Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Posilovna, tělocvična, plážový volejbal Roudnice nad Labem - sportovní areál s ubytováním
Potřebujete si protáhnout své tělo a zároveň hledáte kvalitní ubytování? Chcete si skočit do posilovny nebo si zahrát plážový volejbal?
Firemní a sportovní akce s ubytováním u stadionu
Hledáte ideální místo pro uspořádání firemní nebo sportovní akce? Sport hotelu BK Pod Lipou nabízí ubytování, wellness a prostředí sportovního areálu.
Sportoviště Roudnice nad Labem - Sport hotel BK Pod Lipou – sportovní soustředění a kurzy
Sportoviště Roudnice nad Labem nabízí možnost ubytování hostů při sportovních soustředěních a kurzech nebo při firemních akcích v Sport hotelu BK Pod Lipou.
Ubytování v hotelu a pronájem sportovní haly Roudnice nad Labem
Pořádáte sportovní soustředění, firemní sportovní víkend nebo jinou hromadnou akci? Využijte nabídky ubytování a pronájmu sportovní haly basketbalového klubu v Roudnici nad Labem.
Rybářské potřeby KL Angelsport
V našem sortimentu najdete rybářské potřeby na kaprařinu ale postupně rozšiřujeme nabídku o rybářské výrobky na přívlač, sumcařinu a mořský rybolov. Rádi Vás kdykoli uvítáme na našem internetovém obchodě rybářské potřeby KL Angelsport. V našem rybářském e-shopu najdete kromě rybářských prutů, navijáků a stojanů na pruty i veškeré doplňkové ...