Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Zakázková výroba šál a čepic pro sportovní fanoušky od českého výrobce
Zakázkovou výrobou pletených výrobků se zabývá společnost PLETEX s.r.o., která pro vám zajistí čepice či šály s motivem vašeho oblíbeného sportovního klubu.
PLETEX s.r.o.
Nerezové bazénové skluzavky a tobogány, skluzavky do bazénu
Firma Alfeko s.r.o. sídlící v Třebíči Vám na základě Vašeho zadání vyrobí bazénové nerezové skluzavky a tobogány. Díky moderním technologiím se můžete spolehnou na dlouhodobou životnost materiálu.
Zažijte adrenalin z rychlé jízdy na nejdelší skluzavce na světě
Návrh na nejdelší skluzavku na světě připravuje společnost ALFEKO s.r.o. z Třebíče, podílející se na vývoji specializovaného softwaru, který umožní výrobu suchých tobogánů.
Nerezové skluzavky a tobogany pro dětská hřiště,  výroba nerezových a hliníkových konstrukcí Třebíč
Firma ALFEKO s.r.o. v Třebíči nabízí nerezové skluzavky a tobogany pro dětská hřiště. Firma se zabývá také výrobou typových skluzavek a nerezových a hliníkových konstrukcí podle přání zákazníka.
Kvalitní jízdní kola pro Vaše děti, včetně vybavení na kolo od poctivého prodejce
Velký výběr dětských jízdních kol nebo vybavení na kolo pro Vaše nejbližší a profesionální přístup zažijete v naší kamenné prodejně TWINSPORT v Třebíči.
Prodej jízdních kol nejznámějších značek pro celou rodinu
Prodej jízdních kol vám poskytne společnost Twinsport v Třebíči, která má ve svém sortimentu nová značková horská, crossová i silniční kola pro celou vaši rodinu.
Crossová kola nejznámějších značek za akční ceny
Využijte šance a pořiďte si crossová kola za akční ceny od společnosti TWINSPORT v Třebíči, která má ve svém sortimentu jen zboží renomovaných značek.
Kvalitní elektrokola vhodná pro dlouhé tratě i do náročných terénů
Prodejem kvalitních značkových elektrokol, která mají dlouhou životnost baterie a zvládnou i ty nejstrmější kopce bez námahy, se zabývá společnost TWINSPORT se sídlem na Vysočině.
Nejlepší horská kola pro vaše adrenalinové zážitky od kvalitního dodavatele
Kvalitním dodavatelem značkových horských kol je společnost TWINSPORT v Třebíči, kde si můžete vybrat z mnoha druhů kol, které otevírají nové možnosti pro vaši jízdu.
Výběr kvalitního lyžařského vybavení a servis pro všechny v Třebíči nebo na e-shopu
Lyžařská sezóna je v plném proudu a v naší kamenné prodejně, či na našem e-shopu naleznete kompletní výběr kvalitního lyžařského vybavení či jeho servisu. Vybavte se s námi na hory již dnes.
Výprodej zimního vybavení, lyžařského vybavení, lyže, brusle, přilby, eshop
Výprodej zimního vybavení, lyžařského vybavení v eshopu firmy Twin sport právě začal. Široký výběr věcí na zimní sporty - na lyžování, bruslení, běžky i další zimní radovánky.
Prodej značkových sjezdových lyží, běžek a lyžařského vybavení
Společnost Twinsport v Třebíči má v prodeji značkové sjezdové lyže, běžky a lyžařské vybavení jako sjezdové hole, lyžáky, helmy, brýle a chrániče za skvělé ceny.
Školící prostory Třebíč
Chystáte pro své zaměstnance školení a nevíte, kde jej uskutečnit? Navštivte jezdecký, sportovní a rekreační areál s hotelem a restaurací nabízející firmám a společnostem pronájem školících prostor k pořádání firemních akcí, večírků, školení, workshopů a dalších. Naše školící centrum se skládá ze dvou školících místností a velkého sálu. K ...
Výroba nerez skluzavky, tobogány
Výroba nerez skluzavek, tobogány. Společnost ALFEKO s.r.o. se sídlem v Třebíči se zabývá výrobou nerezových skluzavek a tobogánů. Nabízíme: -nerezové skluzavky a tobogany pro dětská hřiště -nerezové skluzavky do terénu -nerezové skluzavky na základě zadání projektanta. -samostatné skluzy na základě zadání zákazníka -skluzavky široké i ...
Svatby, oslavy Vysočina, Třebíč
Nabízíme ubytování s restaurací, školícími prostory a dětským zábavní centrem. Stylová restaurace, stravování, denní menu, otvírací doba je od 11-21.30 hod. Pronajímáme velký sál s kapacitou 100 osob s vlastní terasou, která je pro 60 osob a s možností grilování. Je možné zde pořádat různé oslavy, večírky i třeba svatební ...
Ubytování, školící prostory, dětské zábavní centrum Třebíč
Dvůr Střítež s.r.o. Jezdecký, sportovní a rekreační areál, najdete u Třebíče. Dvůr Střítež Vám nabízí ubytování v penzionu, levné turistické ubytování, ubytování ve standardních pokojích se sociálním zařízením, a ubytování v novém křídle hotelu v moderních pokojích. Stylová restaurace, polední menu, restaurace je otevřena každý den od 11hod do ...
Jízda na koních Vysočina, Třebíč
Dvůr Střítež s.r.o. Jezdecký, sportovní a rekreační areál, se nachází na Vysočině u Třebíče, a kromě hotelu s restaurací a ubytování, můžete využít i dětský koutek s živými zvířaty. Vaše děti si můžou prohlédnout a pohladit poníky, kamerunské kozy, které mají samostatný výběh, oslici Klárinku. Pro děti nabízíme jízdu na ponících, která je pod ...
Výroba a montáž nerezových skluzavek a toboganů
Vyrábíme a dodáváme nerezové skluzavky a nerezové tobogány pro dětská hřiště. Nerezové skluzavky v různých provedení: - skluzavky a tobogány pro dětská hřiště - skluzavky a tobogány do terénu (terénní skluzavky a tobogány) - bazénové a tunelové skluzavky a tobogány. Nabízíme jednak vlastní produktové řady a nebo skluzavky vyrobíme dle ...