Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Dezinsekce - účinná likvidace, hubení štěnic dle norem HACCP
Firma BAVA servis ze Starého Města poskytuje DDD služby v lokalitě Zlínský kraj, Moravskoslezský kraj. V oblasti dezinsekce provádí dle norem HACCP účinnou likvidaci štěnic a hubení dalšího hmyzu.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Technická správa budov, nemovitostí - úklid, údržba, ostraha objektu
Firma BAVA servis z regionu Uherské Hradiště může být Vaším partnerem v oblasti technické správy budov, nemovitostí - zajistí bezchybný chod, úklid i ostrahu objektu. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Spolehlivá pohřební služba-citlivý přístup, individuální řešení pohřbu
Pohřební služba Pospa Uherský Brod poskytuje služby v okrese Uherské Hradiště. Zakládáme si na citlivém přístupu, individuálním řešení pohřbu.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Profesionální úklid firem, domácností-jednorázový, pravidelný
Profesionální úklid firem a domácností zajistí firma BAVA servis s.r.o. v regionu Uherské Hradiště i Brno. Provádíme jednorázový i pravidelný úklid.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Úklidový servis pro firmy - úklid kancelářské, průmyslové budovy
Společnost BAVA servis s.r.o. Staré Město poskytuje v lokalitě Zlínský kraj a Brno úklidový servis pro firmy. Jedná se o úklid prostor kancelářské či průmyslové budovy.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Práce v potravinářství, volné místo na pozici dělník dělnice s benefitem - ubytování zdarma
Personální firma AVEC TEAM CZ s.r.o. Kunovice aktuálně přijme do výroby muže i ženy z okolí Hodonína, Bzence - volné místo na pozici dělník, dělnice. Jde o práci v potravinářství s mnoha benefity.
Strojní čištění kanalizace - efektivní čištění odpadů, odpadních stoupaček, kanalizačního potrubí
Servisní práce v oblasti kanalizací poskytuje v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod firma PAVELKA - VTP s.r.o., zajistíme strojní čištění kanalizace, kanalizačního potrubí, stoupaček, odpadů.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Pohřební služba - zajištění pohřbu, kremace jakýkoliv den
Pohřební služba POSPA na pobočce Kunovice poskytuje kompletní služby v rámci zajištění pohřbu, kremace. Obraťte se na nás jakýkoliv den. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Prodej rakví, levné i zdobené rakve z pohřebnictví Pospa-jsme tu pro Vás 24 hodin denně
Velký výběr rakví na prodej najdete v pohřebnictví Uherský Brod. Pohřební služba Pospa je tu pro Vás 24 hodin denně - vždy, když nás potřebujete.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Úklidové služby-pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří
Firma Úklidové služby Balázs Staré Město se stará o pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří v regionu Zlínský kraj i Brno.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
DDD servis-deratizace, desinsekce, hubení hlodavců, hmyzu
Firma Vladimír Balázs poskytuje v regionu Zlínský kraj DDD servis - deratizace, desinsekce, dezinfekce. Zajistíme hubení hlodavců, hmyzu i asanace.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Rychlý produkční digitální tisk do formátu až 33x120cm - multifunkční tiskárna
Michaela Pochylá nabízí ve své reklamní agentuře rychlý produkční digitální tisk do formátu až 33x120cm. K dispozici máme multifunkční tiskárnu. Realizujeme zakázky v lokalitě Zlínský kraj.
Ochrana osob a majetku - ostraha objektů, instalace EZS, kamerové systémy
Společnost BAVA servis s.r.o. poskytuje zákazníkům v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj komplexní řešení v oblasti ochrany osob a majetku - ostrahu objektů, instalace EZS, kamerové systémy.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Pohřební služba Velgo zajistí veškeré služby při plánování, vyřízení pohřbu
Pohřební služba Velgo Staré Město s citlivým přístupem k pozůstalým zajišťuje veškeré služby v oboru pohřebnictví - plánování, vyřízení pohřbu a sjednání rozloučení v jakékoliv smuteční síni.
Výroba reklamy, promo produkty - reklamní předměty, fotoprodukty, polepy aut, velkoformátový tisk
Společnost PLUZZ s.r.o. ze Starého Města u Uherského Hradiště působí v oblasti výroby reklamy a velkoformátového tisku. Dodáme reklamní předměty, promo produkty, fotoprodukty a polepy vozidel.
Pohřební ústav Pospa zajistí i ekonomický pohřeb, bez obřadu
Společnost Pospa je pohřební ústav pro klientelu z regionu Uherský Brod. Zajistíme pohřeb se smutečním rozloučením i ekonomický pohřeb či zpopelnění bez obřadu.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Osobní kouč, NLP individuální koučink podle mozku
Osobní kouč - paní Hedvika Juráková, Vám bude průvodcem osobním růstem. Pomůže Vám pomocí NLP individuálního koučinku dosáhnout Vašeho cíle, úspěchů v práci i soukromí. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
Týmový koučink NLP - koučování teamů pro management
Hedvika Juráková se věnuje koučování teamů pro management. Jde o týmový koučink NLP, kdy se rozvíjí potenciál každého jednotlivce s cílem zlepšit výkon celého týmu.
Realizace bydlení, mobilní dům v přírodě-poradenství ohledně financování
Touhu po bydlení v přírodě můžete snadno realizovat se společností Jezírko Servis. Základem projektu je mobilní dům a zahrada. Působíme převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Předplacení pohřbu, úhrada na splátky-levný, ekonomický pohřeb
Pohřební služba Pospa Uherský Brod zajistí i levný, ekonomický potřeb či zpopelnění bez obřadu. Využijte možnost předplacení pohřbu a úhradu na splátky.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Skenování, laminování, kopírování dokumentů
Copy centrum firmy Lenka Šopíková Uherské Hradiště poskytuje tyto služby - velkoformátový tisk, kopírování, skenování dokumentů, laminování do formátu A3.
Demolice, bourání, výškových staveb, mostů-bourací práce včetně recyklace a odvozu suti
Firma RYBÁRIK s.r.o. provádí bourací práce včetně recyklace, odvozu suti v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Břeclav. Bourání zajistíme u běžných i výškových staveb, mostů i demolice konstrukcí.
Ekologická likvidace automobilů - odtahy autovraků zdarma
Autovrakoviště Goleš Uherský Brod řeší ekologické likvidace automobilů, autovraků. Naši klientelu tvoří především zákazníci z regionu Zlín, Uherské Hradiště, Luhačovice, Vsetín.
Kosmetické ošetření pleti, proměna vizáže od vizážistky
Svěřte se do rukou MUDr. Ireny Hajné ve Studiu krásy Uherské Hradiště a dopřejte si chvilku pro sebe. Provádíme různé druhy kosmetického ošetření i profesionální proměnu vizáže od vizážistky.
DTP studio - grafické práce, tiskoviny, letáky, katalogy, firemní tiskopisy
Reklamní agentura H-DESIGN Uherské Hradiště poskytuje v lokalitě Zlínský kraj komplexní grafické práce včetně návrhů, předtiskové přípravy. DTP studio připraví tiskoviny - letáky, tiskopisy, katalogy.