Potřebujete zorganizovat svatbu, rodinnou oslavu, firemní, kulturní či jinou akci? Využijte profesionálních společenských služeb jako jsou svatební agentury, svatební salony, umělecké agentury, cateringové služby, služby pro pořádání zábavných akcí, DJ a hudební skupiny, pronájmy prostor, prodejci party stanů, party věcí, květin a další.

Půjčovna svatebních, společenských, večerních šatů - možnost zapůjčení i prodej modelů ve svatebním salonu Dream Dress
Svatební salon Dream Dress Kroměříž-Zlínský kraj je půjčovna svatebních i společenských, večerních šatů. U nás máte možnost zapůjčení šatů v různých cenových relacích, mnoho modelů na prodej.
Pohřebnictví Konkordia zařídí pohřeb dle Vašich požadavků
Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. Kroměříž je připravena být Vám oporou v těžkých chvílích. Sdělte nám své představy o smutečním obřadu a pohřebnictví Kroměříž zařídí pohřeb dle Vašich požadavků.
Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. pohřební ústav
Kompletní koordinace svatby na zámku nebo v Praze - svatební salon co zapůjčí i ušije šaty na zakázku
Svatební salon Dream Dress Kroměříž poskytuje služby svatební agentury. Koordinace svatby, šijeme svatební šaty na zakázku, nebo zapůjčíme. Působíme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Pohřební služba Velgo zajistí veškeré služby při plánování, vyřízení pohřbu
Pohřební služba Velgo Staré Město s citlivým přístupem k pozůstalým zajišťuje veškeré služby v oboru pohřebnictví - plánování, vyřízení pohřbu a sjednání rozloučení v jakékoliv smuteční síni.
Jednorázové talíře, kelímky, příbory a tácky vám usnadní grilování
Grilovací sezóna je v plném proudu, proto si pořiďte jednorázové talíře, příbory, kelímky a tácky, které vám vše usnadní. V DROGERII Petr Poruba v Rožnově seženete vše, co je ke grilování potřeba.
DROGERIE Petr Poruba
Pohřební ústav Pospa zajistí i ekonomický pohřeb, bez obřadu
Společnost Pospa je pohřební ústav pro klientelu z regionu Uherský Brod. Zajistíme pohřeb se smutečním rozloučením i ekonomický pohřeb či zpopelnění bez obřadu.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Pohřební služba Vsetín, pořádání obřadů, prodej smutečních rakví, květin, urny, tisk oznámení
Pohřební služba Vsetín, pořádání obřadů, prodej smutečních rakví, květin, urny, tisk oznámení na počkání, zajištění hudby, kněz a řečník k obřadu, převozy zesnulých.
Pohřební služba Vsetín Orgoník s.r.o.
Předplacení pohřbu, úhrada na splátky-levný, ekonomický pohřeb
Pohřební služba Pospa Uherský Brod zajistí i levný, ekonomický potřeb či zpopelnění bez obřadu. Využijte možnost předplacení pohřbu a úhradu na splátky.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Eventová agentura, pořádání firemních akcí, festivalů - zapůjčení mobilních barů, párty stanů pro firemní akce
Eventová agentura Backstage Agency Zlín má zkušenosti s pořádáním firemních akcí. Postaráme se o eventy od A do Z, nebo si u nás můžete sjednat zapůjčení mobilních barů, párty stanů pro firemní akce.
Půjčovna párty vybavení pro soukromé akce - zapůjčení pivní pípy, pivních setů, svatebních stolů, židlí
Eventová agentura Backstage Agency Zlín funguje jako půjčovna party vybavení pro soukromé akce i firemní akce a města. Máte možnost zapůjčení pivní pípy, pivních setů, svatebních stolů, židlí.
Miniškolička, minijesličky - pravidelné hlídání dětí (i s plenkami) s pestrým programem po celý den
Pravidelné hlídání i těch nejmenších dětí Vám zajistí Kiki klub se svou mini školičkou a jesličkami v centru Zlína. Pro Vaše děti máme nachystaný celodenní pestrý program.
Hlídání dětí o prázdninách - letní školka, prázdninová školička a jesličky pro děti ve Zlíně
Nemáte kam dát přes prázdniny své děti? Právě pro Vás je tu Kiki klub ve Zlíně, letní prázdninová školka, kde zajistí hlídání malých dětí ve školičce s pestrým programem v samotném centru města.
Služby pohřebnictví poskytuje nonstop Holešovská pohřební služba
Veškeré běžné služby pohřebnictví poskytuje Holešovská pohřební služba Nonstop pro klienty z okolí Holešova, Kroměříže. Vyřídíme za Vás přípravu pohřbu.
Jednorázové i pravidelné hlídání dětí již od 12 měsíců v menším kolektivu s individuálním přístupem v jeslích Zlín
Nové rodinné jesličky a školička Kiki klub ve Zlíně těm nejmenším poskytuje pevné a rodinné prostředí. Nabízíme dětem hlídání s pestrým programem a aktivitou po celý den.
Komplexní pohřební služby zajistí nonstop pohřebnictví v Holešově
Při úmrtí blízké osoby za Vás Holešovská pohřební služba s.r.o. zajistí komplexní pohřební služby. K dispozici jsme na telefonu nonstop.
Sjednání pohřby, kremace-nonstop pohřební služba
Holešovská pohřební služba nabízí sjednání pohřbu, kremace. Klientům v Holešově i z okolí Kroměříže jsme k dispozici nonstop.
Svatební studio - prodej, půjčovna svatebních, společenských šatů velikosti 34-60, xxl velikosti
KaL studio Zlín je svatební studio, společenský salón. Funfujeme jako půjčovna svatebních a společenských šatů, vybrané modely jsou na prodej. Najdete u nás šaty velikosti 34-60, tedy i xxl velikosti.
Půjčovna pánských svatebních obleků LARE Collection - dokonalé sladění ženicha s nevěstou
Pánské svatební obleky značky LARE Collection budou dokonale ladit s nevěstou. Přijďte si vybrat pánský oblek pro ženicha - půjčovna a svatební salon Eva v Rožnově vám poskytne široký výběr obleků.
Pohřební služby - převoz zesnulých ze zahraničí i do zahraničí, pohřby, kremace
Pohřební ústav Arkadia Zlín poskytuje kompletní pohřební služby - vyřídí pohřby i kremace. Zajistí i převoz zesnulých nejen v ČR, ale také do zahraničí či ze zahraničí.
Výprodej svatebních a společenských šatů za akční ceny
Ve Svatebním salonu Eva v Rožnově (Vsetín) nyní probíhá výprodej svatebních a společenských šatů za akční ceny - šaty je možné také zaslat poštou. Vyberte si šaty jako pro princeznu !
Svatební šaty, šaty pro družičky i pánské obleky - půjčovna, prodej
Půjčujeme a prodáváme svatební šaty, šaty pro družičky o pánské obleky nejrůznějších barev a stylů. U nás si vybere svatební šaty i ta nejnáročnější nevěsta.
Kompletní vyřízení pohřbu, kremace včetně převozu zesnulých
Holešovská pohřební služba nabízí své služby klientům z Holešova a Kroměříže. Postaráme se kompletně o vyřízení pohřbu, kremace včetně převozu zesnulých v ČR i ze zahraničí.
Prodej, půjčovna svatební šaty, dekorace - svatební salon, agentura s nadstandardním servisem
Svatební salon a agentura Karolina K. Holešov poskytuje nadstandardní servis. Jsme půjčovna svatebních šatů, šaty a svatební dekorace jsou u nás i na prodej. Působíme v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Akční sleva na všechny modely svatebních šatů
Pokud vás čeká vybírání svatebních šatů pro váš vysněný den, tak navštivte Svatební salon Eva, kde si vyberte dokonalé svatební šaty podle vašich představ - akční slevy čekají jen na vás.
Nepřehlédnutelné společenské a maturitní šaty - půjčovna, prodej
Chcete mít nepřehlédnutelné šaty na ples, maturitní večírek nebo na jinou společenskou událost? Ve svatební salonu Eva si kromě svatebních doplňků také vyberete z mnoha společenských šatů.