Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Dárkové balení a obaly – krabičky s kašírováním, zakázkové dárkové krabičky
Dárková balení a obaly na míru vyrábí firma STILLUS s.r.o. Prodáváme krabičky s kašírováním a zakázkové dárkové krabičky pro unikátní příležitosti.
Výrobce speciální antistatické, bublinkové folie pro automobilový průmysl
Výrobou speciální antistatické, bublinkové folie pro automobilový průmysl se zabývá firma HB pack s.r.o. Bublinková fólie zamezuje tvorbě elektrostatického náboje.
HB pack s.r.o.
Zakázková výroba dřevěných beden na zelí nebo tykve v různých velikostech
Zakázkovou výrobou a prodejem speciálních dřevěných beden na zelí a tykve v různých velikostech se zabývá společnost POPP a syn s.r.o.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Prodej svařovacích závěsů, boxů, PVC pásy a zástěny - ochrana zdraví při práci
Specialista na dodávku a prodej svařovacích závěsů a boxů pro ochranu zdraví zaměstnanců, to je společnost PortaTherm s.r.o., působící v Brně.
Bedny, palety, obaly ze dřeva - zakázková výroba, prodej
Vysoce odolné dřevěné obaly, palety a bedny, vhodné pro skladování komodit i přepravě strojů vyrábí společnost Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. Poskytněte svému zboží tu nejlepší ochranu!
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Protisluneční okenní fólie - interiérové, exteriérové, dodávka, prodej
Interiérové, exteriérové protisluneční okenní fólie, prodej a dodávku kvalitních protislunečních fólií SkyFol Thermoprotect zajišťuje firma PortaTherm s.r.o., z Brna.
Výroba dřevěných beden na uskladnění obilí a ostatní zrniny na zakázku
Kvalitní dřevěné bedny vhodné pro uskladnění obilí a ostatní zrniny vyrábí na zakázku společnost Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. Bedny dodáváme nejenom ve Znojmě, ale také po celé České republice.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Lamely, PVC pásy, clony nebo svařovací závěsy. To vše k ochraně Vašeho zdraví a k úspoře energie.
Lamely, PVC pásy či protiprůvanové clony a další mnohé můžete pořídit u brněnské firmy PortaTherm s.r.o., která se zabývá především výrobou, servisem a prodejem těchto komponentů.
Dřevěné bedny pro uskladnění brambor a zeleniny - praktické skladování
Praktické skladování zeleniny zajistí dřevěné bedny pro uskladnění brambor a další zeleniny, které vyrábí společnost Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Dřevěné bedny na zeleninu – prodej a výroba na zakázku, Česká republika
Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. z České republiky, to jsou kvalitní dřevěné bedny vhodné pro uskladnění zeleniny. S dřevěnými bednami na zeleninu bude Vaše úroda dlouho čerstvá.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Výroba dřevěných obalů na zakázku - bedny na zemědělskou prvovýrobu
Výrobou dřevěných obalů se zabývá Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. Na zakázku pro Vás vyrobí bedny na zemědělskou prvovýrobu.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Kovové obaly, gitterboxy, bedny a dřevěné palety
Kovové bedny a boxy, dřevěné, plastové i kovové palety, přepravní obaly vyrábí, prodává i vyměňuje společnost EXPEDIENCE s.r.o., Brno.
Sterilní uzávěry, injekční a infuzní lahve pro lékařství - obalové materiály z plastu, skla
Plastové a skleněné obalové materiály dodává společnost ELPACK, s.r.o. z Brna. Prodáváme sterilní uzávěry na kapky, injekční a infuzní lahve pro uskladnění lékařského sortimentu.
ELPACK, s.r.o.
Výroba beden pro zemědělství na zakázku - dřevěné bedny na mrkev, kořenovou zeleninu
Výrobou beden pro zemědělství na zakázku se zabývá Dřevovýroba Popp a syn s.r.o. ze Znojemska. V naší nabídce naleznete standardní dřevěné bedny na mrkev, kořenovou zeleninu na cibuli i brambory.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Bezpečnostní a ochranné certifikované okenní fólie - ochrana před pořezáním, zvýšení bezpečnosti
Bezpečnostní fólie do oken chrání Váš majetek před zloději. Ochranné fólie poskytují ochranu před úrazem pořezáním. Certifikované okenní fólie pro Vaše bezpečí dodává firma PortaTherm s.r.o. z Brna.
Lahvička na tinktury, kapky, oleje, esence, roztoky pro farmacii
Sháníte do Vaší firmy lahvičky, kapátka nebo uzávěry? Potom neváhejte a obraťte se na nás. ELPACK, s.r.o., je firma sídlící v Brně, a zabývá se dodávkami obalového materiálu ze skla a plastu. Naše výrobky jsou nejvíce využívány převážně ve farmacii, v kosmetice, chemii, potravinářském průmyslu a jiných oborech. Prodáváme lahvičky GL 18 100 ml z ...
ELPACK, s.r.o.
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely, vozíky pod přepravky, pojezdová kolečka.
Prodej skleněné dózy na masti, kelímky z plastu, tuby, želatinové tobolky
Prodej skleněné dózy na masti, uzávěry, kelímky z barevného skla, tuby, želatinové tobolky od firmy ELPACK, s.r.o. Vhodné pro farmacii, potraviny, chemii i kosmetiku.
ELPACK, s.r.o.
Výroba dřevěných a jednorázových palet na zakázku
Dřevěné palety libovolných rozměrů a nosností nebo jednorázové palety vyrábí na zakázku společnost Dřevovýroba Popp a syn s.r.o. - specialista na výrobu dřevěných obalových materiálů.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Hliníkové přepravní bedny - mobilní, stabilní a nezničitelné
Brněnská firma Zarges CZ, s.r.o. pro Vás zajistí kvalitní hliníkové přepravní bedny a boxy, které jsou mobilní, stabilní a díky pevné konstrukci téměř nezničitelné.
Výroba dřevěných obalů pro zemědělce
Obalové materiály pro zemědělce naleznete u společnosti Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska. Vyrábíme kvalitní, pevné dřevěné obaly vhodné pro uskladnění zemědělských plodin.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Kvalitní plastové přepravky a bedny, vozíky pod přepravky pro potravinářský a masný průmysl
Plastové bedny na maso, pečivo i cukroví dodává česká společnost PK Group 2016 s.r.o. z obce Dubňany u Hodonína. Přepravky různých tvarů, barev i velikostí z kvalitních materiálů.
Elektricky vodivé BIG-BAGy typu C umožňují odvádět elektrostatické náboje
Pokud se obáváte nekontrolovaných elektrických výbojů při manipulaci se zbožím, pak vyzkoušejte naše elektricky vodivé BIG-BAGy typu C.
Boxy, bedny, přepravky, kufry, euroboxy, přepravní boxy - prodej, dodávka, půjčovna
Dodávku boxů, beden, přepravek, kufrů, euroboxů a přepravních boxů zajistí firma Zarges CZ, s.r.o., z Brna, která se zabývá prodejem a půjčováním a mají pro Vás vždy optimální řešení.
Výkup a čištění použitých vaků a Big-Bagů
Výkup a čištění použitých velkoobjemových vaků či Big-Bagů provádí společnost Bohemia Bag s.r.o.