Věnujete se cyklistice profesionálně nebo jen pro vlastní potěšení? Každý cyklista potřebuje pořádné kolo a cyklistické vybavení. Můžete si vybírat z pestré nabídky kol jako jsou horská, krosová, trekkingová, silniční, BMX a freestyle, sjezdová a k tomu si vybrat kvalitní vybavení jako helmy, rukavice, oblečení a boty, brýle a další doplňky.

Výhodný nákup jízdního kola - sleva 5% v eshopu po registraci, věrnostní systém
Internetový obchod bike-centrum.cz Zlínský kraj zavádí věrnostní systém. Získejte díky registraci v eshopu slevu 5% na jízdní kola a další členské benefity. Výhodný nákup pro stálé zákazníky.
Elektrokola Lectron - eshop, prodej, záruční i pozáruční servis
Firma bike-centrum.cz je specializovaná prodejna i eshop zaměřen na elektrokola Lectron a jízdní kola CTM. Kola dodá kompletně sestavena a seřízena. Poskytují záruční i pozáruční servis.
Kvalitní jízdní kola CTM, Leader Fox, Rock Machine, Condor - nejnovější modely jízdních kol
Na prodejně Bike-centrum Hulín můžete vybírat nejnovější modely jízdních kol. Prodej je zaměřen na kvalitní jízdní kola CTM, Leader Fox, Rock Machine, Condor. Sleva 5% do konce února 2019.
Hoverboardy, kolonožky pro dospělé i děti - eshop, prodej
V eshopu bike-centrum.cz i na firemní prodejně v Hulíně pořídíte kolonožky - hoberboardy. Jde o revoluční ekologický produkt pro osobní přepravu, který je vhodný pro dospělé i děti.
Prodej Sidi obuv, moto boty, servis a prodejna jízdních kol
Italské motocyklové boty značky Sidi, kvalitní moto obuv i jízdní kola prodává KOLOVNA KM s.r.o. v Kroměříži. Také provádí profesionální servis veškerých typů kol.