Máte rádi adrenalin a věnujete se sportu či volnočasové aktivitě, kterých součástí jsou sportovní zbraně? Pořiďte se kvalitní sportovní zbraně airsoftové, vzduchovky, malorážky, fleret, flobertky, revolvery, kulovnice, samonabíjecí pušky, brokovnice, plynovky, praky, luky a kuše včetně střeliva do všech typů sportovních zbraní.

Testování patron, zkoušení ručních palných zbraní a kanónů v balistické zkušební laboratoři prototypu
Firma Prototypa-ZM, s.r.o. z Brna disponuje balistickou zkušební laboratoří pro prototypy. Umožňujeme testování patron, zkoušení ručních planých zbraní a kanónů nebo zkoušení ochranných materiálů.
Prototypa-ZM, s.r.o.
Kompletní služby balistické ochranné laboratoře - zkoušky zbraní, ochranných materiálů
Zkoušky zbraní a testování ochranných materiálů za různých podmínek provádí firma Prototypa-ZM, s.r.o. z Brna, která zajišťuje kompletní služby balistické ochranné laboratoře.
Prototypa-ZM, s.r.o.
Výroba a internetový prodej rybářské potřeby
Společnost SONA, výrobní družstvo nabízí výrobu a internetový prodej rybářských potřeb. Rybářské potřeby: - podběráky - gaffy - čeřenové tyče - sedačky - sedačky na plavanou - závodní profi sedačky - křesílka - transportní křesílka - lehátka - přídavné plošinky - vidličky - tripody a stojánky - stolky - vozíky - tašky - ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem