Chcete si při pohybových aktivitách a sportu zajistit veškerý komfort a pohodlí? Vyberte si ze široké nabídky sportovního oblečení a doplňků jako trička, legíny, mikiny, tepláky a teplákové soupravy, kraťasy, tílka, plavky, sportovní podprsenky, šátky, čepice, rukavice, dresy a doplňky jako batohy, chrániče, míče, tašky, hokejky a další.

Luxusní lyže
Luxusní lyže od Atomic, Salomon, Elan, Sporten a Line. V naší půjčovně v Plzni Doubravce najdete kromě standartních carvingových lyží, běžek a snowboardů i vyjímečné novinky výše uvedených značek. Pokud tedy chcete sami vyzkoušet jejich vlastnosti a udělat si jasno v otázce "koupit-nekoupit", pak je naše půjčovna pro Vás ta nejlepší volba.
Knihařská výroba Plzeň.
Výrobní družstvo STYL PLZEŇ nabízí: - kabelovou a drátovou konfekci, výrobu kabelových svazků - výrobu plochého těsnění - kartonážní výrobu - knihařskou výrobu (vazba sbírek zákonů, diplomových prací, knih, novin a dalších dokumentů) - výrobu kancelářských potřeb a PVC obalů - šití dámské, pánské a sportovní konfekce, pracovních a ...