Chcete si zajistit bezstarostný úklid a čištění jakýchkoliv prostor a objektů? Svěřte vše do rukou profesionálů a nechte si udělat úklid domů, bytů, koupelen, kuchyní, kanceláří, firem, generální a hloubkový úklid, úklid po stavbě, malování, stěhování, čištění koberců, sanity, spotřebičů, sedaček, oken, podlah včetně desinfekce a další služby.

Vyčištění podlahy nebo pronájem vysoce účinného stroje Bona Power Scrubber
Dělá Vám starosti jarní úklid Vaší dřevěné podlahy v interiéru či na terase? Řešení pro Vás má ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6 v podobě čístícího stroje Bona Power Scrubber.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Úklidové služby pro domácnosti i firmy Praha - profesionální přístup
Úklidová činnost, mytí oken, čištění koberců v domácnostech, kancelářích, hotelech či restauracích v Praze realizuje Družstvo Julman, společnost s profesionálním přístupem.
Čištění schodišť, sklepů a stropů tryskáním pomocí strojů torbo
Čištění schodišť, sklepů a stropů bezprašnou cestou pomocí strojů torbo realizuje společnost ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. z Prahy.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Výškové práce, opravy a čištění fasád, nátěry střech, mytí prosklených ploch
Novou fasádu rychle a precizně i za ztížených podmínek Vám zajistí společnost Petr Frank - Výškové práce VER-MONT z Prahy Hostivař. Provádíme kompletní zednické práce včetně zateplování.
Úklid černých skládek včetně odvozu odpadu
Černé skládky na veřejných i soukromých pozemcích uklidí, odpad odveze a pozemek uvede do původního stavu společnost Odvoz odpadu - IZAP Ivana Zůčková z Prahy 8.
Mytí fasád technologií PuraQleen – bez fleků a skvrn až do výšky 20 metrů
Mytí fasád budov hal, logistických center, nákupních objektů i kancelářských budov technologií PuraQleen pomocí demineralizované vody nabízí společnost HRAVAG s.r.o. z Prahy.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Mytí fotovoltaických - solárních panelů – zachování 100% výkonu
Společnost HRAVAG s.r.o. z Prahy nabízí mytí fotovoltaických – solárních panelů pomocí demineralizované vody s cílem zachovat jejich 100% výkon.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Ochrana střech, fasád a říms před holuby – montáž bez lešení
O ochranu střech, fasád, říms a výklenků proti nežádoucímu ptactvu a znečištění ptačím trusem se postarají holubí zábrany, které bez nutnosti lešení odborně namontuje firma Anesta s.r.o. z Prahy.
Úklidové služby, úklid kanceláří, firem, veřejných budov, ordinací, domácností, paní na úklid
Komplexní úklidové služby po celé Praze i blízkém okolí Vám poskytne společnost Adoma, s.r.o. Kvalitně provedený úklid, slušné jednání a diskrétnost našich pracovníků, je u nás samozřejmostí.
Deratizace, dezinfekce, desinsekce, ochrana proti holubům, vyklízení půd a sklepů
Trvalé vyhubení veškerého hmyzu i hlodavců ve Vašich domovech Vám zajistí společnost Ing. Josef Višnička - Jo.V. z Prahy 3 Žižkov. Zbavíme Vás nežádoucích mravenců, vos, štěnic i sršňů.
Generální úklidy po stavebních pracích Praha – připraveno k nastěhování
O generální úklid po stavebních pracích a přípravu interiéru k nastěhování se rychle a spolehlivě postará Družstvo Julman se sídlem v Praze.
Vnitřní a venkovní úklidy na území hl. města Prahy – celoročně a pečlivě
O pravidelný vnitřní i venkovní úklid v letním i zimním období se celém území hl. města Prahy se stará společnost PROSTOR a.s.
Mytí a čištění nepřístupných oken, fasád, výkladních a reklamních ploch Praha – ekologicky a efektivně
Společnost Bubliny s.r.o. z Prahy nabízí mytí a čištění fasád, skleněných, výkladních a reklamních ploch i oken, která se nacházení v nepřístupném nebo špatně dostupném místě.
Likvidace pozůstalosti diskrétně včetně úklidu Praha
Likvidaci pozůstalosti a následný úklid objektů od půdu až po sklep zajistí podle přání s Vaší nebo bez Vaší přítomnosti společnost Robert SÁL – SPV z Prahy.
Úklid firem, bytových domů, domácností, jednorázové i pravidelné úklidy
Komplexní úklidové služby pro firmy, bytové domy, obchody, domácnosti, jednorázové i pravidelné úklidy, mytí oken, podlah, koupelen realizuje Midian - Coral, v.o.s., Praha 6.
Mobilní tryskání – čištění fasád i sanace zdiva Praha - schváleno památkovým ústavem
Plánujete čištění fasády, odstranění staré omítky a nátěrů či sanaci zdiva? Mobilní tryskání neboli pískování je účinná a šetrná metoda pro povrchové úpravy různých materiálů od kamene až po ocel.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Vyklízení bytů po úmrtí, po nepřizpůsobivých občanech Praha
Vlastníte v Praze nemovitost, která je zanesena nepořádkem po nepřizpůsobivých občanech nebo původní majitel zemřel? Profesionálové z firmy Úklidy Jimi - Jiří Mík a se postarají o vyklizení a úklid.
Úklid kancelářských, komerčních a společných prostor Praha - Objednejte snadno online!
Společnost Úklidy Jimi nabízí pravidelný úklid kancelářských a komerčních prostor.
Speciálně sestavené dezinfekční a hygienické programy krok za krokem Praha
Pro dokonalou desinfekci zdravotnických zařízení s širokým spektrem odborného zaměření využijte speciálně sestavené desinfekční a hygienické programy od firmy AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič z Prahy.
Vyklizení nemovitostí Praha – rychlé provedení včetně úklidu
Potřebujete vyklidit byt, chalupu, sklepy, půdy nebo nebytové komerční prostory? Rychle a včetně úklidu za Vás vše zařídí spolehlivá firma Robert SÁL – SPV z Prahy.
Dezinfekční a hygienické kompletní programy pro ordinace, laboratoře, lůžková oddělení, porodní sály....
Společnost AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič z Prahy nabízí kompletní dezinfekční a hygienické programy speciálně sestavené a připravené pro ordinace, laboratoře, lůžková oddělení nebo porodní sály.
Odstranění organických nečistot Praha - odborné provedení od společnosti ARS
Organické nečistoty z Vašich fasád a zdí odborně odstraní společnost ARS. Mechy, houby, řasy i plísně šetrně a kvalitně zničí a ponechá pouze čistou plochu s obnoveným původním vzhledem.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Hygienické a dezinfekční prostředky pro plochy a povrchy – účinné posypy, spreje či roztoky
Kompletní nabídku kvalitních hygienických a desinfekčních prostředků pro plochy a povrchy naleznete v eshopu společnosti AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič z Prahy.
Hygienické a dezinfekční prostředky určené pro speciální stomatologie
Provozujete zubní praxi? Pak jistě oceníte bohatou nabídku kvalitních hygienických a dezinfekčních prostředků určených pro speciální stomatologie od společnosti AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič z Prahy.
Nové www stránky společnosti stránek - AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič - dezinfekční prostředky
Společnost AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič se sídlem v Praze oznamuje stávajícím i budoucím zákazníkům spuštění nových a přehledných www stránek s širokou nabídkou desinfekčních prostředků.