Každý profesionální i volnočasový sportovec potřebuje pořádné vybavení, které vám poskytnou sportovní potřeby. Pestrý výběr vám umožní pořízení takových sportovních potřeb jako brusle, jízdní kola, míče, skateboardy, lyže, snowboardy, tenisové rakety, hokejky, činky a závaží, basketbalové koše, sítě, chrániče, přilby a další vybavení.

Potisk kvalitního textilu – buďte jedineční a originální v oblečení s potiskem dle vlastního návrhu
Potisk kvalitního volnočasového i pracovního oblečení a obuvi originálními potisky provádí v okolí Kyjova a Hodonína firma A studio group, spol. s r.o.
A studio group, spol. s r.o.
Krátké zbraně – pistole, revolvery, střelivo ke zbraním
Krátké zbraně – pistole, revolvery, střelivo ke zbraním, vyzkoušení zbraní na střelnici u firmy Trecha Jiří v Rohateci u Hodonína - specializovaná prodejna
Rybářské potřeby-vybavení pro kaprařinu, přívlač, muškařinu, feeder, mořský rybolov
Navštivte Rybářské potřeby U Zlaté štiky Veselí nad Moravou a vyberte si vybavení a potřeby pro lov ryb, který preferujete - kaprařinu, přívlač, muškařinu, feeder či mořský rybolov.
Střelivo pro zbraně - široký výběr, střelivo kulové, pistolové a brokové
Střelivo pro zbraně - široký výběr, střelivo kulové, pistolové, brokové, signální, akustické, vojenské, označení CIP pd firmy Trecha Jiří v Rohateci u Hodonína.
Dlouhé zbraně – kulovnice, brokovnice, střelivo a náboje
Dlouhé zbraně – kulovnice, brokovnice, prodej střeliva -kulové, pistolové, brokové, signální, akustické a další, prodej nábojů od firmy Trecha Jiří v Rohatci u Hodonína.