Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Informační systém pro státní správu a samosprávu, flexibilní software
Tvorbou informačních systémů pro státní správu a samosprávu se zabývá jihlavská společnost GORDIC spol. s r.o. Vyzkoušejte náš flexibilní software!
Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, pečovatelská služba, denní stacionář, domov seniorů
Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, pečovatelská služba, denní stacionář, domov pro seniory, pobytová odlehčovací služba, domácí zdravotní péče, vyvařování obědů.
Agentura práce Jihlava, zprostředkování práce občanům ČR i cizincům, nákladní i osobní doprava
Agentura práce Jihlava, zprostředkování práce občanům ČR i cizincům, nákladní i osobní doprava do 3,5t, zajištění pracovníků do výrobních závodů a pro stavební firmy, dělnické profese.
Autovrakoviště - kompletní služby v oblasti ekologické likvidace autovraků a vozidel
Kompletní služby v oblasti ekologické likvidace autovraků a vozidel zajišťuje společnost FERRUM s.r.o.. Dovezte svoje auto na autovrakoviště v Moravských Budějovicích, zdarma Vám ho zlikvidujeme.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Informační systém PED - Podání elektronických dat
PED, spolehlivý informační systém pro podání elektronických dat od specialisty na informační systémy, společnosti GORDIC spol. s r.o.
Propagační dárkové předměty jako originální reprezentace Vaší firmy
Společnost reklamní potisk, s.r.o., to jsou originální propagační a dárkové předměty, které potěší. Obdarujte své kolegy, dlouhodobé klienty i potenciální klientelu.
Reklamní potisk, s.r.o.
Psychologická ambulance Třebíč, individuální, skupinová i rodinná psychoterapie, poradna
Odbornou psychologickou pomoc poskytuje zkušená psycholožka PhDr. Jindra Mácová z Třebíče. Pomocí psychologického poradenství usilujeme o řešení nejrůznějších psychických problémů.
Jedinečný catering i pronájem prostor pro vaše firemní akce
Se zařízením firemní akce vám pomůže firma Řízkovna ze Stříteže, která své služby zajišťuje pronájmem prostor nebo i formou jedinečného cateringového občerstvení nejen v blízkém okolí Třebíče.
Jak se provádí potisk triček – exkurze pro mateřské školy a žáky ZŠ
Zařiďte dětem nevšední exkurzi do firmy, které se zabývá potiskem triček. Společnost Reklamní potisk s.r.o. v Telči nově otevírá své brány dětem MŠ a žákům ZŠ a poodhalí jim záhadu potisku triček.
Reklamní potisk, s.r.o.
Zpracování, šetrná likvidace i výkup kovového a nebezpečného odpadu na Vysočině, svoz odpadu
Kovový materiál a jeho zpracování zajišťuje firma Metalplast s.r.o. z obce Věžná u Žďáru nad Sázavou. Komplexní služby v oblasti nákupu, prodeje a likvidace kovového šrotu i nebezpečného odpadu.
Spolehlivá fyzická ostraha pro staveniště a jiné objekty
O zabezpečení staveniště či podniku se vám postará firma bezpečnostní služby DALIS MORAVIA s.r.o., která zajišťuje nejen fyzickou ostrahu objektů pro klienty z Jihlavy a Vysočiny.
Jihlavské listy, noviny kraje Vysočina, zprávy, kultura, sport, inzerce, předplatné
Důležité informace z domova i zahraničí včetně aktualit o Vašem městě se dozvíte v regionálních novinách Jihlavské listy vydávané společností PAROLA, spol. s r.o.
Luxusní dárky pro manažery a obchodní partnery - kaleidoskopy a teleidoskopy
Firma KALEIDEU, s.r.o. z Moravských Budějovic poskytuje luxusní kaleidoskopy a teleidoskopy, které mohou sloužit například jako netradiční reklamní předměty nebo dárky pro obchodní partnery.
Rychlé internetové připojení - spolehlivé poskytování internetu
Spolehlivé poskytování internetu v Telči zajišťuje firma M-SOFT. Pokud potřebujete rychlé internetové připojení, vyzkoušejte nás.
Vánoční dárky pro vaše zaměstnance s logem firmy
Vánoční dárky jako jsou hrnky s logem firmy, či jiným motivem, kalendáře stolní, nástěnné, diáře na příští rok můžete objednat u společnosti Reklamní potisk s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Digitalizace dokumentů - elektronická správa nemovitostí, bytů a bytových družstev
Digitalizace dokumentů a elektronická správa nemovitostí a bytových družstev vyžaduje okamžitý přístup k informacím. To zajišťuje formou chráněného internetového přístupu Jiří Drašar, a.s. v Jihlavě.
On-line správa nemovitostí, bytů a bytových družstev - digitalizace dokumentů
Pro zástupce bytů a bytových družstev formou chráněného internetového přístupu zajišťuje společnost Jiří Drašar, a.s. se sídlem v Třebíči on-line správu nemovitostí a digitalizaci dokumentů.
Trendy maskáčové oblečení - trička, mikiny, bundy, kšiltovky
Společnost Reklamní potisk s.r.o. má kolekci dámského, pánského i unisex maskáčového oblečení jako trička, mikiny a kšiltovky, které si můžete nechat také potisknout.
Reklamní potisk, s.r.o.
Architektonické řešení staveb, projektování domů, bytů a průmyslových objektů
Stavební firma BAUFIRMA MPR s.r.o. se zabývá stavbou rodinných domů, bytů a průmyslových objektů včetně včetně architektonického řešení staveb i projekčních prací.
Výroba reklamních pletených předmětů, čepic s firemním logem
Společnost PLETEX s.r.o. se zabývá výrobou pletených výrobků a čepic s logem Vaší firmy, pletených reklamních předmětů v originálním provedení a mnoha barevných kombinacích.
PLETEX s.r.o.
Kaleidoskop - luxusní reklamní dárkový předmět i originální pozornost pro obchodní partnery
Originální reklamní dárkový předmět ve formě kaleidoskopu či teleidoskopu pro Vás zajistí firma Kaleideu. Potěšte své obchodní partnery netradičním dárkem v podobě luxusního kaleidoskopu.
Antivirové systémy, hardware, software - prodej a kompletní servis - ochrana Vašeho PC
Společnost M-SOFT, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě Vám zajistí servis, prodej a instalaci hardware a software i antivirové systémy.
Prodej luxusních reklamních předmětů, kaleidoskop jako dárek
Prodej luxusních kaleidoskopů a teleidoskopů jako reklamní předmět či netradiční dárek zajistí firma Kaleidoskopy KALEIDEU, s.r.o.
Výsekové práce, perforace, tisk-knihy, brožury, vizitky
prospekty, firemní tiskoviny, veškeré knihařské zpracování, firemní materiály, katalogy, výsekové práce, ořezy, brožury, katalogy, vizitky
Kompletní tiskařské a knihařské práce - brožury, prospekty
Kompletní tiskařské práce - brožury, prospekty, letáky, výsekové práce, ofsetový a digitální tisk zajistí na Vysočině Nová tiskárna Pelhřimov, spol.s r.o