Chcete si zajistit bezstarostný úklid a čištění jakýchkoliv prostor a objektů? Svěřte vše do rukou profesionálů a nechte si udělat úklid domů, bytů, koupelen, kuchyní, kanceláří, firem, generální a hloubkový úklid, úklid po stavbě, malování, stěhování, čištění koberců, sanity, spotřebičů, sedaček, oken, podlah včetně desinfekce a další služby.

Rychlé a levné vyklízení bytů, domů, kanceláří, sklepů, garáží Praha a okolí - vyklízecí práce na klíč
Společnost Robert Sál - SPV Vám zajistí a provede komplexní služby v oblasti vyklízení bytů.
Úklidové práce Praha, úklid hotelů, kanceláří, obchodů i domácností
Úklidová společnost Družstvo Julman, sídlící v Praze zajišťuje úklid hotelů, kanceláří, firem, obchodních prostor, bytových domů i domácností. Provádíme i drobné stavební práce.
Úklid veřejných prostranství pravidelný i jednorázový na území celé ČR
Pokud potřebujete zajistit rychlý a dobře odvedený úklid veřejného prostranství například po veřejné akci kdekoliv na území České republiky, kontaktujte firmu AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.
Prádelna, čistírna oděvů, žehlení, mandlování, Praha – Záběhlice
Kvalitní praní, čištění oděvů, žehlení a mandlování zajišťuje společnost EW servis, spol. s r.o. Nebojte se nám svěřit své prádlo a oblečení. Najdete nás v Praze – Záběhlicích.
Čištění pomníků hrobů, vysokotlaké čištění, bezprašné tryskání
Společnost ARS nabízí komplexní program profesionálních čisticích služeb pro pomníky, hroby, historické památky i fasády domů.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Dezinfekce nástrojů, instrumentů, eshop -  přípravky pro chirurgické a stomatologické nástroje
Představujeme GIGASEPT INSTRU AF – dezinfekce a čištění chirurgických nástrojů, anesteziologického příslušenství, rigidních endoskipů aj. v jednom procesu.
Úklid zdravotnická zařízení Praha - zneškodňování nežádoucích bakterií a mikrobů
Společnost A.W.I.S. Správa, systémy s.r.o. zajištuje pravidelný úklid zdravotnických zařízení.
Ekologický úklid kanceláří i domácností Praha - moderní technologie
Chcete mít zdravý domov, kancelář? Prostě máte rádi čistotu a ještě navíc zdravou a ekologickou? Bez roztočů, plísně, mikrobů..?
Pravidelné úklidy domů Praha - rychlé a kvalitní úklidové služby
Společnost A.W.I.S. Správa, systémy s.r.o. zajišťuje pravidelné úklidy společných prostor v obytných domech v rámci celé Prahy.
Kompletní likvidace pozůstalosti rychle a odborně Praha a okolí -  výhodné ceny po celý rok.
Naše firma se zabývá kompletní likvidací pozůstalostí a vyklízením bytů v Praze a okolí, po dohodě i na celém území České republiky.
Jednorázový či pravidelný úklid činžovních a panelových domů Praha – zajímavá cena s garancí až na 60 měsíců
Jednorázový či pravidelný úklid činžovních a panelových domů v Praze zajistí úklidová firma Jimi.
Vyklízení bytů a domů převážně pro Prahu a středočeský kraj - vyklízíme rychle a levně
Vyklízení bytů, domů a průmyslových objektů včetně likvidaci odpadu provádí v Praze společnost pan Roberta Sála.
Úklid kanceláří a domů Praha - Cena měsíčního úklidu již od 1.850,- Kč
Naše společnost A.W.I.S. Správa, systémy s.r.o. provádí a nabízí úklidy kanceláří, úklid domů, úklidové služby a úklidové práce.
Ozonizátor LifeOX AIR HOTEL pro čistý vzduch v hotelovém pokoji -  a již se dýchá příjemněji!
Ozonizátor LifeOX AIR HOTEL pro čištění vzduchu v hotelu zajistí perfektně čisté prostředí v každém pokoji.
Čistý vzduch v autech Praha – ekologický ozonizátor LifeOX-AIR OZZY od Trinityozon s.r.o.
Čistý vzduch v autech si zajistíte pomocí ekologického ozonizátoru LifeOX-AIR OZZY. V naší firmě v Praze vytváříme jen kvalitní čističky.
Dezinfekce ozonem pro skutečně čistý vzduch bez bakterií a škodlivin - Chcete doma skutečně čistý vzduch?
Ve společnosti Trinityozon vám nabízíme revoluční čističky vzduchu LifeOX a TRIO, které využívají aktivní kyslík a přináší vzduch bez bakterií a škodlivin do domácností, kanceláří i výrobních hal.
Desinfekce průmyslových hal ozonem Praha – LifeOX AIR INDUSTRIAL
Vydesinfikujte své průmyslové haly a pracovní prostory čistým ozonem z přístroje LifeOX AIR INDUSTRIAL, vytvořeným naší pražskou společností.
Vyklízecí práce všeho druhu ALTERA celá ČR
Nonstop 603501732. Vyklidíme již zítra, levně, rychle. 22 let na trhu. I Střední Čechy. Vyklidit+uklidit+vymalovat cokoli od sklepů, bytů po holubince z půd. Vyklízení po živelných pohromách, po úmrtí. Ekologická likvidace. Víkendové i noční práce bez příplatku, za příznivé ceny. Prohlídky zdarma.
Čistící, desinfekční a mycí prostředky Praha
Žít v čistém prostředí je velmi důležité. Jestliže potřebujete něco vyčistit anebo vydesinfikovat, spolehněte se na firmu AGENS.
Pravidelný úklid domů a kanceláří od podlah až po mytí oken (Praha, Brno)
Potřebujete kompletně uklidit váš dům nebo kancelář, ale žádná úklidová společnost vám neumí zajistit všechny potřebné služby? Ušetřete si nervy i peníze a vsaďte na společnost A.W.I.S. Správa, systémy. My se nebojíme žádného úkolu a o vaše prostory se postaráme od čistění koberců až po vyprání špinavých záclon. Nejen rodinné domy potřebují ...
Facility management Praha – technická správa nemovitostí a budov
Služba facility management Vám zajistí plnou aktivní technickou správu Vaší nemovitosti v Praze a okolí. Mnoho firem nemá čas starat se kromě samotné výroby a personalistiky ještě o aktivní správu vlastní budovy a mohou nastat nepříjemné potíže, které by mohly ohrozit činnost v ní. Proto jsme tu my a naše služba Facility management, takzvané ...
Úklidy po řemeslnících | Praha
Poskytujeme komplexní úklidovou službu po stavbě a rekonstrukci obchodních center, hotelů a dalších objektů. Provádíme běžné denní i mimořádné úklidy. Vyjíždíme i k pohotovostem. Umýváme okna ve výškách a dostaneme se i do těžko přístupných míst. Čistíme koberce suchou i mokrou metodou. Podlahové krytiny, jako jsou žula, PVC, mramor či ...
Úklid bytů, kanceláří a rodinných domů Praha 6
Nabídka komplexních úklidových služeb od společnosti Úklidy Jimi. Naše služby zahrnují úklidové práce a to, jednorázový a pravidelný úklid nemovitostí, objektů, domácností, uklizení v novostavbách, rodinných domech, vilách, jednorázový a pravidelný úklid paneláků, činžovních dom ů, úklid v bytech a v domácnostech, úklízení domů, bytů, ...
Komplexní úklidové služby pro každého - Praha
Úklidové služby od naší úklidové firmy z Prahy. Firma M&T úklid je tady právě pro Vás!Provádíme úklid pro firmy i domácnosti. Našim cílem je vyjít vstříc nejrůznějším požadavkům našich zákazníků. Provádíme úklidy obchodních center, gastro provozů, sportovních center, administrativních budov, hotelů, zdravotnických zařízení, veřejných prostor, ...
Vyklízení bytů i deratizace - pomůžeme vám! (Praha)
Prodáváte dům a potřebujete ho kompletně vyklidit? Nebo máte doma potíže se škůdci a nevíte si rady? Ať už vás trápí přebytek hlodavců nebo věcí, všeho vás zbaví společnost EKOSA, specialista nejen v oblasti deratizace. Nabízíme vyklízení domů, bytů i sklepů. Hromadí se vám v garáži věci, ale nemáte čas je odvézt na skládku? Pak si objednejte ...