O kompletní vybavení hřišť, sportovišť a tělocvičen se postarají výrobci a prodejci s pestrou nabídkou sortimentu jako oplocení, mantinely a ochranné sítě, sportovní konstrukce, branky, stěny, koše, lavičky, tribuny, střídačky, sloupky, tabule, lajnovačky, lavičky, gymnastické vybavení a sportovní nářadí a další sortiment a služby.

Pro rozvoj motoriky dětí zajišťujeme výrobu kreslící tabule a prohazovadel na dětská hřiště
Děti milují kreslení a hraní si s různými tvary a barvami. Kreslící tabule a prohazovadla jsou ideálními hračkami dětských hřišť pro podporu motoriky dětí. Široký sortiment nabízí Dřevoslav, s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Kvalitní dřevěné doplňky pro cyklostezky
Společnost Dřevoslav ze Slavonic vyrábí dolňkové prvky na cyklostezky. Na zakázku zhotoví odpočívadla, stojany na kola, odpadkové koše a další doplňky ze dřevěného masivu.
Dřevoslav s.r.o.
Výroba dětských dřevěných domků a altánů – ve variantách se skluzavkou a šikmým nástupem
Na výrobu dětských dřevěných domků a altánů v různých variantách jako je se skluzavkou a šikmým nástupem se zaměřuje certifikovaný výrobce dětských hřišť Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic.
Dřevoslav s.r.o.
Vodní prvky na dětská hřiště – vyrábíme vodní hry, mlhoviště a mlžítka
Skvělou zábavu a příjemné osvěžení si v letních horkých dnech užijí děti na zahradách nebo dětských hřištích s vodními hrami a také mlhovištěmi či mlžítky, které vyrábí společnost Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Smyslový či pocitový chodník na zahradě přivede Vás i Vaše děti na nové vnímání přírody
Chcete-li poznat přírodu jinými smysly, než ji běžně vnímáte, pak vyzkoušejte smyslový chodník, určený jak pro děti, tak i dospělým, vyrobený firmou Dřevoslav, s.r.o. se sídlem ve Slavonicích.
Dřevoslav s.r.o.
Vzdělávací herní prvky na dětská hřiště - venkovní dřevěné pexeso
Dřevěná výuková či herní venkovní pexesa vhodné pro umístění na dětská hřiště vyrábí a dodává firma Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Dětský zahradní domeček námořník v bílé modrém pruhovaném provedení
Námořnicky vyladěný dětský zahradní domeček s plnohodnotnou střechou, okny i dveřmi, který je možné ponechat na zahradě celoročně, zakoupíte na e-shopu firmy Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Závěsná houpačka hnízdo pro relaxaci i odpočinek
Závěsné houpačky tzv. hnízdo pro relaxaci i odpočinek s dřevěnou konstrukcí zakoupíte u výrobce herních prvků nejen na dětská hřiště Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Výroba a montáž herních prvků na dětská hřiště – houpačky, skluzavky, hrazdy
Realizací certifikovaných dětských hřišť a herních prvků, jako houpačky, skluzavky či hrazdy se zabývá Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic. Postaráme se o výrobu, odbornou montáž i následný servis.
Dřevoslav s.r.o.
Dřevěné herní prvky na dětská hřiště na cvičení a protahování
Dřevěné herní prvky na dětská hřiště ke cvičení a protahování, jako jsou například hrazdy a lanové mosty, vyrábí certifikovaný výrobce dětských hřišť Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Herní prvky – smrkové, modřínové, akátové, kovové, vrbové stavby
Výrobou herních prvků pro dětská hřiště, zahrady MŠ, veřejné prostory se zabývá společnost Dřevoslav, s.r.o. sídlící ve Slavonicích. Vyrábíme smrkové, modřínové, akátové, kovové prvky i vrbové stavby.
Dřevoslav s.r.o.
Herní prvky – balanční a enviromentální prvky na dětská hřiště z masivu
Výrobu a montáž herních prvků z masivu na dětská hřiště, jako jsou balanční a environmentální prvky, provádí společnost Dřevoslav s.r.o.
Dřevoslav s.r.o.
Hranolkoviště jako prostor určený pro děti ke hře s dřevěnými hranoly.
Seznamte se s novinkou pro děti – hranolkoviště, vhodné jak na zahradu, tak na dětská hřiště, kde si i Vaše dítko vyhraje s dřevěnými hranolkami, ale i jinými materiály.
Dřevoslav s.r.o.
Atraktivní vzdělávání dětí formou vrbových staveb, mobiliáře i zahradnických prací
Vyjímečným způsobem jak zabavit a rozvíjet své dítě jsou produkty firmy Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic. Ta je proslulá variabilním designem vrbových staveb, mobiliáře i zahradnických prací.
Dřevoslav s.r.o.
Stínohry – herní doplněk na dětská hřiště – zábava ve dne i v noci
S našimi herními prvky se budou děti nejen bavit, ale i hádat a poznávat. Firma Dřevoslav s.r.o. vyrábí stínohry na dětská hřiště, které poskytují zábavu ve dne i v noci.
Dřevoslav s.r.o.
Výroba a prodej věžových sestav a rozhleden - atraktivní zábava pro děti
Uvažujete-li jak zaměstnat vaše děti zábavou či nějakou aktivitu, zvolte firmu Dřevoslav s.r.o. ze Slavonic, která vyrábí a zprostředkovává nejen atraktivní věžové sestavy, ale i rozhledny.
Dřevoslav s.r.o.
Výroba pískovišť na dětská hřiště z přírodního masivu
Pískoviště na dětská hřiště z přírodního masivu Vám vyrobí certifikovaný výrobce dětských hřišť a herních prvků - společnost Dřevoslav s.r.o. ze Slavonic.
Dřevoslav s.r.o.
Prvky z akátového dřeva (nejen) pro dětská hřiště po celé ČR i v zahraničí.
Vyrábíme dětská hřiště z akátové dřeva - nabízíme originální prvky, ze standardních prvků různé věže, sestavy, překážkové dráhy, houpačky a houpadla, altány, lavičky, domečky a mnoho dalšího. Akátové dřevo je známé svou tvrdostí a kvalitou.
Zahradní program, houpačky, pískoviště,  České Budějovice.
Zahradní program: -dětské domky -houpačkové sestavy -dřevěné hračky -pískoviště.
Výroba vnitřního a venkovního nábytku Prachatice.
Zakázková výroba vnitřního i venkovního nábytku, schodišť a oken. Výroba a montáž dětských certifikovaných hřišť.
Vazaní na skiboardové lyže
Nabízíme výrobu a dodání vázání na skiboardové lyže naší výroby.Výrobek MANTRAX je již třetí sezonu testován zkušenými skiboardisty s velmi dobrými výsledky.