Pro všechny milovníky turistiky, campingu, horolezectví či pobytu v přírodě je připravena pestrá nabídka outdoorového vybavení. Na cestách za zážitky vám nemůžou chybět spacáky, batohy, stany, campingové nádobí a doplňky, cestovní chladničky, kompasy, GPS, čelovky a svítilny, horolezecké potřeby, impregnace, nože, nabíječky a další příslušenství.

Novinka - lehká softshellová bunda THINY s karabinou k zavěšení na batoh, poutko kalhot
Industrial Starter Czech s.r.o. má pro Vás novinku v softshellových bundách - zakupte si extra lehkou softhellovou bundu THINY s karabinou k zavěšení na batoh či poutko kalhot a nebudete chtít jinou.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Outdoorová prodejna a e-shop Ostrava – velký výběr kvalitních materiálů pro různé sporty
Chystáte se na aktivní dovolenou do hor a nemáte potřebné oblečení nebo vybavení? Outdoor SPORT HLUBINA vám nabízí velký výběr českých i zahraničních značek.
Prodej čelovky, čelové i klíčenkové svítilny LED LENSER - široký sortiment
Prodej kvalitních svítilen, čelovek i klíčenkových svítilen LED LENSER zajistí společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. na svém eshopu. Firma sídlí v Ostravě, ale působí po celé Čr i na Slovensku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
E-shop LED svítilny a čelové svítilny, čelovky
Kvalitní svítilny a čelové svítilny LED LENSER zakoupíte na e-shopu společnosti H-FUCHS SERVIS, s.r.o. Poznejte spojení kvality, funkčnosti, výkonu a designu v jednom výrobku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Pronájem plachetnic Chorvatsko, Řecko, Turecko, námořní jachting
Naše firma se zabývá: - námořní jachting - pronájem plachetnic po celém světě - kapitánské kurzy. Prodej: - jachtařské oblečení, doplňky - navigační přístroje - plavby na jachtě.