství s tradicí Brno
Opravdu spolehlivé hodinářství s tradicí je hodinářství Strnad v Brně - provádí opravy a servis starožitných hodin a hodinek. Navštivte nás v naší prodejně.
Hodinářství Strnad
Upevňovací technika a spojovací prvky pro montážní, instalatérské, stavební práce
Spolehlivý dodavatel vysoce kvalitní upevňovací techniky, to je společnost reca spol. s r.o. Navštivte náš e-shop a vybírejte z nepřeberného množství montážní techniky.
Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty
Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty tohle všechno a další potřebný materiál nabízí firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Ochranné pomůcky a oděvy pro Vaši bezpečnější práci
Ochranné pomůcky a oděvy, které zajistí bezpečnější práci pro Vás i Vaše zaměstnance naleznete na e-shopu společnosti reca spol. s r.o. Nezapomínejte na své zdraví.
Obaly, krabice a tašky na víno v různých provedeních – bohatý výběr na e-shopu i v prodejnách
Různé provedení obalů, krabic a dárkových či firemních tašek na víno má ve svém bohatém sortimentu společnost Model Pack Shop nejen na e-shopu, ale také na prodejnách v okolí Břeclavi a Mikulova.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Spojovací materiál do plechu, trhací nýty - výroba, prodej a dodávka
Firma SIMAF CZ s.r.o. v Brně vyrábí a také prodává spojovací materiál do plechu. Další kvalitním produktem jsou také trhací nýty. Neváhejte nás kontaktovat - vždy vám rádi poradíme s výběrem.
SIMAF CZ s.r.o.
Fly Killer - nová mucholapka na českém trhu Vás zbaví otravného hmyzu
Trápí Váš domov velmi otravné a nepříjemné mouchy? Nechcete používat toxický postřik na mouchy? Nehodí se mucholapky do vašeho designového domova?
Masožravá zahrada Kaktusy, masožravky a sukulenty
Kvalitní spojovací materiál – návrhy, vývoj, dodávky
Pokud se ohlížíte po spolehlivé společnosti, která se zabývá návrhy a vývojem spojovacích materiálů, pak se neváhejte obrátit na SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Kvalitní dílenská chemie pro stavebnictví i kovovýrobu – oleje, těsnění, lepení
Kvalitní dílenskou chemii jako jsou oleje, těsnění, lepení a jiné pomocné či provozní materiály pro stavebnictví i kovovýrobu, dodává společnost reca spol s.r.o. z Brna.
Kvalitní spojovací materiál do plechu - nýtovací a lisovací matice, trhací i zásobníkové nýty
Kvalitní spojovací materiál dodává firma SIMAF CZ s.r.o., se sídlem v Brně - naleznete u nás široká výběr nýtovacích a lisovacích matic, trhací i zásobníkové nýty a mnoho dalšího.
SIMAF CZ s.r.o.
Ochranné pomůcky pro svářeče, prodej, dodávka samostmívací kukla KOWAX KWX6
Kvalitní ochranné pomůcky určené pro svářeče, samostmívací kukla KOWAX KWX6, prodej a distribuci zajišťuje firma FORMICA WELD spol. s r.o., sídlící v Brně.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Široký výběr dárkových košů a kazet s čaji a praženou kávou vhodných pro rodinu i přátele
Bohatý sortiment s dárkovými koši a kazetami obsahující různé druhy čajů a pražených káv prodává na svém e-shopu společnost Darka company s.r.o. z Brna.
Kotevní technika - chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a další
Brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. poskytuje profesionální nářadí k němuž patří i kotevní technika. Vybírat si můžete chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a mnohé další.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Speciální šrouby do plastu - spojovací materiál, výroba a prodej
Speciální šrouby do plastu s vysokou pevností spoje, montážní systémy a spojovací materiál od kvalitního výrobce firmy SIMAF CZ s.r.o., z Brna.
SIMAF CZ s.r.o.
Volné pracovní pozice - férové zaměstnání v přátelském kolektivu, zajímavé benefity
Férové zaměstnání v přátelském kolektivu naleznete u společnosti reca spol. s r.o. z Brna. Jde o volné pracovní místa na různých pozicích, poskytujeme zajímavé ohodnocení a benefity.