Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Příjemná klimatizovaná vinotéka, kde je na prodej sudové, stáčené víno, burčák i frizzante
Vinotéka Zlatá vína s.r.o. je pro Vás otevřena Po-So od 10-22h, najdete u nás 18 druhů stáčeného vína i sezónní burčák a frizzante. Najdete nás ve Starém Městě u Uherského Hradiště ul. Brněnská 1435.
ZLATÁ VÍNA s.r.o. Vinotéka Staré Město - Uherské Hradiště
Zdravá povidla - kvalitní, přírodní produkt, s výraznou chutí švestek
Při výběru švestkových povidel vybírejte podle kvality - rodinná firma Jiří Netopil z regionu Zlínský kraj vyrábí zdravá povidla s výraznou chutí švestek, výrobek je 100% přírodní produkt.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Prodej nových raných brambor za výhodné ceny
Firma Arbia je tradiční český producent brambor, který nabízí klientům ve Zlíně, Otrokovicích i Napajedlích nové rané brambory za výhodné ceny.
Arbia, spol. s r.o. Prodejna brambor a ovocných stromků Zlín
Prodejna s levnými potravinami, cukrovinkami, drogerií - zlevněné prášky na praní, aviváže, tablety do myčky
Také ve Zlíně máte možnost ušetřit při nákupu potravin a drogerie - v prodejně Lacněnka jsou na prodej za bezkonkureční cenu levné potraviny, cukrovinky, kosmetika, aviváže, prášky na praní, do myčky.
Dodavatel, výrobce švestkových povidel - vítěz D-testu
Jiří Netopil z regionu Zlínský kraj je výrobce a dodavatel švestkových povidel. Naše povidla jsou 100% přírodní produkt, stala se vítězem D-testu ve své kategorii.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Kvalitní švestková povidla s výraznou chutí - nedoslazovaná, z vyzrálých švestek
Firma Jiří Netopil z Pravčic dodává kvalitní švestková povidla s výraznou chutí, nedoslazovaná. Povidla vyrábí z vyzrálých švestek z vlastních sadů na pozemcích v okolí Kroměříže, Přerova.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Švestková povidla z vyzrálých švestek z Pravčic - vítěz testu švestkových povidel Dtest
Výrobce povidel - Jiří Netopil z Pravčic u Kroměříže, vyrábí švestková povidla z vyzrálých švestek. Díky kvalitě je náš produkt vítězem testu švestkových povidel v Dtestu 03/2016.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Přírodní švestková povidla-výroba povidel bez konzervantů, přidaného cukru
Rodinná firma Jiří Netopil Pravčice vyrábí přírodní švestková povidla z vyzrálých švestek. Výroba povidel probíhá bez konzervantů a přidaného cukru. Hospodaří na pozemcích v regionu Kroměříž, Přerov.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Dodavatel, velkoobchod piva, nealkoholických nápojů, alkoholu, destilátů - vodky, tuzemáku, borovičky, likérů, sektu
FONTÁNA Kroměříž je velkoobchod piva, nealko nápojů, alkoholických nápojů, destilátů. Dodávky zajišťuje prodej přes velkosklady na Moravě - Kroměříž, Přerov, Olomouc, Šumperk, Jeseník, ValMez.
FONTÁNA PCZG s.r.o. Dodavatel piva, vína, nealko nápojů
Čerstvé hovězí, vepřové maso i uzeniny z Řeznictví Koníček
V Řeznictví Vlčnov u Uherského Brodu nakoupíte čerstvé vepřové i hovězí maso od českých dodavatelů. Majitel František Koníček dodá i uzeniny vlastní výroby.
Majonéza, tatarská omáčka, dipy v gastrobalení přímo od výrobce - distribuce pro restaurace, prodejny potravin, hotely, penziony
Drůbežárna Holešov se kromě distribuce vajec zabývá i výrobou dipů, majonézy,tatarské omáčky vlastní receptury. Dodáváme gastrobalení pro restaurace, firmy v lokalitě Přerov, Lipník, Hranice, Kojetín.
Volné místo v řeznictví - do výrobny masa, prodavač, prodavačka masa, uzenin
Řeznictví Vlčnov - František Koníček přijme zájemce s praxí v oboru na svoji provozovnu. Volné místo je do výrobny masa a prodavač masa, uzenin. Vhodné pro zájemce z okolí Uherského Brodu, Hradiště.
Uzená pečená masa - kýta, kolena, plec i naložené maso k dogrilování pro Vaše akce
Řeznictví a uzenářství Kadlček z Dolního Němčí připraví naložená a pečená masa pro Vaše víkendové akce. Na objednávku pečená uzená kýta, plec i kolena. Dodáváme ve Zlínském i Jihomoravském kraji.
Výsadbový česnek, cibule, hrušky, jablka na uskladnění, zelenina na prodej z letošní sklizně
V Zahradnictví u rozchodníka ve Fryštáku probíhá prodej cibule, zeleniny, ovoce z letošní sklizně. Na prodej jablka k uskladnění, zakoupit můžete i výsadbový česnek a cibuli.
Prodejna dárkového zboží připraví dárkové koše, kazety, balení cukrovinek na přání
Prodejna dárkového zboží ve Zlíně pro Vás připraví dárkové koše. Můžete si objednat dárkové balení cukrovinek vhodně vybrané pro ženy, muže i v dia nebo bezlepkové variantě.
Poctivé řeznictví ve Vsetíně - čerstvé maso z českých chovů s dovozem domů e-shop
Vychutnejte si čerstvé maso z českých chovů. Poctivé řeznictví a uzenářství Jan Černocký ve Vsetíně zajistím dovoz hovězího, vepřového i kuřecího masa k vám domů. Stačí si objednat v našem e-shopu.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Prodej nových brambor, okurek nakladaček, nová cibule i český česnek v zahradnictví
Talašovo zahradnictví s.r.o. zve k nákupu nových brambor, okurek nakladaček. Od července na prodej i sezónní zelenina, nová cibule, český česnek i ovoce. K nám to máte blízko ze Zlína i Kroměříže.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Bylinné tinktury, oleje, zelené potraviny přímo od výrobců v lékárně s přírodní a čínskou medicínou
V příjemném obchůdku ZELENÁ LÉKÁRNA – Lenka s.r.o. ve Vsetíně s čínskou a přírodní medicínou zakoupíte bylinné tinktury, oleje, i pro aromaterapii, zelené potraviny, bio kosmetiku a zubní kartáčky.
ZELENÁ LÉKÁRNA - Lenka, s.r.o. Zelená lékárna na Smetance
Pěstitelská pálenice, výroba destilátů z různých druhů zkvašeného ovoce
Pan Vladislav Vaněk již od roku 2003 provozuje ve Stříteži nad Bečvou pěstitelskou pálenici o objemu kotle 300 litrů. Pálenice je určena k výrobě destilátů z různých druhů zkvašeného ovoce.
Výroba trvanlivých masných výrobků - fermentované salámy, klobásy, krájené výrobky, šunka, slanina, uzená masa
KMOTR - Masna Kroměříž a.s. je předním producentem trvanlivých masných výrobků. Zabýváme se především výrobou trvanlivých fermentovaných salámů.
Eshop s vitamíny, minerály a doplňky stravy - se slevou produkty pro zdraví, posílení imunity, regeneraci organismu a vitalitu
JML Fitness Line, s.r.o. Zlín-Velíková vyrábí vitamíny a doplňky stravy, které aktuálně pořídíte se slevou. Navštivte náš eshop a vybírejte z mnoha produktů pro posílení imunity, regeneraci organismu.
Multimax powerEnergy - 44 složkový multivitamín s postupným uvolňováním a další vitamíny na posílení organismu a vitality v eshopu
JML Fitness Line, s.r.o. Zlín-Velíková doporučuje na posílení organismu a vitality svůj komplexní multivitamínový preparát Multimax PowerEnergy. Multivitamín s postupným uvolňováním pořídíte v eshopu.
Výroba dárkové balíčky vitamínů, doplňků stravy pro firmy, zaměstnance
Společnost JML Fitness Line s.r.o. Zlín-Velíková vyrábí pro firmy dárkové balení vitamínů, doplňků stravy. Dárkové balíčky pro zaměstnance připravíme dle Vašich požadavků.
Vitamín C 500, C 1000 s postupným uvolňováním pro posílení imunitního systému - výhodný nákup přes eshop
Společnost JML Fitness Line, s.r.o. Zlín-Velíková jako výrobce vitamínů doporučuje z produktů na svém eshopu Vitamín C 500, C 1000 s postupným uvolňováním, posílíte svůj imunitní systém.
Zdravá výživa až k Vám domů Uherský Brod, při nákupu nad 500 Kč je dovoz zdarma Po, St a Pá
Nabízíme rozvoz zdravé výživy až k Vám domů, zboží si objednejte pomocí SMS a očekávejte rozvoz Po, St a Pá od 15 - 17 hodin, nákup nad 500 Kč je dovoz zdarma.