Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Wellnes hotel v Krkonoších, ubytování, vlastní sjezdovka a vlek, Pec pod Sněžkou
Ubytování, restaurace, wellness, sauny, masáže, vlastní sjezdovka a vlek v Krkonoších nabízí Bouda Máma wellness hotel SUPER SPORT spol. s r.o., Pec pod Sněžkou.
Nový kongresový sál Krkonoše
Wellness hotel Bouda Máma v Peci pod Sněžkou rozšiřuje nabídku pro firemní akce. Nově bude připraven další kongresový sál s kapacitou až 80míst. Svým architektonickým zpracováním je ojedinělým multifunkčním sálem s kompletním technickým vybavením. Samozřejmostí je široká možnost cateringových služeb na míru. Kromě standardních kongresových ...
Teambuilding a školení Krkonoše
Hotel Bouda Máma nabízí zorganizování Vaší firemní akce. K dispozici je kongresový sál, který je možné využít také jako jednací salonek. Samozřejmostí je projekce signálu na plátno a další. Podrobný popis technického vybavení je uveden níže. Pro Vaše akce Vám můžeme reservovat také další zařízení hotelu: wellness zónu, relaxační služby: ...
Rekreační sportovní zařízení sauna ubytování apartmány Vrchlabí
Náš multifunkční areál Vám nabízí nejenom možnost ubytování v apartmánech, ale také sportovní vyžití. V našem areálu naleznete saunu, squash, bowling, bazén, rybník na rybolov, tenisový kurt, půjčovny kol a jiné. Můžete u nás pořádat svatby, oslavy, firemní večírky i rodinné oslavy.