Věnujete se lyžování rekreačně nebo jste vášniví sportovci? U žádného lyžaře nemůže chybět kompletní vybavení a servis, díky kterým si lyžování užijete naplno. Pořiďte si z pestré nabídky lyže a sety sjezdové, běžecké, skialpinistické, snowboardy včetně dalšího vybavení, jako jsou helmy, rukavice, lyžařské hůlky, boty, brýle, chrániče, oblečení.

Seřízení, prodej, půjčovna lyží, lyžařského vybavení - nové i použité zboží
Firma TK SPORT - Dušan Mihel se zabývá prodejem lyží a lyžařského vybavení. Najdete nás v Uherském Brodu, provádíme i seřízení lyží, k dispozici je i půjčovna pro zákazníky z regionu Uherké Hradiště.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Tvarování lyžařské obuvi, úprava vnitřních stélek - bootfitting
Na prodejně TK SPORT v Uherském Brodě provádí i tvarování lyžařské obuvi - metoda Bootfitting spočívá v úpravě vnitřních stélek lyžáků na míru. Užijte si radost z jízdy bez bolesti a nepohodlí.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Prodej, broušení bruslí a lyžařský servis, skiservis
Na prodejně TK SPORT Uherský Brod mají na prodej velký výběr lyží i bruslí a poskytují i servisní práce. V zimě broušení bruslí a lyžařský servis-skiservis. Klientelu máme v okolí Uherského Hradiště.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Půjčovna, servis lyží, lyžáky Nordica, lyže ELAN, SPORTEM na prodej
Prodejna sportovního vybavení, SENZA Sport s.r.o. Staré město u Uherského Hradiště, má připraven široký výběr lyží a lyžáky na prodej. K dispozici je Vám i naše půjčovna a provádíme servis lyží.
Broušení bruslí, servis lyží - voskování, seřízení vázání na lyže i snowboard
Na prodejně SENZA Sport ve Starém Městě u Uherského Hradiště připravíme Vaše lyže i brusle na zimní sezónu. Provádíme servis lyží - voskování, seřízení vázání na lyže i snowboard a broušení bruslí.