Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi - dětské hřiště,  zapůjčení postýlek
Komfortní ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi včetně zapůjčení dětských postýlek zajišťuje Penzion u Fousáče na Znojemsku. Pro děti provozujeme sportovní hřiště s pískovištěm a dalšími atrakcemi.
Penzion U Fousáče
Penzion, ubytování se sportovním vyžitím - tenisový kurt, ping pong, badminton, v blízkosti aqualandu Moravia
Penzion U Fousáče, ubytování v blízkosti aqualandu Moravia, nabízí svým hostům sportovní vyžití. K dispozici je tenisový kurt, ping pong, badminton. U nás najdete spoustu možností jak si zasportovat.
Penzion U Fousáče
Aktivní dovolená pro děti i dospělé – ubytování s bazénem, tenisem a dětským hřištěm
Ubytování s možností využití venkovního bazénu, tenisového kurtu, dětského hřiště a mnoho dalšího umožňuje Penzion U Fousáče, který najdete na jižní Moravě.
Penzion U Fousáče
Wellness hotel , konference , firemní semináře Znojmo
Vinný sklep , ubytování , firemní akce , vinařská turistika , aquacentrum, posilovna, sauna... Ideální místo pro relaxaci, firemní akci či rodinnou dovolenou v blízkosti NP Podyjí - město obklopuje nádherná příroda -Široká síť turistických a cykloturistických tras.
*** VÁNOČNÍ NADÍLKA V hany bany ***
K Vánocům našim klientkám nadělujeme velkou slevu na VacuShape. *** 20 aplikací.................2700,- *** *** 10 aplikací.................1400,- *** *** 1 aplikace..................150,- *** K VacuShape ZDARMA: * Kardio zóna * (rozehřátí, aktivace lymfatického systému) * Anticeliulitidový krém * * L-carnitinový drink ...