Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Wellness hotel Filipov okres Hodonín, rekreační středisko na jižní Moravě, pořádání svateb
Wellness hotel Filipov se nachází uprostřed malebné krajiny na jižní Moravě na úpatí Velké Javořiny na okraji CHKO Bílé Karpaty, u obce Javorník u Velké nad Veličkou.
Pořádání rybolovu v Norsku Hodonín, rybaření v osadě Setervik, 10-denní pobyty s ubytováním
Josef Janča pořádá zájezdy do Norska za účelem rybolovu. Místo pobytu Seter Brygge se nachází v půvabné osadě Setervik.
Sauna, pilates Hodonín, Mutěnice
Dům služeb Relax centrum Slunečnice vám nabízí tyto služby: - solární louka - kadeřnictví Kreativ - nehtová modelář - solárium (horizontální solárium) - pedikúra (masáž nohou, depilace) - masáže (thajské masáže) - spinning - sauna, vířivka - pilates. Právě v oblasti saunování a fitness vám rádi poskytneme odborné konzultace s ...
Relaxační centrum, Hodonín
Nabízíme Vám tyto služby : -saunu, power jump, spinning, pilátes, kadeřnictví, masáže, manikúru a pedikúru, vodní tryskové masážní vaničky na končetiny, vířivou vanu, solární louku ,která je novinkou v oblasti relaxace organismu, solárium. Více informací na webových stránkách.
Jízda v kočáru
Jedinečná, romantická projížďka.