Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Úklid kanceláří, průmyslových objektů, čištění koberců - úklidovka
Úklidovka FRENK - František Mařák Uherské Hradiště provádí čištění koberců, úklid kanceláří i průmyslových objektů v lokalitě Zlínský kraj.
Prodlužování vlasů, prodej vlasů, příčesků a příslušenství
Společnost Magic hair s.r.o. provozuje vlasová studia - Uherské Hradiště a Praha. Specializujeme se na prodlužování vlasů a prodej vlasů k prodloužení, příčesků a příslušenství.
Ultrazvuková kavitace, lipolýza - bezbolestná liposukce ultrazvukem
Salon NOVA LINIE Uherské Hradiště má k dispozici přístroj pro bezbolestnou lipolýzu. Ultrazvuková kavitace je neinvazivní liposukce, ultrazvukem se odstraní tukové buňky v podkoží.
Velkoplošný digitální tisk na bannery - textilní banner v hliníkovém rámu
Tiskárna CATDESIGN CZ Uherské Hradiště se zabývá velkoplošným tiskem na různé materiály, zaměruje se na tisk na textil do vypínacích hliníkových rámů - digitální tisk na textilní bannery.
Výkonné horizontální solárium pro krásné opálení po celý rok
Udržte si krásné opálení po celý rok - ve Studiu NOVA LINIE Uherské Hradiště je k dispozici výkonné horizontální solárium JOKER.
Pánské, dámské kadeřnictví - profesionální úprava, stříhání, barvení vlasů
V Kadeřnictví Martina Uherské Hradiště přijímáme objednávky na dámské i pánské stříhání, barvení případně trvalení vlasů.
Lehké elektromechanické, mechanické montážní práce-outsourcing výroby
Společnost Ray Service Uherské Hradiště zajistí pro firmy Outsourcing výroby v oboru lehké elektromechanické, mechanické montážní práce.
Sběrný dvůr Ostrožská Nová Ves, velkoobjemový odpad, zpětný odběr elektrospotřebičů
Sběrný dvůr Ostrožská Nová Ves, odběr velkoobjemového a nebezpečného odpadu, zpětný odběr elektrospotřebičů, kontejnery na tříděný odpad plast, papír, sklo.
Úklid výrobních prostor, zdravotnických zařízení, firemních objektů
Úklidová firma Bednář UH provede v regionu Uherské Hradiště úklid výrobních prostor, firemních objektů, zdravotnických zařízení nebo výrobní haly.
Technické zařízení budov - projekce, realizace TZB, průmyslové chlazení, vytápění
Společnost BEST-TECHNICKÁ z regionu Uherské Hradiště, je specialistou v oblasti projekce, realizace TZB. Jde o komplexní dodávky technického zařízení budov - průmyslové vytápění, chlazení, rekuperace.
Informační systém myGEM pro výrobu, logistiku - víceprocesní softwarové řešení
Spolehlivý informační systém myGEM od firmy GEMCO Uherské Hradiště Vám poskytne softwarové řešení pro různá odvětví podnikání - výrobu, logistiku, obchod, včetně ekonomiky, controllingu.
Výškové mytí oken-čištění skel, prosklených ploch ve výškách
Firma BEDNÁŘ UH provádí výškové mytí oken v okrese Uherské Hradiště. Nechejte čištění skel a prosklených ploch ve výškách na nás.
Mytí oken ve výškách, sezónní sečení trávy, údržba zeleně
Sezónní sečení trávy a údržba zeleně i mytí oken ve výškách, to jsou práce, které za Vás v regionu Uherské Hradiště profesionálně odvede firma Bednář UH.
Čistící, desinfekční prostředky-prodej za výhodné ceny
Firma BEDNÁŘ UH Uherské Hradiště poskytuje nejen úklidový servis, ale nabízí i prodej čistících a desinfekčních prostředků za výhodné ceny.
Zpracování žádostí, projekty pro dotace z EU-administrace dotačních titulů
Splnit požadavky na projekty pro dotace z EU není jednoduché, proto je vhodné požádat o zpracování žádostí o dotace z EU a administraci dotačních titulů firmu se zkušenostmi - SEADD Uherské Hradiště.
Strojní čištění koberců, sedaček, čalounění od profesionální firmy
Nechejte si provést strojní čištění koberců, sedaček, čalounění od profesionální úklidové firmy Korda Servis Uherské Hradiště, která odvede práci rychleji a se skvělým výsledkem.
Šaty do tanečních, na kolonu, maturitní ples-krátké, dlouhé
Krátké i dlouhé modely šatů do tanečních, na kolonu i maturitní ples můžete zapůjčit ve Studiu DáMa Uherský Brod. Zveme zájemce z Uherského Hradiště i Zlína.
Půjčovna Uherský Brod-svatební šaty a obleky, obstaráme účesy i líčení
Svatební šaty a obleky pro pány zapůjčí Půjčovna a Svatební studio DáMa Uherský Brod a postaráme se Vám i o líčení a krásný účes.
Dlouhé, luxusní, společenské, šaty na svatbu i šaty na ples, do tanečních
Ve svatebním studium DáMa Uherský Brod jsou k zapůjčení společenské šaty na svatbu, ples i do tanečních. Najdete u nás krátké i dlouhé modely, jednoduché i luxusní róby.
Luxusní svatební šaty Maggie Sottero-prodej v Salonu DáMa
Nádherné luxusní svatební šaty Maggie Sottero můžete zapůjčit ve Svatebním salonu DáMa Uherský Brod, zde jsou tyto značkové šaty i na prodej.
Prodej svatebních, společenských šatů-půjčovna a svatební studio DáMa
Problém s výběrem společenských nebo svatebních šatů Vám pomůže vyřešit Půjčovna a svatební studio DáMa Uherský Brod, která je zde pro klientky z okolí Uherského Hradiště.
Nové svatební šaty, nejnovější modely Maggie Sottero k zapůjčení i na prodej
Ve Svatebním studiu DáMa Uherský Brod máme k zapůjčení nejnovější modely svatebních šatů Maggie Sottero. Nové svatební šaty je možné půjčit, některé modely jsou na prodej.
Úklidové stroje, vybavení na kulturní akce, párty-půjčovna
Firma TUFÍR zapůjčí vybavení na kulturní akce, soukromé párty i úklidové stroje pro závěrečný úklid. Půjčovna je k dispozici klientům z regionu Uherské Hradiště, Zlín.
10% sleva na svatební šaty Uherský Brod-na rezervace při 1.návštěvě
Ve Svatebním salónu DáMa Uherský Brod můžete získat 10% slevu na svatební šaty, pokud si je zarezervujete při první návštěvě. Zapůjčíme i potřebné doplňky.
Rekvalifikační kurzy v oboru psovod i ostraha objektů
Rekvalifikační kurzy psovodů i ostrahu objektů zajišťuje pro Hranice na Moravě, Přerov, Olomouc a okolí HUSPOL group.