Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Zážitkový minigolf pro děti a dospělé a ubytování v rodinném hotelu
Bohaté volnočasové vyžití pro dospělé a děti poskytuje Restaurace a hotel U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Ubytujte se v rodinném hotelu a vyzkoušejte náš natur minigolf, kde zažijete krásné chvíle.
Restaurace a hotel U Hrocha
Bohaté sportovní vyžití v rodinném hotelu - kurt s umělým povrchem pro tenis, nohejbal
Přijďte si užít pobyt v srdci Vysočiny a ubytujte se v našem rodinném Hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde poskytujeme bohaté sportovní vyžití, jako je minigolf či tenisový kurt s umělým povrchem.
Restaurace a hotel U Hrocha
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí - žádaná lokalita, férové ceny
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí naleznete u Restaurace a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Navštivte turisticky žádanou lokalitu Vysočina a ubytujte se za férové ceny.
Restaurace a hotel U Hrocha
Prodej profesionálních lyžařských vosků MAPLUS, voskovací sady, smývače vosků, voskovací stroje
Prodej profesionálních lyžařských vosků MAPLUS, voskovací sady, smývače vosků, voskovací stroje, univerzální lyžařské vosky, stoupací vosky na lyže, speciální závodní lyžařské vosky.
Lyžařské vosky MAPLUS, nástroje a sady pro voskování univerzálních i závodních lyží, prodej
Profesionální vosky pro univerzální i závodní lyže zajišťuje firma BRIKO - MAPLUS Ski Wax Ivana Fousková sídlící ve Lhotce u Ostravy. Kvalitní navoskování pro perfektní jízdu.
Sportovní soustředění
SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ V HALE VE ŽĎÁŘE NAD SÁZAVOU Využijte možnosti sportovního soustředění v hale TJ Žďár nad Sázavou. Hala se nachází v krásném prostředí v srdci Vysočiny . Vhodné pro oddíly basketbalu, volejbalu, florbalu, víkendové cvičení a další volnočasové aktivity. Hala má rozměry 42 x 24 m je ideální pro pořádání přípravných i ...