Plastové a gumové výrobky patří k oblíbenému sortimentu uživatelů díky dlouhé životnosti, variabilitě a bezúdržbovosti. Najdete zde spoustu produktů a materiálů pro využití v různých odvětvích průmyslu, výrobnách, opravnách a také v domácnostech jako hadice, těsnění, trubky, pneumatiky, profily, pásy, rohože, podložky, zahradní nábytek a další.

Pneuservis, přezouvání pneu a uskladnění gum za výhodné ceny
Zlínská firma DARO CAR, s.r.o. pro Vás zajišťuje pneuservisní služby a přezouvání i uskladnění gum za výhodné ceny.
DARO CAR, s.r.o. Autosklo zdarma přes pojišťovnu
Pogumování technických válců, kladek, kol - rychle, snadně a kvalitně
Pogumování technických válců, kladek i kol zajišťuje rychle, snadně a kvalitně společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o., která je špičkou ve svém oborou.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Prodej, rozvoz nejlevnější letní, zimní pneumatiky - osobní, dodávkové VAN, offroad SUV, motopneu
Společnost KAFOCAR s.r.o. Zlín jako prodejce pneumatik zajišťuje i rozvoz na Zlínsku. Pořídíte u nás nejlevnější zimní i letní pneumatiky osobní, offroad SUV i dodávkové VAN a motopneu.
Označovací, podlahové pásky 3M samolepící tvarové výseky
Prodejem výrobků 3M se zabývá firma G3 s.r.o. z okresu Kroměříž. Distribuujeme označovací barevné pásky, protiskluzné podlahové pásky 3M i samolepící tvarové výseky.
Kup zimní pneumatiky v Autoservisu Dolina-přezutí vozidla máš zdarma
Přezutí vozidla máš zdarma, pokud pořídíš zimní pneumatiky v Autoservisu Dolina, tak nečekej. Při našich nízkých cenách je to výhodný kup !
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Prodej pneumatik, disků všech rozměrů a značek na osobní, užitkové vozy, motocykly i OTR, Agro pneu na zahradní techniku
Společnost KAFOCAR s.r.o. Zlín se specializuje na prodej pneumatik všech rozměrů i plechových a alu disků. Pořídíte u nás pneu na osobní, užitkové vozy, motocykly i OTR, Agro pneu.
OTR, Agro pneu za výhodnou cenu - průmyslové pneumatiky na stavební, zemědělské stroje, zahradní techniku
Prodejce pneumatik, společnost KAFOCAR s.r.o. Zlín, dodává za výhodnou cenu speciální průmyslové pneumatiky - OTR pneu na stavební stroje i Agro pneu na zemědělské stroje. Zajistíme rozvoz po celé ČR.
Akce pneuservisu Dolina - výměna pneu zdarma při nákupu sady 4ks
Výhodná akce v Pneuservisu Dolina Kudlovice u Uherského Hradiště. Bude Vám provedena výměna pneu zdarma při nákupu nové sady.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Klínové a atypické řemeny Rubena, PIX na míru - vysoká odolnost, rychlá expedice
Odolné řemeny Rubena, PIX dodává naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. ze Zlína, působící ve Valašském Meziříčí a Uherském Hradišti. Prodáváme klínové či atypické řemeny na míru, vše s rychlou expedicí.
Gumové kompenzátory pro kompenzaci tepelné dilatace potrubí
Firma Macroflex dodává gumové kompenzátory pro kompenzaci tepelné dilatace potrubí. Výroba kompenzátorů. Provoz máme v Otrokovicích, okres Zlín.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Klínové, drážkové a ozubené řemenice od specializovaného prodejce
Řemenice pro různá odvětví průmyslu prodává specializovaná firma GAMA TRADE, s.r.o. Klínové, drážkové a ozubené řemenice dodáváme v Olomouci, Přerově, Zlíně, Prostějově a Vyškově.
Odolná polyuretanová metráž k prodeji na míru - segmentové, kruhové, klínové řemeny
Klínové, ozubené, kruhové a segmentové řemeny distribuuje naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. Prodáváme polyuretanovou metráž na míru pro zákazníky ze Zlína, Vsetína, Uherského Hradiště i Kroměříže.
Těsnění bezbariérových vstupů – padací dveřní těsnění proti průvanu, hluku, kouři i ohni
Firma Okentěs, spol. s r.o. má ve svém obchodním sortimentu automatické padací těsnění spodků dveří PLANET, které slouží k utěsnění spodků dveří proti průvanu a hluku, ale i proti kouři a ohni.
Produkty pro správnou montáž oken v zimě do minusových teplot
Společnost OKENTĚS, spol. s r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem těsnících prvků oken a dveří. V nabídce materiálu máme produkty do minusových teplot pro správnou montáž oken v zimním období.
Kvalitní náhradní díly pro konfekční stroje, opravy hadicových ventilů
Firma Asociace gumárenské technologie Zlín dodává kvalitní náhradní díly pro konfekční stroje a realizuje také opravy hadicových ventilů.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Eshop zimní pneumatiky Viatti Kama v akci - pro osobní, SUV vozy
Společnost CZECH STYLE s.r.o. Zlín se specializuje na pneumatiky zn. KAMA, v eshopu můžete pořídit zimní pneumatiky řady Viatti BRINA, BOSCO pro osobní a SUV vozy všech značek.
Prodej, e-shop - tlumiče hluku a vibrací, ALU samolepící pásky, těsnění pro vzduchotechniku a chlazení
Prvky pro vzduchotechniku a chlazení jako jsou ALU samolepící pásky, těsnění, tlumiče hluku a vibrací prodává Metalfix s.r.o. v Bystřici pod Hostýnem. Veškerý sortiment můžete zakoupit i přes e-shop.
Prodej pneumatik pro všechny typy, značky aut - eshop s pneumatikami
Společnost CZECH STYLE s.r.o. Zlín provozuje eshop s pneumatikami pro všechny typy i značky aut. Na prodej pneu pro vůz Škoda, VolksWagen, Hundai i další osobní a SUV vozy a také speciální pneu.
Viatti Kama letní pneumatiky ideální pro osobní vozy, SUV vozy - eshop
Dovozce pneumatik KAMA do ČR, firma CZECH STYLE Zlín doporučuje pro osobní vozy letní pneumatiky Viatti Strada Asimmetrico V-130. Pořídit je můžete přímo v našem eshopu.
Prodej pneumatik pro lehké nákladní automobily - sleva na pneu Kama, GoodYear, Sunfull, Dunlop
Společnost CZECH STYLE Zlín se zabývá prodejem pneumatik. Pro lehké nákladní automobily máme pneumatiky GoodYear, Kama, Dunlop, SunFull, Sava, Fulda. Na vybrané pneu je platná sleva až 50%.
Samolepící těsnění TLT z pryže - vyrobeno nejmodernější technologií
Samolepící těsnění TLT z pryže, které jsou vyráběny nejmodernějšími technologiemi prodává společnost Okentěs s.r.o., která vám nabízí široký sortiment zboží pro kutily.
Smršťovací hadice, bužírky RayTube pro průmyslové použití, náročné aplikace
Společnost Ray Service Uherské Hradiště dodává smršťovací hadice, bužírky pro průmyslové použití i náročné aplikace. Produktové spektrum je velmi romanité.
Letní pneumatiky KAMA v mnoha rozměrech v eshopu - řada Viatti Strada Asimmetrico, Viatti Bosco
Vybírejte letní pneumatiky Viatti Strada Asimmetrico a Viatti Bosco od výhradního dovozce pneumatik KAMA v ČR, firmy CZECH STYLE Zlín. V našem eshopu jsou na prodej v mnoha rozměrech.
Dárek při koupi pneumatik pro osobní automobily-prodej ve Zlíně
U společnosti CZECH STYLE Zlín zakoupíte za výhodné ceny pneumatiky, navíc získáte dárek při koupi pneumatik pro osobní automobily.
Těsnění pro renovaci plastových oken a dveří - kvalitní zboží
Těsnění pro renovaci plastových oken a dveří zajišťuje společnost Okentěs s.r.o., která pro vás neustále připravuje cenové akce a slevy, díky kterým ušetříte a zakoupíte kvalitní zboží.