Potřebujete zorganizovat svatbu, rodinnou oslavu, firemní, kulturní či jinou akci? Využijte profesionálních společenských služeb jako jsou svatební agentury, svatební salony, umělecké agentury, cateringové služby, služby pro pořádání zábavných akcí, DJ a hudební skupiny, pronájmy prostor, prodejci party stanů, party věcí, květin a další.

Vyřízení, zajištění, sjednání pohřbu předem
V pohřebním ústavu Konkordia Kroměříž již sjednání pohřbu předem neprovádíme.
Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. pohřební ústav
Svatební salon - výprodej svatebních šatů
Pokud již brzy nastane váš svatební den a ještě jste si nestihli vybrat svatební šaty, tak je zde pro vás Svatební salon Eva, ve kterém nyní probíhá výprodej svatebních šatů.
Pronájem, půjčovna a prodej párty stanů a vybavení - pro rodinnou i firemní akci
Máte-li zájem o pronájem párty stanů na rodinnou oslavu nebo firemní akci, obraťte se na Libora Mikůše z Krhové u Valašského Meziříčí. Půjčujeme a prodáváme různé druhy párty stanů a další vybavení.
Pohřební služba Přibylák obstará zajištění pohřbu-pohřebnictví Zlín
Zajištění pohřbu obstará Pohřební služba Bohumír Přibylák s.r.o. Zlín. Naše pohřebnictví zajistí kompletní služby pro pohřeb do země i kremace.
Šaty do tanečních, na kolonu, maturitní ples-krátké, dlouhé
Krátké i dlouhé modely šatů do tanečních, na kolonu i maturitní ples můžete zapůjčit ve Studiu DáMa Uherský Brod. Zveme zájemce z Uherského Hradiště i Zlína.
Komplexní informace, služby pro pozůstalé-pohřební služba Přibylák
Pohřební služba Bohumír Přibylák Zlín poskytuje komplexní služby a potřebné informace pro pozůstalé pro vyřízení pohřbu či kremace.
Pohřebnictví Zlín-pohřby, hřbitovní zboží, pomníkové doplňky
Veškeré služby spojené s pohřby zajistí Pohřební služba Bohumír Přibylák Zlín, která v oboru pohřebnictví působí více než 20 let. Prodáváme i hřbitovní zboží a pomníkové doplňky.
Půjčovna Uherský Brod-svatební šaty a obleky, obstaráme účesy i líčení
Svatební šaty a obleky pro pány zapůjčí Půjčovna a Svatební studio DáMa Uherský Brod a postaráme se Vám i o líčení a krásný účes.
Dlouhé, luxusní, společenské, šaty na svatbu i šaty na ples, do tanečních
Ve svatebním studium DáMa Uherský Brod jsou k zapůjčení společenské šaty na svatbu, ples i do tanečních. Najdete u nás krátké i dlouhé modely, jednoduché i luxusní róby.
Luxusní svatební šaty Maggie Sottero-prodej v Salonu DáMa
Nádherné luxusní svatební šaty Maggie Sottero můžete zapůjčit ve Svatebním salonu DáMa Uherský Brod, zde jsou tyto značkové šaty i na prodej.
Prodej svatebních, společenských šatů-půjčovna a svatební studio DáMa
Problém s výběrem společenských nebo svatebních šatů Vám pomůže vyřešit Půjčovna a svatební studio DáMa Uherský Brod, která je zde pro klientky z okolí Uherského Hradiště.
Nové svatební šaty, nejnovější modely Maggie Sottero k zapůjčení i na prodej
Ve Svatebním studiu DáMa Uherský Brod máme k zapůjčení nejnovější modely svatebních šatů Maggie Sottero. Nové svatební šaty je možné půjčit, některé modely jsou na prodej.
Úklidové stroje, vybavení na kulturní akce, párty-půjčovna
Firma TUFÍR zapůjčí vybavení na kulturní akce, soukromé párty i úklidové stroje pro závěrečný úklid. Půjčovna je k dispozici klientům z regionu Uherské Hradiště, Zlín.
10% sleva na svatební šaty Uherský Brod-na rezervace při 1.návštěvě
Ve Svatebním salónu DáMa Uherský Brod můžete získat 10% slevu na svatební šaty, pokud si je zarezervujete při první návštěvě. Zapůjčíme i potřebné doplňky.
Rytí písma na urnu, pomníky Uherský Brod
Rytí písma na urnu nebo pomníky pro Vás zajistí Pohřební služba POSPA. Můžete si u nás vybrat černobílou i barevnou fotokeramiku, nebo urny vhodné pro vyrytí písma. Do urnových hrobů instalujeme plastové schránky na urny a vyryjeme písmo dle přání pozůstalých. Pomníky jsme schopni dodat a postavit na místo určení včetně ...
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Prodej, šití na míru svatební, společenské šaty Valašské Meziříčí
Chcete mít originální šaty, které Vám padnou jako ulité? Nechte si je ušít na míru ve svatebním studiu Veri ve Valašském Meziříčí. Svatební a společenské šaty Veri - Robert Černoch nabízí šití plesových, společenských a svatebních šatů na míru dle Vašeho přání. Služby svatebního studia: - zapůjčení, prodej plesových, společenských a ...
Půjčovna svatebních šatů, společenské šaty na svatbu Zlínský kraj
Svatební salon Pavlína je půjčovna svatebních šatů a nabízí společenské šaty na svatbu i jiné příležitosti. Půjčovna je na adrese Staré Město, Luční čtvrť 2023 - tel.: +420572551809. Pokud plánujete svatbu, jistě si vyberete ty pravé svatební šaty u nás a společenské šaty pro družičku u nás vyberete také. Blíží se období tanečních a ...
Svatební šaty Duber - vyhradní zastoupení, prodej a půjčovna šatů
Ve Svatebním Salonu Eva si nyní vyberete jedinečné modely svatebních šatů známé značky Duber, pro kterou jsme výhradním zastoupením.
Půjčení slavnostní a svatební výzdoby
Nabízíme půjčení potahů na židle včetně mašle od 50 ks 5% sleva od 100ks 10% sleva od 150ks 15% sleva od 200 ks 20% sleva.
Zajištění pohřbu, kompletní služby v pohřebnictví Zlín
Pokud potřebujete pomoc při zajištění pohřbu - kompletní služby v oboru pohřebnictví Vám poskytne Pohřební služba Bohumír Přibylák s.r.o. Zlín. Zařídíme vše potřebné - pohřby, kremace, převoz zesnulých. Zprostředkujeme veškeré služby spojené s posledním rozloučením s milovanou osobou dle Vašich požadavků a přání. Smuteční obřad lze sjednat ...
Sjednání pohřbu předem, platba pohřbu kartou, pojištění Pieta Zlín
Pohřební služba Bohumír Přibylák Zlín nabízí komplexní pohřební služby. Sjednání pohřbu je u nás možné i předem a máte možnost zaplatit kartou. Zařídíme vše potřebné za vás. Nabízíme pojištění pohřbu Pieta: - sjednává se na dobu neurčitou a končí úmrtím pojištěného - pokud ponecháte vypravení pohřbu na pozůstalých, pojistnou částku na ...
Koordinace, organizace svatby, svatba na klíč Zlín
Komplexní služby nejen pro nevěsty jistě uvítáte všichni, co nyní plánujete svatbu. Organizace, koordinace, nebo i svatby na klíč jsou stále vyhledávanější službou. A to je právě to co umí nová svatební agentura SVATEBNĚNÍ spol. s r.o. ve Zlíně. Uděláme Vaši svatbu krásnou a jedinečnou. Svatební služby a poradenství, které za Vás zařídíme a co ...
Výprodej svatebních a společenských šatů
Ve Svatebním salonu Eva nyní probíhá výprodej svatebních a společenských šatů. Neváhejte a přijďte si vybrat ty pravé šaty pro vás ať už na svatbu nebo na společenskou událost.
Pohřební služba, předplacení pohřbu, Uherský Brod
Pohřební služba Pospa je velmi diskrétní, chápající a spolehlivá. Pomůžeme vám zvládnout těžké období ztráty blízkého a ulehčíme vám alespoň od některých starostí. Převoz zesnulých zajišťujeme nepřetržitě. Díky našim dlouholetým zkušenostem máte jistotu, že vše proběhne bez problémů. Na žádost pozůstalých zajišťujeme: - nonstop převoz ...
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Svatební šaty pro družičky, pánské obleky
Svatební salon Eva v Rožnově prodává a půjčuje svatební šaty pro nevěsty i ženichy.