Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Salesiáni Dona Boska Plzeň, středisko mládeže s bohatým kulturním i sportovním programem
Otevřenost vůči dětem různého věku, široká nabídka zájmových kroužků s velmi osobním přístupem, to vše a mnohem více Vás čeká v Salesiánském středisku mládeže - dům dětí a mládeže Plzeň.
Tříkolky pro dospělé Plzeň
Meta Plzeň, s.r.o. nabízí výrobu tříkolek pro dospělé. Cena za tříkolku se pohybuje od 14.800,-. Nosnost tříkolky se pohybuje v rozmezí 90 až 100 kg podle typu.
Spací pytel 5 Season Maxi
Spací pytel 5 Season Maxi Tento spací pytel byl velmi pečlivě vyvíjen a byly na něj použity ty nejlepší a nejmodernější materiály. Na vnější vrstvu, byl použit velmi příjemný a nešustící materiál „ Peach Skin “ broskvová kůže. Tento materiál má tyto vlastnosti, je nepromokavý a dýchatelný. Plně prošívaný microfleece černé barvy je vyplněn 100% ...
Nabídka reklamy
598 000 návštěvníků za rok 2011- ideální místo pro Vaši reklamu .
Luxusní lyže
Luxusní lyže od Atomic, Salomon, Elan, Sporten a Line. V naší půjčovně v Plzni Doubravce najdete kromě standartních carvingových lyží, běžek a snowboardů i vyjímečné novinky výše uvedených značek. Pokud tedy chcete sami vyzkoušet jejich vlastnosti a udělat si jasno v otázce "koupit-nekoupit", pak je naše půjčovna pro Vás ta nejlepší volba.
Bojové sporty, bezpečnostní agentura Plzeň.
Úklidová firma, bezpečnostní agentura, recepční služby, hygienický servis. Výuka sebeobrany a bojových sportů. Kondiční cvičení.
Ohňostroje Plzeň
Nabízíme kvalitní ohňostroje, připravujeme ohňostroje pro vlastní odpálení, pořádáme oslavy pro města, obce, firmy, včetně kompletního zpracování harmonogramu a bodového scénáře těchto oslav.
Plavecký areál Plzeň.
Plavecký areál: -cenově zvýhodněné plavání -bezplatné rekondiční plavání -plavecké kurzy -cvičení ve vodě, masáže, sauna. ODDÍL PLAVECKÝCH SPORTŮ.
Knihařská výroba Plzeň.
Výrobní družstvo STYL PLZEŇ nabízí: - kabelovou a drátovou konfekci, výrobu kabelových svazků - výrobu plochého těsnění - kartonážní výrobu - knihařskou výrobu (vazba sbírek zákonů, diplomových prací, knih, novin a dalších dokumentů) - výrobu kancelářských potřeb a PVC obalů - šití dámské, pánské a sportovní konfekce, pracovních a ...