Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Sport a volný čas Pardubice
Přijeli jste do Hotelu Jezerka u Pardubic aktivně odpočívat? Z velkého výběru volnočasových indoorových i outdoorových aktivit si jistě vybere každý návštěvník.
Wellness pobyty Chrudim – kvalitní odpočinek v nejmodernějším Spa centru
Užijte si nejmodernější wellness a SPA centrum v hotelu Jezerka v okrese Chrudim.n Velké odpočinkové centrum obsahuje sedm saun, tři relaxační a ochlazovací bazény, vířivky a masážní prostory.
Ubytování, restaurace, wellness, kongresy nebo firemní akce v hotelu Jezerka Chrudim
Aktivní odpočinek nebo relaxaci Vám v okrese Chrudim nabídne kongresový hotel Jezerka. Hotel je vybaven vnitřními a venkovními bazény či moderním wellness.
Letní dovolená v ČR – Hotel Jezerka Seč
Chystáte se v létě strávit dovolenou v ČR, ale stále nevíte kam přesně vyrazit? Chcete si o prázdninách hlavně odpočinout a zároveň chcete být v příjemném prostředí? Pak se vydejte na letní dovolenou do Hotelu Jezerka Seč! Hotel Jezerka Seč se nachází v nádherném prostředí CHKO Železné hory v blízkosti Sečské přehrady asi 100 km od Prahy. Při ...