Plastové a gumové výrobky patří k oblíbenému sortimentu uživatelů díky dlouhé životnosti, variabilitě a bezúdržbovosti. Najdete zde spoustu produktů a materiálů pro využití v různých odvětvích průmyslu, výrobnách, opravnách a také v domácnostech jako hadice, těsnění, trubky, pneumatiky, profily, pásy, rohože, podložky, zahradní nábytek a další.

Těsnící dveřní kartáče STRIBO pro utěsnění vrat, dveří, turniketů, zastřešení bazénů
Těsnící kartáče STRIBO jsou vynikající pro utěsnění dveří, vrat, turniketů, zastřešení bazénů, ale i pro použití při čištění, leštění, broušení, aj. Tento sortiment nabízí společnost Okentěs s.r.o.
Nové pneumatiky, přezouvání vozů, výměna kol, pneu služby
Firma CZECH STYLE poskytne na provozovně ve Zlíně kompletní pneu služby - přezouvání vozů, výměna kol, oprava defektů i prodej nových pneumatik.
Pneuservis pro osobní, dodávková vozidla, přezutí kol
Autoservis a pneuservis Tricar Limit Zlín nabízí přezutí kol a opravy pneumatik pro osobní a dodávková vozidla pro klientelu v regionu Zlínský kraj.
Mobilní pneuservis na osobní, nákladní automobily, vozy pickup
Mobilní pneuservis firmy CZECH STYLE je k dispozici pro osobní, nákladní automobily, i vozy pickup. Provozovna Veleň Praha-Východ.
Sériová, zakázková výroba těsnění z plošných materiálů - průmyslové těsnění z pryže, silikonu, klingeritu
Společnost Zlíntech je výrobce průmyslového těsnění z pryže, silikonu, klingeritu se sídlem ve Zlíně. Výroba těsnění je sériová i zakázková podle dodané dokumentace, rozměrů nebo vzorků.
Podešve, patníky a podrážky přímo od výrobce obuvnických komponentů
Kvalitní obuvnické materiály jako jsou podešve, patníky či podrážky nabízí společnost KOMPONENTY, a.s. ZLÍN, která je významným českým výrobcem obuvnických komponentů a jiných technických dílů.
Kompaktní a lehčené obuvnické pryžové plotny (desky) s různým dezénem
Firma KOMPONENTY, a.s. ZLÍN má bohaté zkušenosti s vývojem, výrobou i prodejem obuvnických komponentů. Máme široký výběr výrobků mezi které se řadí také kompaktní a lehčené pryžové plotny (desky).
Veškeré pneuservisní práce a prodej pneumatik, protektorů, autodoplňků
Pneuservis Bajer najdete poblíž Kroměříže, v obci Nětčice u Zdounek. Provádí veškeré pneuservisní práce, máme na prodej velký výběr pneumatik, protektorů i autodoplňků a autokosmetiky.
Pneuservis pro osobní, nákladní auta Nětčice u Zdounek
Kompletní pneuservisní služby pro osobní i nákladní auta poskytne Pneuservis Nětčice u Zdounek.
Prodej plechové, hliníkové, alu disky, kola, nové, ojeté pneumatiky
Dovozce automobilů MSCAR Kroměříž nabízí i prodej alu kol, hliníkové i plechové disky a nové i ojeté pneumatiky.
Výměna kol, přezutí, prodej i opravy pneumatik ve spolehlivém pneuservisu
Výměnu kol si můžete domluvit v Pneuservisu Bajer Nětčice u Zdounek nedaleko Kroměříže. Kromě přezutí pneumatik máme na prodej nové pneu a provádíme běžné opravy defektů.
Pneuservis poblíž Kroměříže - běžné opravy, přezutí pneu, vyvažování kol
Pneuservis Bajer najdete poblíž Kroměříže v obci Nětčice u Zdounek. Provádíme všechny běžné opravy defektů pneumatik, přezutí pneu včetně vyvažování kol.
Opravy, běžné defekty, průrazy, průpichy pneumatik, duší
Veškeré běžné opravy pneumatik provádí Autoservis a pneuservis Tricar Limit Zlín. Vyspravíme boční průrazy, průpichy pneumatik, provádíme lepení duší.
Pneumatiky, duše, protektory na osobní auta, zemědělské stroje
Nové pneumatiky, duše i protektory na osobní auta a zemědělské stroje pořídíte v Pneuservisu Bajer Nětčice u Zdounek.
Osobní, nákladní, zimní pneumatiky, motopneu v pneuservisu za výhodné ceny
V Pneuservisu Bajer Zdounky u Kroměříže máme skladem osobní, nákladní, zimní pneumatiky i motopneu. U nás pořídíte nové pneu i protektory za výhodné ceny.
Rychlá výměna kol, přezutí pneumatik-pneuservis Uherské Hradiště
Firma Autocentrum M.L.M. Uherské Hradiště provádí v pneuservisu přezutí pneumatik a běžné pneu služby. U nás je výměna kol velmi rychlá.
Pyroplex - pasivní protipožární ochrana, široký sortiment za nejlepší ceny
Pyroplex - pasivní protipožární ochranu můžete zakoupit na eshopu společnosti Okentěs s.r.o., která nabízí široký sortiment za ty nejlepší ceny.
Hadice pro hasiče na našem e-shopu - sportovní, zásahové, požární
Společnost EuroFire, spol. s r.o. je výrobní a obchodní firma, která se zaměřuje také na hadice pro hasiče. Na svém e-shopu nabízíme sportovní, zásahové i požární hadice.
Pneumatiky pro osobní auta, nákladní vozy, motopneu Nětčice u Zdounek
Kvalitní pneumatiky a motopneu za dobrou cenu máte možnost zakoupit v Pneuservisu Bajer Nětčice u Zdounek. V nabídce máme pneumatiky pro osobní auta, nákladní vozy, užitková vozidla i zemědělské stroje a motocykly. Na prodej máme nejen nové pneu, ale také protektory - různé rozměry, letní i zimní a také hliníkové i ocelové disky a ...
Průmyslové hadice Zlín-potravinářské, sací, tlakové, vzduchové
Společnost METAKO CZ s.r.o. je distributorem pro průmyslové hadice v ČR. Sídlo firmy je v okr.Zlín. V sortimentu jsou potravinářské, tlakové, vzduchové, sací, vodní, ventilační hadice i chemické, tankovací, plynové autogenové hadice a speciální otěruvzdorné, hasičské či lodní hadice. Distribuujeme do těchto zemí: - Česká republika, ...
Výměna kol, opravy, přezutí pneumatiky-pneuservis Nětčice u Zdounek
V pneuservisu Nětčice u Zdounek v okrese Kroměříž jsme připraveni na nápor řidičů - u nás je výměna kol i opravy a přezutí pneumatik hotové během několika minut, při dohodnutí termínu předem na tel.: 739636336. Pneuservis Bajer zajišťuje služby pro osobní, nákladní i užitkové vozy, stavební a zemědělské stroje i traktory. Vyřešíme veškeré ...
Otěruvzdorné hadice na granulát, štěrk, cement, beton Zlín
Pro stavební firmy, cementárny, štěrkovny, pískovny a betonárky nabízí společnost METAKO CZ s.r.o. distribuci otěruvzdorných hadic na štěrk, cement, beton. Otěruvzdorné hadice využijí i firmy zpracovávající granuláty na přepravu granulátu, i firmy vyrábějící plastové výlisky či různé plastové výrobky. Firma METAKO CZ je distributorem hadic ...
Hadice na chemii, oleje, naftu a palivové hadice Zlínský kraj
Pro firmy se zaměřením na chemický průmysl nabízí společnost METAKO CZ s.r.o.. distribuci hadic na chemii, oleje a jiné chemické látky, dodáváme tankovací, palivové hadice na naftu a benzín. Naše sídlo je v obci Lukov v regionu Zlínský kraj- tel.:+420571895530.. Hadice využijí zpracovatelé,výrobci chemických látek, čerpací stanice, ...
Generální opravy vozidel, kompletní servisní práce Zlín
Společnost KRAUS MOTORS s.r.o. Vám jako specialista na osobní a užitková vozidla exkluzivně nabízí kompletní servisní práce. V rámci generálních oprav vozidel společnost KRAUS MOTORS s.r.o. klientům poskytuje - garanční prohlídky vozidel - plnění klimatizace - výměny oleje, olejových filtrů - přípravu a provedení STK - prodej pneu a ...
Výrobky z technické pryže, výroba membrán a gumárenského zboží
Společnost Asociace gumárenské technologie Zlín se zabývá výrobou, konstrukcí a prodejem výrobků v rámci gumárenského průmyslu. Inženýring pro gumárenský průmysl, výroba konfekčních membrán pro výrobu pneumatik, výrobky z technické pryže, pogumování válců: - vývoj a výroba konfekčních membrán pro stroje na výrobu pneumatik - pogumování ...
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín