Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Elektronická, digitální úřední deska pro města, obce - moderní informační systém pro veřejnou správu
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. vyvinula aplikaci digitální úřední deska. Využívají ji města a obce pro zveřejnování informací, je to moderní informační systém pro veřejnou správu.
Ruční výroba, prodej, eshop s přírodní kosmetikou - esenciální oleje, koupelové soli, přírodní mýdla
Tomáš Bravenec provozuje eshop moravite.cz, kde můžete vybrat pro sebe, své blízké přírodní kosmetiku. Zabýváme se prodejem esenciálních olejů, koupelové soli, přírodních mýdel - vše ruční výroba!
Polygrafické výrobky-velkoplošné plakáty, vizitky, katalogy, samolepky
Tiskárna Kodiak print Holešov, s druhou provozovnou Zlín, dodá pro firmy i fyzické osoby velkoplošné plakáty, vizitky, katalogy, samolepky a další polygrafické výrobky.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Odvoz fekálií a čištění odpadních vod Kroměříž, vývoz žump, septiků a fekálních jímek
Zajišťujeme odvoz fekálií a likvidace odpadů pro fyzické osoby i firmy. Realizujeme vývoz žump a septiků včetně proplachu, kalů z čističek a tukových kuchyňských lapolů.
Kompletní služby v oblasti kovového odpadu - výkup, prodej, zpracování
Kompletní služby v oblasti kovového odpadu jako je výkup, prodej i zpracování zajišťuje společnost Trojek a.s. specializující se také na výkup baterií.
Trojek, a.s. Bystřice pod Hostýnem
Odvoz fekálií, čištění odpadních septiků a žump Kroměříž, pravidelný vývoz žumpy, likvidace odpadů
Odvoz fekálií, čištění odpadních septiků a žump Kroměříž, pravidelný vývoz žumpy, ekologická likvidace odpadů, vývoz tukových lapolů z jídelen a restaurací.
Mokrá pedikúra, manikúra - klasická bez lakování i gel lak, Shellac
V Nehtovém studiu Nails Karina ví jakou péči potřebují Vaše ruce i nohy. Na pobočce v Kroměříži i Otrokovicích provádíme manikúru i pedikúru bez lakování i včetně gel laku, Shellacu.
Eventová agentura, pořádání firemních akcí, festivalů - zapůjčení mobilních barů, párty stanů pro firemní akce
Eventová agentura Backstage Agency Zlín má zkušenosti s pořádáním firemních akcí. Postaráme se o eventy od A do Z, nebo si u nás můžete sjednat zapůjčení mobilních barů, párty stanů pro firemní akce.
Nehtové studio, manikúra, modeláž nehtů - slevy na gelové, akrylové nehty
Nehtové studio Nails Karina Otrokovice poskytuje slevy na vybrané služby. Provádíme modeláž nehtů, gelové, akrylové nehty i manikúru a pedikúru. Zveme klientky ze Zlína a okolí.
Půjčovna párty vybavení pro soukromé akce - zapůjčení pivní pípy, pivních setů, svatebních stolů, židlí
Eventová agentura Backstage Agency Zlín funguje jako půjčovna party vybavení pro soukromé akce i firemní akce a města. Máte možnost zapůjčení pivní pípy, pivních setů, svatebních stolů, židlí.
Plátěné, textilní tašky s potiskem - kvalitní česká výroba
Společnost EMIT-CZ sociální podnik, s.r.o. Kroměříž vyrábí plátěné, textilní tašky s potiskem. Kvalitní česká výroba je stále žádaná, potištěné tašky jsme schopni dodat i v malém nákladu.
Permanentní, 3D řasy - objemová technika lepení řasa na řasu
Kosmetické studio Amálka Kroměříž nabízí novinku v aplikaci řas - objemová technika lepení řasa na řasu - permanentní, 3D řasy. Dosáhnete skvělého vzhledu a přirozeného efektu.
Originální a hezké reklamní, dárkové předměty - výroba, prodej
EMIT-CZ sociální podnik Kroměříž vytvoří originální a hezké reklamní i dárkové předměty pro propagační oddělení firem a města i obce, nejen ze Slovácka.
Výtvarné návrhy, tisk plakátů, letáků, vizitek, katalogů
Komplexní řezaná reklama - výtvarné návrhy a tisk plakátů, letáků, katalogů či vizitek od firmy KODIAK print Holešov. Dodávky v regionu Zlínský kraj.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Recyklace, výkup plastů z výroby-plastové odpady zpracuje Melbax plastic
Firma Melbax plastic Hulín realizuje výkup a provádí recyklace plastů. Zpracuje plastové odpady z výroby do podoby prášku. Působíme převážně v regionu Zlín, Kroměříž.
Dárkové balíčky ze Slovácka - dárky sezónní, celoroční, produkty od regionálních výrobců
EMIT-CZ sociální podnik, s.r.o. Kroměříž si dovoluje poslat upoutávku na inspirativní dárkové balíčky, které jsme pro vás připravili převážně z produktů ze Slovácka. Jde o dárky sezónní i celoroční.
Trička s potiskem, s firemním logem nebo jako dárek - potisk textilu na přání
EMIT-CZ sociální podnik Kroměříž dodá třička s potiskem s firemním logem i jako dárek pro Vaše známé. Potisk textilu je na přání, jednobarevné logo i plnobarevný motiv.
Služby pohřebnictví poskytuje nonstop Holešovská pohřební služba
Veškeré běžné služby pohřebnictví poskytuje Holešovská pohřební služba Nonstop pro klienty z okolí Holešova, Kroměříže. Vyřídíme za Vás přípravu pohřbu.
Komplexní pohřební služby zajistí nonstop pohřebnictví v Holešově
Při úmrtí blízké osoby za Vás Holešovská pohřební služba s.r.o. zajistí komplexní pohřební služby. K dispozici jsme na telefonu nonstop.
Sjednání pohřby, kremace-nonstop pohřební služba
Holešovská pohřební služba nabízí sjednání pohřbu, kremace. Klientům v Holešově i z okolí Kroměříže jsme k dispozici nonstop.
Eshop šperků-nové, použité, zlaté náušnice, prsteny, náramky, řetízky
Velký výběr šperků Vám poskytne Eshop firmy Zastavárna a bazar Kroměříž, kde můžete pořídit nové zlaté náušnice, prsteny, náramky, řetízky i použité šperky z výkupu.
Použité zlaté prsteny z bazaru za nízké ceny - dámské i pánské prsteny
Zastavárna a Bazar EMPIRE Kroměříž se specializuje na zlaté šperky, z bazaru pořídíte za nízké ceny použité zlaté prsteny dámské i pánské. Rezervujte si vybraný šperk přímo na webu.
Kosmetika, laserové ošetření pleti, mokrá pedikúra, permanentní make-up
Kosmetika Skalníková Kroměříž je specializovaný kosmetický salon, kde poskytují kompletní kosmetické služby, specializují se na laserové ošetření pleti, permanentní make-up i službu mokrá pedikúra.
Kosmetické procedury - kosmetika, pedikúra, omlazovací procedury obličeje
Kosmetické procedury, zahrnující kromě kosmetiky také pedikúru či omlazovací proceduru obličeje zajišťuje Regenerační centrum a hotel Harmonie v Bystřici pod Hostýnem.
Recyklace plastů do formy prášku, plastových odpadů z výroby
Další využití plastových odpadů z výroby je možné díky recyklaci plastů do formy prášku. Společnost Melbax plastic z regionu Zlín tyto práškové plasty dále prodává.