Chcete si zajistit bezstarostný úklid a čištění jakýchkoliv prostor a objektů? Svěřte vše do rukou profesionálů a nechte si udělat úklid domů, bytů, koupelen, kuchyní, kanceláří, firem, generální a hloubkový úklid, úklid po stavbě, malování, stěhování, čištění koberců, sanity, spotřebičů, sedaček, oken, podlah včetně desinfekce a další služby.

Dezinfekce prostor Ostrava, úklidy kancelářských, komerčních prostor, zdravotnických zařízení
Provádíme pravidelné úklidy a dezinfekce prostor, především kancelářských, komerčních prostor, zdravotnických zařízení, výrobních hal automobilového průmyslu a dalších.
Kompletní prádelenské služby Velké Hoštice, praní, žehlení, mandlování a drobné opravy
V naší nové provozovně ve Velkých Hošticích nabízíme kompletní prádelenské služby, jde o praní, žehlení, mandlování a drobné opravy.
Ochrana dřeva, impregnace, ošetření krovu, střechy napadené červotočem a jinými škůdci
Společnost BEST se zaměřuje na prevenci, ochranu (impregnaci) dřeva, především ošetření krovu či střechy napadené škůdci (červotočem, tesaříkem, plísněmi atd.) v Ústeckém kraji – Teplice, Litoměřice.
BEST OSTRAVA s.r.o. Impregnace dřeva a dřevěných konstrukcí
Profesionální čištění podlah i koberců za pomocí parního přístroje bez chemikálií
Profesionální, ekologické čištění a dezinfekce podlah a koberců parním přístrojem zajistí společnost Lumír Sokol s.r.o. v okolí Havířova a Karviné. Čištění je ekologické a bez chemikálií.
Důkladné čištění wapkou venkovní zámkové či terasové dlažby, chodníků z betonových dlažeb
O čištění vysokotlakým čističem wapkou se postará společnost Lumír Sokol Plus s.r.o. v Havířově, Karviné i v okolí Ostravy. Vyčistí zámkovou i terasovou dlažbu, fasády, střech i zahradního nábytku.
Úklid obchodních center, úřadů, škol, zdravotnických zařízení, hotelů, penzionů - jednorázový i pravidelný
Společnost Best Ostrava s.r.o. pro Vás zajišťuje profesionální jednorázový i pravidelný úklid obchodních center, úřadů, škol, zdravotnických zařízení, hotelů i penzionů.
BEST OSTRAVA s.r.o. Úklidové služby
AGS Gel – spolehlivé odstranění graffitů a barev ze znečistěných povrchů a dopravních prostředků
Firma SK Fasády do své nabídky produktů pro rok 2016 zařadila také AGS GEL, který spolehlivě odstraní graffity a barvy ze znečistěných povrchů a dopravních prostředků (vagóny, metro a tramvaje)
SK Fasády s.r.o.
Pravidelný úklid kanceláře, zdravotnická zařízení - komfortní výsledek
Pravidelný a kompletní úklid od profesionálů v Havířově, Karviné a Českém Těšíně Vám zajistí společnost Lumír Sokol Plus s.r.o., a to vždy s komfortním výsledkem.
Profesionální úklidové práce - úklid domácností i kanceláří za příznivou cenu
Přenechejte úklid domácností i kanceláří profesionální ostravské firmě Best Ostrava s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji a obstará Vám pravidelné i jednorázové úklidové práce.
BEST OSTRAVA s.r.o. Úklidové služby
Profesionální úklid ordinací, ambulancí a dalších zdravotnických zařízení, ale i kanceláří a firem
O pravidelný či jednorázový úklid ordinací, zdravotnických zařízení, ambulancí, škol i kanceláří a výrobních prostor se postará spolehlivá firma Lumír Sokol Plus s.r.o. v okolí Havířova i Karviné.
Pravidelný úklid firem a domácností a průmyslových objektů - kompletní služby
Firma U-SERVIS Tomáše Šindlera z Opavy za Vás převezme starosti s úklidem domácnosti, kanceláře nebo průmyslových objektů. Firma Vám zajistí kompletní úklid, spolehlivost a příznivé ceny.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Dezinfekci místností, prostorů i matrací zajistí generátor ozonu, který účinně zlikviduje viry
Dezinfekci místností, prostorů i matrací pomocí čištění ozonu zajistí společnost Lumír Sokol Plus s.r.o. v okolí Havířova i Karviné. Dále se zaměřují na prodej a pronájem generátoru ozonu.
Čištění ozonem - vyčistíme drobné předměty, vybavení i matrace od bakterií, virů, plísní a pachů
Naše firma U-SERVIS provádí od červa 2016 čištění ozonem v Opavě. Vyčistíme drobné předměty, vybavení i matrace od bakterií, virů, plísní a pachů.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Úklid bytu, domácnosti i po malování, mytí oken – ušetřete svůj čas a energii na své zájmy
Profesionálním úklidem bytu, domácnosti po malování i rekonstrukci a dále mytím oken se zabývá společnost Pegasus service s.r.o. v okolí Havířova i Ostravy. Šetříme Váš čas.
Údržba venkovních ploch a zahrad - sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů
Firma U-SERVIS nabízí údržbu venkovních ploch a zahrad, jako je sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů a keřů v Opavě a okolí.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Přenechte úklid kanceláří, výrobních hal, budov i mytí oken na profesionální úklidovou firmu
Kanceláře, administrativní budovy i výrobní haly uklidí společnost Pegasus service s.r.o. v okolí Ostravy a Havířova. Profesionálové z úklidové firmy se postarají i o mytí oken a výloh.
Prádelna, čistírna  - čištění peří pro soukromé zákazníky i velké organizace
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o. se sídlem v Opavě zajišťuje praní prádla pro soukromé osoby, ale i větší firmy, organizace, restaurace, hotely nebo školní zařízení.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o Praní a čištění prádla Opava
Postaráme se o úklid a udržení pořádku ve společných a nebytových prostorech
O pravidelný i jednorázový úklid společných a nebytových prostorů se postará společnost Pegasus service s.r.o. nejen v Ostravě a v Havířově, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Impregnace a ochrana dřeva, dřevěných podlah, nábytku, krovů i konstrukcí proti dřevokaznému hmyzu
Pokud potřebujete ochránit dřevo, nábytek, dřevěnou podlahu, krovy nebo konstrukce před dřevokazným hmyzem, naše firma Best Ostrava s.r.o. Vám s tím pomůže. Zabýváme se impregnací dřeva a zdiva.
BEST OSTRAVA s.r.o. Úklidové služby
Antimikrobiální přípravky SANNI 70 a 80 na desinfekci rukou a povrchů - prodej za akční ceny
Antimikrobiální přípravky SANNI 70 a 80 na desinfekci rukou a povrchů dodává v Opavě a Ostravě firma ADAMEC – ADRO s.r.o.. Přípravky prodáváme za akční ceny při minimálním odběru 10 l.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Čištění koberců, čalounění a čalouněného nábytku levně
Úklidová firma na čištění koberců, čalouněného nábytku a čalounění se strojním vybavením na čištění poskytuje firma U-SERVIS působící v Opavě, Krnově a Hlučíně.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Úklid po malování a rekonstrukcích objektů - pro firmy a domácnosti
Naše firma U-SERVIS provádí úklid firem a domácnosti, a to i po malování a rekonstrukcích v regionech Opava, Hlučín, Krnov, Bruntál a Bílovec.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Profesionálové v oblasti deratizačních, desinsekčních a dezinfekčních prací
Nechtěných škůdců a hlodavců v domácnosti či obávaných a nechtěných mikroorganismů v potravinovém a farmaceutickém průmyslu a zdravotních zařízeních Vás zbaví společnost Alois Kresta z Nového Jičína.
Praní a čištění obleků, společenských a večerních šatů
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. jako průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě poskytuje kvalitní služby v oblasti praní prádla, čištění obleků i večerních a společenských šatů.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Čistění, ošetření a ochrana povrchů budov, omítek, střech a fasád.
Firma SK FASÁDY z Ostravy má dlouholeté zkušenosti v oblasti odstraňování graffitů, ochrana povrchů a čistění fasád, střech a budov, to vše včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.