Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Golfové hřiště Kunětická Hora – golfová hra na nejdelším hřišti v ČR
Svojí délkou patří golfové hřiště Kunětická Hora mezi nejdelší golfová hřiště v České republice.
Luxusní saunování Golf & Spa Kunětická Hora – soukromé saunování Cedrus SPA
Nabízíme skvělou možnost soukromého saunování v našem resortu, luxusní privátní saunování - Golf & Spa Kunětická Hora
Multifunkční sportovní areál, golfové hřiště, kongresové centrum, restaurace
V multifunkčním sportovní areálu najdete vyžití aktivní i relaxační, přijďte si k nám vyzkoušet golfové hřiště, tenisové kurty nebo udělejte firemní akci v kongresovém centru.
Ubytování v penzionu, golfových domcích, ubytovacím domě Chvaletice, golf, tenis, restaurace
Ubytování v penzionu, golfových domcích, ubytovacím domě Chvaletice, golf, tenis, volejbal, nohejbal, tělocvična, restaurace, přírodní zajímavosti.
Horolezecká stěna  - tréninky i výzvy - Pardubice H-centrum
Unikátní horolezecká stěna určená k tréninkům, tak pro začátečníky až po vrcholové nadšence, jsme jediní v Pardubickém kraji kdo takovou komplexní halu může nabídnout široké veřejnosti
Finská sauna Pardubice - Saunový ráj Holice
V Holicích v Čechách bylo otevřeno zajímavé a nevšední relaxační wellness centrum - Saunový Ráj. Je sice v malém městě, ale v blízkosti velkých měst, jako jsou Pardubice, Hradec Králové, Vysoké Mýto, Chrudim. V Saunovém Ráji najdete několik druhů saun. Je zde finská sauna pro klasické saunaře, bio sauna pro šetrnější prohřátí - je to suchá ...