Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Výrobce a dodavatel velkoobjemových vaků
Společnost Bohemia Bag s.r.o. z Oblekovic u Znojma, to je výrobce kvalitních velkoobjemových vaků Big-Bag, využitelných v zemědělském chemickém, stavebním i potravinářském průmyslu.
Výroba krabiček, obalový materiál - obaly na balení kosmetiky
Obalový materiál, obaly na balení kosmetiky Vám dodá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která se zabývá výrobou krabiček pro kosmetiku.
Obaly pro potraviny - nepropustný, laminovaný papír krabičky
Výrobu obalů na potraviny z nepropustného laminového papíru zajistí firma Wéčko, s.r.o. Provádí lepení krabiček, výsekové práce a laminování.
Výroba, lepení krabiček - obaly pro farmaceutický a kosmetický průmysl
Lepením krabiček a obalů pro farmaceutický a kosmetický průmysl se zabývá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která má s výrobou dlouholeté zkušenosti.
Logistika - přepravní bedny, boxy, vozíky, koše, přepravky a palety - dodávka, prodej
Přepravky a palety jedině od firmy Zarges CZ, s.r.o. z Brna, která zajišťuje velkoobchodní, maloobchodní prodej, půjčování přepravních beden a boxů, vozíků, košů a dalších logistických doplňků.
Výhody Bag-in-box oproti keg sudům - prověřený systém balení tekutin
Inovativní technologie přepravního balení pro víno - systém Bag-in-box od společnosti Model Pack Shop, který Vám poskytne mnohé výhody oproti keg sudům.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Výrobce velkoobjemových vaků k přepravě a skladování sypkých směsí
K přepravě a skladování sypkých směsí jako hnojiva, soli, chemikálie, potraviny a krmiva se hodí velkoobjemové vaky, které vyrábí společnost Bohemia Bags s.r.o.
Potraviny pro gastroprovozy, velkoobchod, velkosklad, plechové obaly
Velkoobchod a velkosklad s potravinami pro gastroprovozy, restaurace a jídelny, široký výběr jídla různých značek, e-shop plechových obalů zajišťuje Čoko Citonice s.r.o.
Kontejnerové BIG BAGy, velkoobjemové vaky z PP tkaniny
Velkoobjemové vaky a kontejnerové pytle z polypropylénové tkaniny, standardní BIG BAGy vyrábí a prodává znojemská společnost Bohemia Bag s.r.o.
Dřevovýroba, palety, europalety pro přepravu zboží, dřevěné a přepravní obaly
Kvalitní dřevěné palety i bedny vhodné k přepravě Vám vyrobí a zprostředkuje společnost Stanislav Hovězák s.r.o. Dřevovýroba z Klobouků u Brna. Bez problému si poradíme i s atypickými konstrukcemi.
Výroba tvarově stálých Big-Bagů k efektivnímu uskladnění sypkého materiálu
K uskladnění jakéhokoliv sypkého materiálu s maximální úsporou místa Vám skvěle poslouží tvarově stálé pytle Q-BAGy vyráběné společností Bohemia Bag s.r.o.
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických  látek
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických látek naleznete u prodejce a výrobce vaků a velkoobjemových vaků Bohemia Bag s.r.o.
Vodivé a izolující BIG-BAGY pro maximální bezpečnost při manipulaci se zbožím
Poznejte elektricky vodivé BIG-BAGY typu C a izolující typu B od společnosti Bohemia Bag, které umožňují odvádět elektrostatické náboje a zabraňují nebezpečným elektrickým výbojům
Speciální BIG-BAGy pro přepravu nebezpečného nákladu s UN registrací
Přepravu nebezpečného nákladu třídy II + III/Y, případně Z, Vám spolehlivě umožní speciální BIG-BAGy od společnosti Bohemia Bag, s.r.o.
Krabičky pro farmacii - výroba, tisk a tvarový výsek na míru
Krabičky pro farmacii vyrábí společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která se zabývá tvarovým výsekem a tiskem obalů na míru.
Prodej skleněných, plastových obalových materiálů - lahvičky, ampule, lahve, dózy
Prodej, dodávka skleněných, plastových obalových materiálů. Lahvičky, ampule, lahve, dózy a další produkty zakoupíte od firmy ELPACK, s.r.o., z Brna.
ELPACK, s.r.o.
Lepení krabiček jednobodové, tříbodové - farmacie, potravinářský průmysl
Lepení krabiček jednobodové, tříbodové - pro farmaceutická a potravinářský průmysl, lékové krabičky a obaly zajistí společnost Wéčko, s.r.o.
Velkoobchod potravin s distribucí pro gastronomické provozy, jídelny a restaurace
Zabýváme se distribucí potravin pro gastronomické účely, jídelny a restaurace. Firma Čoko Citonice s.r.o. neustále zkvalitňuje svoje služby, což dokazuje nemalý počet spokojených zákazníků.
Bag-in-Box - krabice na víno, mošty a šťávy, která splňuje "Vinařský zákon" o balení sudových vín
Na e-shopu společnosti Model Pack Shop můžete zakoupit Bag-in-Box. Jedná se o krabici na víno, mošty a další tekutiny, která splňuje podmínky nového zákona pro vinaře.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Zakázková výroba krabiček atypických rozměrů, obaly na léky
Zakázkovou výrobou krabiček atypických rozměrů, obalů na léky a potraviny provádí Wéčko, s.r.o.
Plastové, skleněné obaly pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl Brno
Prodej, dodávka skleněné obaly pro farmacii, chemii, potravinářství. Láhve z plastu a skla, dózy, uzávěry, zátky a další dodává firma ELPACK, s.r.o., z Brna.
ELPACK, s.r.o.
Zásilkové obaly - papírové poštovní krabice, tubusy, kartonové obálky
MODEL PACK SHOP se zabývá internetovým prodejem nejrůznějších obalů a krabic. V širokém sortimentu zásilkových obalů u nás naleznete také papírové poštovní krabice, tubusy a kartonové obálky.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Europalety, výroba a prodej atypických palet Břeclav
Europalety, výroba, prodej a výkup palet, atypické palety na míru, palety standart, dřevěné produkty od firmy Stanislav Hovězák s.r.o. v Břeclavi -
Výroba a prodej palet, europalety, dřevěné palety, přepravní palety Brno
Výroba a prodej palet, europalety, dřevěné palety, přepravní obaly, bedny, standardní a atypické palety od firmy Stanislav Hovězák s.r.o. v Brně.
Paletky a krabice pro přenos potravin - papírové bedničky na ovoce a zeleninu
MODEL PACK SHOP se zabývá internetovým prodejem nejrůznějších obalů a krabic. V sortimentu nabízíme také paletky a krabice pro přenos potravin. Tyto papírové bedničky jsou vhodné na ovoce a zeleninu.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice