Pestrý sortiment kovových výrobků vychází z produkce nejen hotové výroby, ale i přímo na zakázku. Patří sem různé držáky, svařované konstrukce jako regály, pracovní stoly, různé nosné prvky, brány, židle, okna, dveře a také kontejnery, nádrže, zásobníky, ochranné kryty a mnoho dalších. Kovové výrobky jsou odolné a mají dlouhou životnost.

Všechny druhy zámků na jednom místě - vložky, zámky do dveří, visací, lankové i bezpečnostní
Ve firmě STORES Bruntál, s.r.o. seženete všechny druhy zámku pod jednou střechou. Najdete u nás zámky do dveří, visací, lankové i zámky pro lepší bezpečnost.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Šrouby, hřeby, hřebíky, šroubky, matky, podložky a další spojovací materiál na jednom místě
GAVENDA s.r.o. je specializovaná prodejna v Opavě kde naleznete šrouby, hřeby, hřebíky, šroubky, matky, podložky, hmoždinky, dráty, kolíky a jiný spojovací materiál pro kutili i zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Strojírenská výroba, nástrojárna, galvanovna, výlisky pro automobilový průmysl
Kvalitní zámky do dveří či díly pro autoprůmysl Vám zajistí strojírenská firma HOBES, spol. s r. o. z Horního Benešova. Jsme tradiční společnost s velkým technologickým zázemím a zkušenostmi.
Prodej, e-shop - profily, konzoly, rychloupínací matice pro montované konstrukce
Nevíte kde koupit rychloupínací matice pro montované konstrukce či konzoly a montážní profily? Podívejte se na eshop firmy Metalfix s.r.o. a určitě zde najdete to, co hledáte.
Rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou, zápustná hlava - prodej, eshop
Specialistou na prodej upevňovacích dílů jako jsou rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou či zápustná hlava je firma Metalfix s.r.o. Veškerý sortiment si můžete zakoupit také přes e-shop.
Hmoždinky, chemické i zarážecí kotvy a malty Fischer - eshop, prodej
Prodejem, eshopem a dodávkou hmoždinek, chemických i zarážecích kotev a malt značky Fischer se zabývá ostravská společnost Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Kotvy s přerušením tepelného mostu, pro zateplovací systémy a markýzy - prodej, e-shop
Kotvy s přerušením tepelného mostu a kotvy pro zateplovací systémy i markýzy můžete zakoupit u ostravské společnosti Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Hromosvody, bleskosvody a další příslušenství k hromosvodům - výroba a prodej
Specializovaná firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. vyrábí hromosvody, bleskosvody a další příslušenství k hromosvodům.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Závitová technologie, vysokopevnostní závity pro strojírenství, automobilový průmysl
Společnost ARSY line, s.r.o. distribuuje a prodává závitovou technologii vysoké pevnosti. Závitové vložky dodáváme do strojírenství, automobilového i leteckého průmyslu.
Šrouby, matice, hřebíky a jiný spojovací materiál - prodej, železářský sortiment
Spojovací materiál jako jsou šrouby, matice, podložky, hřebíky, vruty a sortiment železářství sežene v okolí Krnova a Bruntálu u firmy GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Železářství Krnov
Komínové a technické kartáče s příslušenstvím
Naše firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. nabízí potřeby pro kominíky a kompletní program pro čištění kouřovodů a kamen. V sortimentu naleznete technické, brusné, kovové kartáče, komínové štětky a růžice
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
E-shop nábytkové kování, železářské zboží za akční ceny - petlice, zámky, hřeby
Naše firma STORES Bruntál, s.r.o. se zaměřuje na prodej nábytkového kování značky Hobes a dalších. Zakoupit u nás můžete petlice, zámky, kování, hřeby, profily i západky.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Potřeby pro stolaře, truhláře i domácí kutily - prodej nábytkového příslušenství
Prodejem nábytkového příslušenství se zabývá společnost Keny Export – Import s.r.o. z Havířova. Nabízí široký sortiment potřeb pro stolaře, truhláře i domácí kutily za velmi příznivé ceny.
Železářství a spojovací materiál různých typů - šrouby, hřebíky, vruty, matice
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě je specializovaná prodejna spojovacího materiálu a železářství různých typů, a to šroubů, hřebíků, vrutů a matic.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Zemní vruty - na ukotvení trubek, pro ploty, terasy, značky, chatky, pergoly
GAVENDA s.r.o. je specializovaná prodejna spojovacího materiálu v Opavě, ve které najdete kvalitní zemní vruty, které jsou vhodné na ukotvení trubek a také pro ploty, terasy, značky, chatky a pergoly.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Kotevní technika - kotvy pro ukotvení pergol, altánů a garážových stání na zahradě
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě je specializovaná prodejna spojovacího materiálu a kotevní techniky. V prodejně naleznete kompletní nabídku hmoždinek, kotev na pergoly, altány či garážová stání.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Nábytkové kování i drátěný program – potřeby pro stolaře na jednom místě
Potřeby pro stolaře a truhláře zajišťuje společnost Keny Export - Import s.r.o. z Havířova. Nábytkové kování, drátěný program a další kvalitní sortiment zakoupíte na jednom místě.
Zámečnictví - výroba náhradních klíčů, nouzové otevírání dveří, trezorů a automobilů
Zámečnictví Twardzik vyrábí náhradní klíče a zajišťuje nouzové otevírání dveří, trezorů a automobilů v okrese Karviná.
Bezešvé ocelové trubky, ocel, kontislitky, sochory, šroub | Ostrava
Bezešvé ocelové trubky pro různá průmyslová odvětví vyrábí a dodávají TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY a.s. po celé České republice a Evropě. Výroba, dodávka, velkoobchodní prodej: - bezešvé ocelové trubky válcované za tepla - trubky profilové - trubky olejářské – Casing a Line Pipe - nátrubky k ochraně konců závitovaných trubek - ...
Betonářská ocel | Třinec, tažené dráty, obvodové tvárnice
Betonářskou ocel, tažené dráty, obvodové tvárnice a stropní konstrukce vyrábí ve společnosti TRITREG Třinec s.r.o. Výroba, dodávka, prodej: - ocelová prostorová výstuž pro stropní železobetonové konstrukce - ocelový drát tažený za studena - hladký (svitky od 1000-2000 kg) - brémské kruhy - ocelové vlákna do betonu - betonářská ocel ...
Akční nabídka univerzální zámky, nábytkové zámky na sklo Krnov
Sháníte nový zámek pro uzamčení dřevěné, plechové či prosklené skříně? E-shop Jiří Petřek SISO-CZ se sídlem v Krnově nabízí výprodej za akční ceny univerzální nábytkové zámky nebo zámky na sklo. Nábytkový zámek na sklo Audio k uzamčení jednoho křídla prosklených dveří v plastovém provedení matné černé barvy. U tohoto zámku není potřeba ...
Výprodej úchytek Krnov
Chcete, aby Váš starý nábytek vypadal jako nový? Vyměňte úchytky. Úchytky jsou nedílnou součástí každého nábytku. Volbou našich úchytek sladíte Váš nábytek do posledního detailu V e-shopu Jiří Petřek SISO-CZ zakoupíte ve výprodeji různé druhy stylových úchytek za akční ceny ve vysoké kvalitě a moderním designu. Úchytky lze použít na nábytek, ...
Vše pro výrobu nábytku, nábytkové kování - velkoobchod, maloobchod, prodej
Vše pro výrobu nábytku a nábytkové kování za příznivé ceny nakoupíte u firmy KENY Export-Import s.r.o. v Havířově, která zajišťuje velkoobchod, maloobchod a prodej všeho potřebného pro výrobu nábytku.
Prodej svařovací technika, vzduchotechnika, nářadí Opava
Ve firmě FILKO OPAVA s.r.o nakoupíte vše potřebné pro svařování: - svařovací technika - autogenní technika - tlaková vzduchotechnika - plazmové řezačky - odsávání - elektrické nářadí - vzduchové nářadí - brusivo - ochranné pomůcky - silikonové tmely, technické aerosoly - kompresory - chemie pro úpravu kovů. Provádíme opravy, ...
Pamětní mince
Nová pamětní mince o průměru 32 mm - ražba - mosaz lesk