Pro uspokojení potřeb v oblasti sportu, odpočinku i turistiky je k dispozici pestrý výběr rekreačních, turistických i sportovních zařízení. Jedná se o horská střediska, střediska v oblasti vodních ploch, sportovní centra včetně sauny, bazénu, posilovny či masáží, turistická zařízení včetně ubytování, restaurací, koupališť a dalších možností.

Pronájem elektrokoloběžky Chooper na výlet s rodinnou, přáteli i zpestření podnikové akce
Prozkoumejte okolí Uherského Hradiště na elektrokoloběžce Chooper s dojezdem až 110km. Pronájem si sjednáte od firmy Auta na půjčení Kunovice. Vhodné na výlet s rodinou i podnikové akce.
Matouš Bartůsek - Auta na půjčení Pronájem osobního auta, dodávky Kunovice
Prodej, broušení bruslí a lyžařský servis, skiservis
Na prodejně TK SPORT Uherský Brod mají na prodej velký výběr lyží i bruslí a poskytují i servisní práce. V zimě broušení bruslí a lyžařský servis-skiservis. Klientelu máme v okolí Uherského Hradiště.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Nábytek pro mateřské školy, dětská hřiště a dětský mobiliář eshop
Nabízíme výrobu, prodej, eshop, montáž: Dětská hřiště a dětské mobiliáře: -navrhneme dětské hřiště a vybudujeme hřiště na míru -hračky pro sport a pohybové hry: -houpačky, balanční lano, pružinová deska, chůdy, tělocvičná lavice -skluzavky Nábytek pro mateřské školy: -vytvoříme návrh a řešení pro vás -3D návrhy, ...
Atletický a zimní stadion, sportovní areál Uherské Hradiště
Městský sportovní areál nabízík k dispozici jsou 4 hrací plochy: - hřiště č. 1. a č. 4 - basketbal, odbíjená, nohejbal, badminton - hřiště č. 2 - tenis, házená - hřiště č. 3 - malá kopaná, házená, tenis Atletický stadion: - 8 běžeckých drah včetně vodní překážky - 3 doskočiště na skok daleký - sektor na skok vysoký a skok o ...