Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
30% sleva na gelové nehty, akce do konce dubna - nehtové studio
Využijte akci, kterou připravilo Nehtové studio Nails Karina Kroměříž. Do konce měsíce dubna je platná 30% sleva na gelové nehty. Přijít můžete i bez objednání.
Online výkup, likvidace prázdných tonerů, cartridge-realizujeme po celé ČR
Po celé ČR realizuje výkup i likvidace prázdných tonerů, cartridge firma RK-EMPTIES s provozovnou Hulín, nedaleko Kroměříže i Zlína. Výkup ONLINE přes jednoduchý systém.
Pobyty na hubnutí a redukci váhy, intenzivní regenerační program pro ženy
Nastartujte proces hubnutí a podpořte redukci váhy. Studio Regenerace a kosmetiky v Kroměříži pořádá pobyty na hubnutí - intenzivní regenerační programy pro ženy, které vám pomohou k vysněné váze.
Výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP
Firma RK-EMPTIES zajistí výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP. Působíme nejen v regionu Zlín, Kroměříž, ale po celé ČR.
Výroba práškových plastů recyklací plastových odpadů
Firma Melbax plastic z regionu Kroměříž se zaměřuje na výrobu práškových plastů. Práškové plasty získané recyklací plastových odpadů z výroby jsou určeny k prodeji v ČR i do zahraničí.
Výkup online, likvidace inkoustových kazet HP, Canon
Snadný způsob jak se zbavit starých inkoustových kazet je výkup online a likvidace u firmy RK-EMPTIES. Vykupujeme kazety HP, Canon, Epson a další typy - působíme po celé ČR.
Ekologická likvidace olejů - výkup odpadních olejů
Ohledně výkupu odpadních olejů se obraťte na společnost Rovina Energy a.s. z regionu Zlínský kraj, která zajistí svoz od dodavatelů z Moravy i Čech a provede ekologickou likvidaci olejů.
Pronájem nebytových prostor, hala 300 m2 - vhodné jako skladové, výrobní prostory
Společnost KLAS, opravárensko výrobní družstvo Kroměříž poskytne pronájem nebytových prostor. K dispozici je hala 300 m2, která může mít využití jako skladové, výrobní prostory.
Bytový architekt, interiérový designér - návrh interiéru, rozložení nábytku, rekonstrukce i novostavby
Bytový architekt pomůže naplánovat úpravy bytu i domu, ať už jde o novostavby či rekonstrukce - dodá návrh interiéru včetně rozložení nábytku. V regionu Zlínský kraj, Brno oslovte firmu MINIMA design.
Firemní televize - tvorba videokanálů pro firemní vysílání, do TV i internetu.
S AVST channel od firmy SATTURN Holešov z regionu Zlínský kraj je velice snadné vytvořit audiovizuální vysílání firemní televize - tvorba videokanálů pro firemní vysílání do TV i internetu.
Pískování skla, nerezu - loga, textu na sklenice, krýgly, lahve s vínem
Pískování skla, nerezu je dekorativní technika, kterou lze vytvořit loga, texty na sklenice, krýgly, lahve s vínem i jiné dárkové předměty. Ateliér AD Kroměříž Vám dodá dárek pro různé příležitosti.
Zlaté šperky a zlato za skvělé ceny má na webu Zastavárna Kroměříž
Zastavárna a bazar Kroměříž nabízí zlaté šperky a zlato za skvělé ceny. Šperky nové i ze zástavy na webu zlatoshop.cz.
AVST channel softwarové řešení pro kabelové televize - vlastní televizní kanál
Vysílejte vlastní televizní kanál - nový produkt AVST channel od firmy SATTURN Holešov z regionu Kroměříž je softwarové řešení pro kabelové televize, pro tvorbu a vysílání infokanálu v kabelové TV.
Kompletní vyřízení pohřbu, kremace včetně převozu zesnulých
Holešovská pohřební služba nabízí své služby klientům z Holešova a Kroměříže. Postaráme se kompletně o vyřízení pohřbu, kremace včetně převozu zesnulých v ČR i ze zahraničí.
Levné zlaté a starožitné šperky lze pořídit z bazaru i přes eshop
Levné zlaté šperky i starožitné šperky můžete pořídit z bazaru. Zastavárna a bazar Kroměříž provozuje i eshop, kde si můžete snadno vybrat.
Zlato z bazaru, z výkupu - zlaté šperky, přívěsky, brože z různých druhů zlata
Zvažte výhodnost nákupu zlata z bazaru. Zastavárna a bazar Kroměříž prodává zlato a šperky z výkupu - nové i použité přívěsky, brože, prsteny, náramky, řetízky i náušnice z různých druhů zlata.
Zlaté náramky, řetízky z bazaru - dámské, pánské použité šperky
Pořiďte z bazaru zlaté náramky, řetízky až o 60% levněji než ve zlatnictví. Dámské i pánské nové a použité šperky můžete zakoupit u firmy Zastavárna a bazar Kroměříž - Zlínský kraj.
Drcení, třídění stavební suti a zemní práce traktorbagrem JCB 4CX
V recyklačním dvoře firmy Zelina provedeme drcení a třídění Vámi dovezené stavební suti. Provádíme i zemní práce traktorbagrem JCB 4CX v okrese Kroměříž, Zlín.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Prodej, půjčovna svatební šaty, dekorace - svatební salon, agentura s nadstandardním servisem
Svatební salon a agentura Karolina K. Holešov poskytuje nadstandardní servis. Jsme půjčovna svatebních šatů, šaty a svatební dekorace jsou u nás i na prodej. Působíme v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu
Firma ZEPAR je vybavena pro rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu. Služby poskytuje v regionu Zlín, Kroměříž pro podnikatele, obce i města a další organizace.
Zlaté šperky s Valentýnským zdobením pro ženu i muže v online klenotnictví
Výběr šperků s Valentýnským zdobením naleznete v online klenotnictví Kroměříž. Jde o zlaté šperky pro ženu i muže.
Vyřízení, zajištění, sjednání pohřbu předem
V pohřebním ústavu Konkordia Kroměříž již sjednání pohřbu předem neprovádíme.
Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. pohřební ústav
Reflexní terapie, masáž plosky nohy, ABS masáž šíje
Dopřejte si reflexní masáž plosky nohy nebo ABS masáž šíje v Masážním studiu Ráj Kroměříž. Nabízíme masáže v pohodlí domova - klienty máme i v okrese Zlín, Přerov, Prostějov.
Vyšetření nohou, podiatrický screening, optická podografie-u dospělých i dětí od 3 let
Centrum péče o nohy a tělo Kroměříž provádí vyšetření nohou u dospělých i dětí od 3 let. Optická podografie, podiatrický screding nám pomáhá diagnostikovat příčiny problémů.
Leptání do kovů, gravírování mosazi a nerezi, pamětní desky EU, kovové 3D nápisy
Ve společnosti Grafická dílna RENO Kroměříž nabízíme gravírování mosazi a nerezi, vyrábíme 3D logotypy, kovové nápisy, cedule, pamětní desky EU metodou leptání do kovů.