Chcete si zajistit bezstarostný úklid a čištění jakýchkoliv prostor a objektů? Svěřte vše do rukou profesionálů a nechte si udělat úklid domů, bytů, koupelen, kuchyní, kanceláří, firem, generální a hloubkový úklid, úklid po stavbě, malování, stěhování, čištění koberců, sanity, spotřebičů, sedaček, oken, podlah včetně desinfekce a další služby.

Chemické čištění vertikálních žaluzií - kvalita za rozumnou cenu
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. se svou působnosti v okolí Ostravy nabízí chemické čištění vertikálních žaluzií. Nabízíme kvalitně odvedenou práci za rozumnou cenu.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Perfektní úklid panelového i rodinného domu od profesionální úklidové firmy
Svěřte úklid své domácnosti v rodinném i panelovém domě v Havířově nebo Karviné profesionálům z úklidové firmy Lumír Sokol Plus s.r.o. Ušetříte spoustu času a s výsledkem budete zaručeně spokojeni.
Praní a čištění - všechny druhy prádla, šatů a svršků
Prádelna a čistírna Schreier s. r. o. je prádelna prádla a rychločistírna oděvů, která nabízí vyčištění všech druhů prádla, šatů a svršku v Ostravě a okolí.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o Praní a čištění prádla Opava
Volné obchodní plochy a prostory, kanceláře s recepcí za rozumnou cenu
Pokud sháníte pronájem obchodních ploch za rozumnou cenu, obraťte se na společnost REGOS M, spol. s r.o., která nabízí volné prostory a kanceláře s recepcí na atraktivním místě v Ostravě-Zábřehu.
Mytí oken, výloh a parapetů s ošetřením žaluzií
Společnost Petry Lístkové - NAČISTO ÚKLIDY je profesionální úklidová firma, která Vám umyje a vyčistí nejen okna, ale i výlohy či parapety, a to s ošetřením žaluzií. Působíme v Opavě a okolí.
Žehlení prádla – vyžehlení košil, oděvů za super ceny
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. je spolehlivá čistírna v Ostravě, která kromě praní nabízí také žehlení prádla. Vyžehlíme vaše košile a jiné oděvy za super ceny.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Prádelna - praní oblečení i povlečení pro hotely, restaurace i domácnosti
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. je průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě, která se postará o vaše prádlo. Pereme oblečení i povlečení pro hotely, restaurace i domácnosti.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Čistění interiéru aut, sedaček, čalouněného nábytku i koberců
Pokud potřebujete vyčistit interiér vašeho auta, sedačku či čalouněný nábytek, tak se neváhejte obrátit na firmu HORÁK-STAVITEL se sídlem v Odrách.
Malířské a natěračské práce včetně úklidu po malířích
Pokud hledáte zkušeného a prověřeného malíře, tak je zde pro vás firma HORÁK-STAVITEL s.r.o., která provádí kvalitní malířské a natěračské práce včetně úklidu po malířích.
Úklidové služby - pravidelný i jednorázový úklid firem i domácností
Společnost Petry Lístkové - NAČISTO ÚKLIDY je profesionální úklidová firma, která poskytneme pravidelný i jednorázový úklid domácností i firem v Opavě a okolí.
Ekologické parní čištění aut a domácností | Havířov
Ekologické čištění aut a domácností suchou párou v Havířově provádí firma Sandry Malindové EcoCleaning Morava. Bez mokrého procesu kvalitně vyčistíme interiéry i karosérie automobilů: - palubní desky - reklamní polepy vozidel - polstrování - čalounění - gumové, plastové i kožené díly ve vozidle - klimatizace, ventilátory Ve vaši ...
Čistič energie HAA9
domácí čistič energie HAA9 - levandule,šalvěj,citrusové plody,úklidový servis, čištění oken, čištění sedaček a koberců,jednoduché poradenství feng-suej při úklidu zdarma. Jednorázové i pravidelné úklidy v kancelářích i v domácnostech.
Čištění koberců pro firmy - strojové čištění plochy, okamžitě suché Ostrava
Pokud sháníte úklidovou službu pro vaši firmu v Ostravě, která provádí kompletní úklidové práce, obraťte se na firmu Dany Jeřábkové PURIO JD, s.r.o. Ostrava. Provádíme komplexní úklid: - čištění koberců - strojové čištění plochy suchou technikou, kdy budou koberce okamžitě suché - mytí oken - mytí žaluzií - mytí sociálních zařízení - ...
Hubení hlodavců, komárů, likvidace štěnic Havířov, Ostrava
Potřebujete deratizaci, desinfekci, dezinsekci bytu, domu nebo firmy v Havířově, Ostravě, Karviné a okolí? Kontaktujte deratizační firmu Vojtěcha Kozáka, která vyhubí hlodavce, komáry, mravence, pavouky, šváby, červotoče, moly a štěnice rychle, levně a spolehlivě. Likvidujeme plísně. Disponujeme moderní aplikační technikou, která zaručí ...
Praní, čištění, žehlení prádla, oděvů
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. jako průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě poskytuje kvalitní služby v oblasti praní prádla, čištění oblečení a oděvů.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Úklidové práce, pravidelný úklid, úklidová služba Ostrava
Hledáte úklidovou službu v Ostravě, která provádí nebo pravidelné úklidy? Kontaktujte firmu PURIO JD, s.r.o., která nabízí úklid Vašich prostor. Zajistíme: - komplexní úklidové práce Vaši kanceláře, bytů, domů, hotelů, restaurací, průmyslových prostor, zdravotního střediska, školních zařízení - úklid po malování, rekonstrukci i kolaudaci - ...
Úklidové služby, čistící práce Opava, Ostrava
JASPA s.r.o. nabízí úklidové služby po celé České republice: - pravidelné, jednorázové úklidy budov, kanceláří, firem - úklid po malování - úklid po stavebních pracích, rekonstrukci bytu, domu - čištění podlah, čalounění, koberců - čištění žaluzií - odstaňování graffitu - praní, žehlení prádla - mytí oken, skleněných ploch - ...
Vánoční úklid, úklidová firma Opava
Děsí Vás představa předvánočního úklidu u Vás doma a chcete si užít pohodových vánočních svátků bez stresu a v klidu? Obraťte se na úklidovou firmu U-SERVIS v Opavě. Zkušený tým našich pracovníků uklidí a provoní Váš dům či byt čistotou a vy můžete ušetřený čas věnovat rodině. Umyjeme okna, vyčistíme čalouněný nábytek, koberce a podlahy, ...
U-SERVIS Tomáš Šindler
Hodinový manžel, úklid domů, bytů, zahrad, kanceláří Odry
Firma HORÁK-STAVITEL s.r.o. je nejen stavební společnost, ale také provádí služby hodinového manžela včetně úklidu domů, bytů či zahrad. Hodinový manžel: - montáž a demontáž nábytku - elektrikářské práce - úklid domů a bytů - úklid a údržba zahrad - venkovní práce - úklid kanceláří a školících místností - venkovní práce a ...
Úklidové práce pro domácnosti i firmy včetně možnosti sekání trávy
Pro úklidové práce ve vaší domácnosti či firmy zvolte jednoznačně firmu U-SERVIS z Opavy, která kromě udržování čistoty slibuje i možnost sekání trávníku i jiné služby.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Prádelna, čistírna, mandlování, čištění, rychločistírna Opava
Naše prádelna, čistírna Vám nabízí: - praní a čistění veškerého sortimentu včetně hraček - mandlování prádla - čištění peří pomocí páry - šití prošívaných dek - čištění kůže.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o Praní a čištění prádla Opava
Provadime tyto prace
1-Paleni zeleza a ruznych zeleznych konstrukci 2-Vykup zeleza a bar.kovu 3-Ruzne demolicni prace a to jak zelezneho razu tak stavebniho-vetsiho vzrustu i mensiho 4-Oblozky dveri montaz a demontaz 5-Montovani nabytku z obchodu 6-Plovouci podlahy 7-Pokladka lina a to na suchu i lepene 8-Pokladka lehke krytiny a to ...
Facility management
Nabízíme bezpečnostní služby: - fyzická ostraha - recepční služby - poštovní servis - ostraha staveb, průmyslových objektů - pult centrální ochrany - montáže elektronických zabezpečení Dále realizujeme služby: - úklidové služby (pravidelný úklid, čištění koberců, strojové čištění, ...) - facility management (technická správa budov, ...
Úklidové služby, stálý, postavební úklid, čištění podlah Ostrava
Firma PURIO JD, s.r.o. nabízí úklidové služby: - provádíme úklidové práce v obchodních centrech, výrobních a skladových halách, administrativních budovách, zdravotnických zařízeních, rodinných domech a bytech - stálý, pravidelný úklid - podle potřeby lze domluvit denní, týdení nebo měsíční uklízení - postavební úklid - uklízení po řemeslnících ...
Úklidové práce, čištění koberců, sekání trávy Opava, Ostrava
U-SERVIS nabízí úklidové služby: - úklid firem - úklid domácností - úklid po malování, rekonstrukci, novostavby, příprava před malováním - mytí oken, výloh - čištění koberců, podlah - sekání trávy - mytí vysokotlakým čističem - květinová výzdoba, doručování květin.
U-SERVIS Tomáš Šindler