Chcete být pořád v pohybu rekreačně nebo profesionálně? Pro tyto účely jsou jako stvořené různé druhy sportu, kterých součástí můžete být i vy. Jedná se o fotbal, hokej, basketbal, volejbal. lyžování bruslení, bojová umění, atletika, aerobic, horolezectví, spinning, tenis, squash, golf, plavání, cyklistika, lyžování a mnohé další sportovní vyžití.

Zimní stadion Klatovy - hokejové zápasy, bruslení pro školy a veřejnost a celoroční ubytovna
Zimní stadion v Klatovech pro Vás zajistí zábavu v podobě hokejových zápasů, bruslení pro školy a veřejnost nebo individuální program. U stadionu je rovněž celoroční ubytovna.
Ubytování na Šumavě, hotel, restaurace, školící místnost, cykloturistika, turistika, lyžování
Ubytování v srdci Šumavy nabízí hotel Klostermannova chata, SOUDEK s.r.o. Svojí polohou uprostřed krásné přírody poskytuje mnoho variant aktivit.
Cyklo servis Sušice, opravy kol, drobné i generální opravy, výměny opotřebených částí, seřízení kol
Provádíme servis a opravy od drobných seřízení až po kompletní opravy. Postaráme se o všechny typy kol – silniční, horská, BMX, Freestyle, elektrokola atd.
Jízdní kola, koloběžky s příslušenstvím, pronájem Šumava
Kola, koloběžky, elektrokola a elektrokoloběžky pro ženy, muže a děti včetně příslušenství na Šumavě zapůjčuje Půjčovna Modrava ReaMut s.r.o.
Wellness hotel Klatovy.
WELLNESS HOTEL CENTRÁL: -ubytování ve 47 pokojích a apartmá se standardem *** -vlastní koupelna, WC -telefon s přímou provolbou -barevná televizi se satelitním příjmem -WIFI připojení na internet. Atmosféru počátku našeho století navozuje nejenom stylový nábytek, ale i všechny ostatní pokojové doplňky. Chloubou našeho hotelu je nově ...
Outdoorové oblečení High Point
Výrobce outdoorového oblečení HIGH POINT
Osbe Proton - Lyžařská přilba s plexi
Luxusní lyžařská přilba s plexi. Made in Italy. OSBE PROTON sr. Lyžařská přilba dospělá s plexi, lakovaná, antialergické a prodyšné polstrování, komfortní interiér možno vyjmout a vyprat. Materiál HTR.. Kouřové plexi. Různé barvy. Běžná cena 3390 Kč, nyní sleva 50%. 1695 Kč !!!