Chcete si zkrášlit interiér nebo exteriér vhodnými rostlinami? Mezi nejoblíbenější formy patří květiny. Můžete si vybírat nejen z květin venkovních, ale i pokojových. Květiny zasázené na zahrádky, do květináčů i truhlíků nebo řezané přímo do vázy. V nabídce najdete také varianty květin sušených a umělých.

Nákladní autodoprava, zemní a demoliční práce
Provádíme služby v neomezeném rozsahu. Naše nákladní autodoprava vám přiveze štěrk, písek, zeminu a hutní materiály, také odveze a uloží beton a sutě. Také vám můžeme nabídnout pronájem přepravních kontejnerů. Zabýváme zemními a výkopovými pracemi, demolicemi a všechny práce s tím související. Dále prodáváme zahrádkářské, ...
Autodoprava, zemní práce, demolice Hodonín
Nabízíme služby nákladní audopravy. Další služby: -zemní a výkopové práce -demolice -a jiné. Prodej: -květinářství -zemědělské i zahrádkářské potřeby. Více informací na webových stránkách.
Okrasné dýně, halowenové dýně Brno
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o. pro Vás má krásný podzim. Prodej: -okrasné dýně, strašáky -halowenové dýně -výzdoba zahrady,Hallowenn Brno.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Čas pro sázení jahod
Dovolujeme si připomenout čas pro sázení jahod,který nastane 1.září. Od tohoto termínu budeme pro Vás mít připraveny sazenice jahod jednoupldících i stáleplodících.Sazenice budou kontejnerované a v širokém sortimentu.
Ovocné stromky a okrasné rostliny
Prodej ovocných stromků pro podzimní výsadbu bude zahájen 7.10.2011.Máme pro Vás připraveno mnoho novinek,aby radost z Vámi vypěstovaného ovoce byla co největší. V nabídce máme kompletní sortiment ovocných druhů a těšíme se na Vaši návštěvu. Rádi Vám poradíme s výběrem i pěstováním.
Zahradnické centrum Čáslav
V nově otevřeném zahradnickém centru najdete vše potřebné pro Vaši zahradu: -široký sortiment řezaných i hrnkových květin, dřevin, vzrostlých stromů i soliter, hnojiv, keramiky a dalších potřeb pro zahrádkáře a zahradníky.
Prodej květin Čáslav
Nově otevřená prodejna v zahradnickém centru.