Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Letní dětský tábor v jižních Čechách se zajímavým programem, ubytování v chatkách i srubech
Zábavu pro mladší i starší děti zajistí Dětský letní tábor Jaroměř u Kaplice LDT Jaroměř s.r.o. z Ústní nad Labem. Tradiční dětský tábor rozprostírající se v lesnaté krajině u hranic s Rakouskem.
Školy v přírodě na vlastní pěst nebo s kompletní organizací na klíč
Školu v přírodě či adaptační kurz pro Vaše žáky Vám pomůže zorganizovat Agentura HAUL, Ing. Marek Hanuš. Nabízíme lokality pro pořádání škol v přírodě i jejich kompletní naplánování na klíč.
Ing. Marek Hanuš Agentura HAUL
Lanová dráha na Větruši
Společnost Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s. provozuje lanovou dráhu na Větruši. Jedná se o visutou kyvadlovou lanovou dráhu se dvěma kabinami. Pohon a napínání lana jsou umístěny v horní stanici. Lanová dráha na Větruši spojuje obchodní centrum Forum a výletní zámeček Větruše. Lanovka je v provozu denně, kromě každého prvního ...