Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Originální doplňky stravy - v eshopu nově JML Chelát Magnesium s B6, JML Immunity Vitamín C s šípky a zinkem
Společnost JML Fitness Line, s.r.o. Zlín-Velíková uvedla na svůj eshop novinky mezi doplňky stravy - pro podporu imunity vyzkoušejte JML Vitamin C-500 s šípky a zinkem nebo JML Chelát Magnesium s B6.
Smluvní a zakázková výroba vitamínů, minerálů a doplňků stravy
Společnost JML Fitness Line Zlín-Velíková poskytuje kompletní servis v oblasti zakázkové výroby vitamínů, minerálů a doplňků stravy, tedy včetně balení, etiketování, skladování a dopravy k zákazníkům.
Výroba potravinových výrobků pro vegany, různé svačinky, bezmasé salámy, chlazené výrobky
Výrobou a dodávkou potravinových, zdravých bio výrobků, které jsou svým složením vhodné pro vegany se zabývá firma AMUNAK s.r.o. ve Vsetíně. Potraviny obsahují luštěniny, obiloviny, zeleninu a ovoce.
Velkoobchod, dodavatel mraženého, chlazeného masa - ryby, kuřecí, vepřové, hovězí maso
Firma UNIGASTRO s.r.o. je dodavatelem mraženého, chlazeného masa. Velkoobchod zajišťuje distribuci VO odběratelům i konečným zákazníkům na Moravě. Dodáme čerstvé ryby, kuřecí, vepřové, hovězí maso.
Prodej bezlepkové potraviny, bylinné čaje, bylinky, přírodní kosmetika - racionální, zdravá výživa
Zdravá výživa u zámku v Kroměřiži na ul. Ztracená zve všechny k nákupu. Na prodej je u nás racionální výživa, bezlepkové potraviny, bylinné čaje, bylinky i ekodrogerie a přírodní kosmetika.
Dárkové balení medu - med pro zaměstnance firmy, obchodní partnery
Kvalitní med vlastní výroby dodává firma Pavel Machů. Objednejte si u nás dárkové balení medu a obdarujte své obchodní partnery či zaměstnance své firmy. Působíme v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Výroba i distribuce chutných potravin vhodných pro celiaky, tedy pro bezlepkovou stravu
Na výrobu potravin, které jsou vhodné pro celiaky, tedy pro všechny, kteří dodržují bezlepkovou stravu, se zaměřuje potravinářská firma AMUNAK s.r.o. ve Vsetíně, která dbá na zdraví svých zákazníků.
Výroba Mařatského chleba Uherské Hradiště, chleba z žitného kvásku, chleba bez zbytečných přísad
Pečeme Mařatský chléb při zachovávání technologie původní receptury bez používání moderních chemií a urychlovačů.
Výroba chutných hotových jídel a potravinářských výrobků bez alergenů, vhodné pro vegetariány
Velký výběr hotových a chutných potravinářských výrobků bez alergenů, vyrobených z kvalitních surovin, které jsou vhodné pro vegetariány, dodává společnost AMUNAK s.r.o. Vsetín.
Výroba vaječného koňaku, ovocných pečených čajů a marmelád do obchodů a restaurací
Společnost HERBA LENA group s.r.o. z Chropyně vyrábí marmelády, pečené čaje, vaječný koňak a ovocné sirupy z čerstvých surovin. Zavážíme obchody, restaurace v Kroměříži, Zlíně, Přerově i Olomouci.
Ovocné sirupy, pečené čaje a domácí marmelády poctivé výroby - e-shop, rozvoz zdarma
Poctivé domácí marmelády, pečené čaje a ovocné sirupy vyrábí naše společnost HERBA LENA group s.r.o. Objednejte si v e-shopu a využijte rozvoz zdarma v Kroměříži, Prostějově a Přerově.
Prodej alkoholických a nealkoholických nápojů, pivo, limonády Kroměříž, distribuce piva, velkosklad
Prodej alkoholických a nealkoholických nápojů, pivo, limonády Kroměříž, distribuce piva, velkosklady alkoholických a nealkoholických nápojů.
FONTÁNA PCZG s.r.o. Dodavatel piva, vína, nealko nápojů
Borůvková farma - samosběr, prodej plodů, rostlin borůvek
Borůvková farma Kroměříž - Postoupky má vysazené různé odrůdy borůvek. Na prodej jsou jak plody borůvky, tak rostliny. V sezóně lze využít i samosběr, zájemce míváme z celého Zlínského kraje.
Špekáčky, pečené kýty, výběrové škvařené sádlo, škvarky - tradiční technologické postupy
Chutné špekáčky Vám exkluzivně nabízí Řeznictví a uzenářství Jana Černockého s dlouholetými zkušenostmi v oboru, která dbá na dodržení tradičních receptur i technologických postupů.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Celoroční prodej živých ryb - pstruhů, kaprů, amurů
Pan Marek Žákovský se zabývá prodejem živých ryb - pstruhů, kaprů a amurů. Na prodejně v Lukově zakoupíte čerstvé ryby. Spokojené zákazníky máme převážně ze Zlínského kraje.
Prodej zvěřiny, zvěřinové delikatesy, uzeniny - klobásy, salámy, špekáčky, slanina z divočáka
Firma VENISON CZ s.r.o. se specializuje na zpracování zvěřiny. Dodává nejen maso, ale i zvěřinové delikatesy a uzeniny - klobásy, salámy, slaninu z divočáka. Sídlí v Míškovicích - Zlínský kraj.
Rozvoz potravin, biopotravin, farmářských produktů a další Dary kraje
Společnost Dary kraje zajišťuje rozvoz potravin, biopotravin, farmářských produktů až k Vám domů. Naše působnost je celý Zlínský kraj - Zlín, Luhačovice, Uherský Brod, Hradiště, Vsetín, Kroměříž.
Domácí, kvalitní čerstvé uzeniny, maso, poctivé masné speciality
Čerstvé uzeniny, maso a poctivé masné speciality můžete jednoduše zakoupit u společnosti Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o., která dbá na kvalitu svých výrobků a domácí receptury.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Domácí ručně vázané špekáčky a grilované klobásy a párečky podle domácí receptury
Řeznictví a uzenářství Jana Černockého v Jablůnce pro Vás nastartovalo grilovací a opékací sezónu a každý den pro Vás připravuje kvalitní a čerstvé ručně vázané špekáčky, klobásy a párečky na gril.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o. Řeznictví Jablůnka
Pečené sele, teplý raut – dokonalá a poctivá hostina, čas na grilované pochoutky
Pečené sele a grilovací speciality Vám zajistíme a v nejvyšší kvalitě připravíme na Vaši narozeninovou oslavu, svatbu, firemní večírek nebo jinou akci. Jan Černocký, Řeznictví a uzenářství Jablůnka.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o. Řeznictví Jablůnka
Pečené i grilované maso - šunka od kosti,  kuřecí, kolena, chutné a šťavnaté speciality
Chutné a šťavnaté speciality z masa vyrábí Řeznictví a uzenářství Jana Černockého ve Vsetíně, které má pro vás připravené různé pečené a grilované maso, ať už jde o šunku od kosti, kuřecí či kolena.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Bio potraviny, suroviny pro pekárny, cukrárny, jídelny, gastro zařízení, hotely - velkoobchod, zásobování
Společnost Dr.Hlaváč s.r.o. je výrobce a velkoobchod s bio potravinami z regionu Zlínský kraj. Zajišťuje zasobování pro pekárny, cukrárny, jídelny, gastro zařízení i hotely.
Teplé předvařené, pečené sele v termoboxu na akci - dokonale šťavnaté
Teplé předvařené nebo pečené sele si můžete dovést na akci v termoboxu, který jej udrží teplé a šťavnaté, díky Řeznictví a uzenářství Jana Černockého ve Vsetíně.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Sypané čaje a směsi, zrnková a mletá káva Eshop Zlín, Mate a Ajurvédské čaje, káva plantážní
Sypané čaje a směsi, zrnková a mletá káva Eshop Zlín, Mate a Ajurvédské čaje, káva plantážní BIO, výběrová káva, Alžírská káva, káva Irish Cream, káva Amaretto.
Výroba, prodej, dovoz chlazených, teplých jídel, polévek
35 druhů chlazených jídel a 4 druhy polévek nabízí firma JOSPO Holešov. Výroba, prodej i dovoz chlazených i teplých jídel domů i do firem v regionu Přerov, Zlínský kraj.