Pestrý sortiment kovových výrobků vychází z produkce nejen hotové výroby, ale i přímo na zakázku. Patří sem různé držáky, svařované konstrukce jako regály, pracovní stoly, různé nosné prvky, brány, židle, okna, dveře a také kontejnery, nádrže, zásobníky, ochranné kryty a mnoho dalších. Kovové výrobky jsou odolné a mají dlouhou životnost.

Samolepící podlahová značkovací páska PermaStripe, zákazové tabulky, značky – prodej
Prodejem kvalitních samolepících podlahových pásek PermaStripe, dále zákazových tabulek s textem dle požadavku zákazníka a jiných značek se zabývá společnost KRIŽAN, s.r.o. se sídlem v Havířově.
KRIŽAN, s.r.o.
Šroubovací a navařovací body, háky a oka od špičkových výrobců – prodej, E-shop
Šroubovací, navařovací, pevné a otočné body, háky a oka k navaření a našroubování – výrobky od špičkových výrobců prodává na E-shopu společnost Pavlínek s.r.o.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Lis na PET láhve ECOPRESS - k lisování všech typů plastových láhví
Lis na PET láhve ECOPRESS můžete nyní zakoupit jednoduše u firmy KOVONA SYSTEM, a.s., která se specializuje na výrobu kovových produktů. Lis je vhodný k lisování všech typů plastových láhví.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Bezpečnostní lanová svodidla Briefen Ostrava - instalace, prodej
Bezpečnostní lanová svodidla Briefen a jejich instalaci i prodej zajišťuje společnost Proznak - dopravní značení s.r.o. se sídlem v Ostravě, která je jejich vybraným dodavatelem.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Kotevní technika - šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu, lehčených materiálů a jiný spojovací materiál seženete ve firmě Jakub Kokeš CZ, s.r.o., která prodává široký sortiment kotevní techniky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Otevírání bytů, opravy, montáže Ostrava a okolí
Specialistou na otevírání zabouchnutých dveří u bytů i automobilů je společnost Karla Bartoše v Ostravě s dlouholetou zkušeností. Otevíráme zabouchnuté dveře bez jejich poškození.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Nouzové otevírání bytů, automobilů, výroba klíčů Ostrava
Zabouchnuté dveře od bytu, automobilu, kanceláře nebo prodejny nejsou překážkou pro tým profesionálů od firmy Karla Bartoše z Ostravy. Kdykoliv během dne otevřou jakýkoliv zámek.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Prodejna zámků, klíčů, autoklíčů|Ostrava a okolí
Na prodej zámků, autoklíčů, cylindrických vložek, klíčů všech druhů - bytové, schránkové, klíče ke střešním boxům, dózické i atypické - se zaměřuje prodejna Karla Bartoše v Ostravě.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zalomeného klíče i opravy | Ostrava
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zlomeného klíče ze zámku v kteroukoliv dobu a další služby zámečníka poskytuje společnost Karla Bartoše v Ostravě a okolí.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Potřeby všeho druhu pro kutily, chataře a zahrádkáře a specializované železářství
Železářský sortiment a potřeby pro kutily, chataře i zahrádkaře prodává firma STORES-Bruntál, s.r.o. Přijďte si vybrat do specializovaného železářství, které je v blízkém dosahu Rýmařova.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Rychlé otevření zabouchnutých dveří bytu, auta, garáže, chat bez starostí
Otevření zabouchnutých dveří bytu, auta, garáže i chat pro vás zajistí rychle a bez starostí v okolí Ostravy firma Zámečnictví Karel Bartoš.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Oplocení staveb, oddělení od chodců, svodidla, zábrany - dopravní zařízení
Veškeré dopravní zařízení, které slouží k oplocení staveb a jejich oddělení od chodců zajišťuje společnost Proznak - dopravní značení s.r.o., která má pro Vás připraveny svodidla, zábrany a další.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Elektronické otevírání dveří - montáž a servis chytrých zámků, přístupových systémů
Se zabezpečením rodinných domů, budov vám v Opavě, Ostravě pomůže firma 4M zabezpečovací systémy. Montujeme chytré zámky, přístupové systémy a jiné technologie pro elektronické otevírání dveří.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Profesionální zámečnictví - oprava zámků aut, dálkových ovladačů vozidel, výroba autoklíčů
Zámečnictví Miroslava Twardzika v Karviné poskytuje veškeré zámečnické služby včetně oprav autozámků, dálkových ovladačů vozidel a výroby autoklíčů. Spolehlivost je naší samozřejmostí.
Příslušenství a náhradní díly na opravy pro vrata a brány
Firma Večerek Tomáš, to je prodejce kvalitních vrat a bran v Opavě, Ostravě a jejím okolí. Dodáváme také příslušenství a náhradní díly na opravy vrat a bran.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Prodej železářského zboží Třinec, železářství a potřeby pro kutily
V našich prodejnách nabízíme prodej železářského zboží, strojů, zahradní techniky, pracovní oděvy a ochranné pomůcky.
Nerezové zábradlí a sloupky - kulaté a hranaté, madla, úchyty, kotvení, eshop
Firma Večerek Tomáš Vám poskytne kvalitní nerezové zábradlí a další nerez výrobky v Opavě, Ostravě a okolí. V sortimentu nabízíme kulaté i hranaté sloupky, madla, úchyty i kotvení.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Výroba univerzálního autoklíče s dálkovým ovládáním a dálkové ovládání dle typu vozu
Výrobou univerzálních autoklíčů s dálkovým ovládáním a dálkového ovládání na míru dle typu vozu, pro vozy Škoda, BMW a další značky provádí Zámečnictví Twardzik v Karviné.
Zámky za výhodné ceny - zadlabací, bezpečnostní, vícebodové
Naše firma STORES Bruntál, s.r.o. vyrábí a prodává široký sortiment zámku. Na výběr máte z více druhů jako jsou zadlabací, bezpečnostní či vícebodové zámky.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Zadlabací dveřní zámky v různých velikostech - velkoobchod i maloobchod
Nakupujte kvalitní a testované zadlabací zámky do dveří u spolehlivé společnosti STORES Bruntál, s.r.o.. Máme maloobchod i velkoobchod s různými dveřními zámky.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Prodejna spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře
Prodejna společnosti GAVENDA s.r.o. nabízí v Opavě a okolí široký výběr spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Závitové technologie HELICOIL®PLUS, vysoce pevné a spolehlivé závity pro mnoho odvětví
Závity té nejvyšší spolehlivosti Vám vyrobí dynamická společnost ARSY line, s.r.o. se sídlem v Ludgeřovicích u Opavy. Důležitý konstrukční prvek pro automobilové a letecké odvětví i astronautiku.
Kvalitní svařovací potřeby a materiál- dráty pro svařování, prodej i po kusech
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě ve své prodejně železářství a spojovací materiál nabízí také svařovací potřeby, mezi kterými naleznete dráty pro svařovaní. Prodej také možný po kusech.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
HOBES - zadlabací zámky, protiplechy, okenní uzávěry, cylindrické vložky a klíče
Naše firma STORES Bruntál, s.r.o. se zaměřuje na prodej stavebního kování značky Hobes. V sortimentu značky HOBES naleznete zadlabací zámky, protiplechy, okenní uzávěry, cylindrické vložky a klíče.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Zámky, železářství, stavební kování, e – shop
Naše firma STORES Bruntál, s.r.o. se zaměřuje na prodej stavebního kování značky Hobes a dalších. V našem sortimentu naleznete vše potřebné v oboru železářství, stavební kování.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál