Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Mikiny se zipem a kapucí pro školáky a maturanty - možnost potisku
Společnost Reklamní potisk s.r.o. má v prodeji moderní mikiny se zipem a kapucí pro školáky a maturanty, které si můžete nechat také potisknout libovolným vzorem.
Reklamní potisk, s.r.o.
Krátkodobé a dlouhodobé skladování zboží, logistika
Krátkodobé i dlouhodobé skladování zboží na skladových plochách a ve skladech a také logistiku zboží zajistí firma SPEDQUICK Třebíč, spol.s r.o. z Třebíče.
Bytové družstvo Pelhřimov, správa a údržba družstevních bytů a nebytových prostor, pronájem a prodej realit
Společnost Stavební bytové družstvo Pelhřimov provozuje bytové družstvo. Součástí naší činnosti je správa a údržba družstevních bytů a nebytových prostor.
Informační systém GINIS, komplexní softwarové řešení pro veřejnou správu
Jihlavská firma GORDIC spol. s r.o. poskytuje informační systém GINIS, který je ideální a praktickým řešením pro veřejnou správu, firmy nebo organizace.
Profesionální projektanti zaručují nejlepší řešení pro vaši stavbu
V ateliéru DISprojekt s.r.o. působí jen profesionální projektanti, kteří se postarají o řešení Vaší stavby, ať už jde o obytné nebo komerční stavby v okolí Žďáru nad Sázavou nebo Velkého Meziříčí.
DISprojekt, s.r.o.
Zakázková výroba reklamních pletených čepic a čepic s logem firmy
Zakázkovou výrobu reklamních pletených čepic a čepic s logy firmy podle Vašich představ provádí společnost PLETEX s.r.o. se sídlem v Třebíči.
PLETEX s.r.o.
Řezaná plotrová grafika Telč - zpracování, lepení reklamních polepů na auta i výlohy
Pro zviditelnění Vaší firmy a služeb využijte řezanou plotrovou grafiku. Firma Reklamní potisk, s.r.o. v Telči se zabývá zpracováním a lepením reklamních polepů na auta i výlohy.
Reklamní potisk, s.r.o.
Návrhy interiérů na míru – rodinné domy, veřejné objekty
Interiéry na míru jak pro rodinné domy a byty nebo restaurace, kanceláře a čekárny i další veřejné prostory Vám navrhne zkušený tým architektů ateliéru DISprojekt, s.r.o. z Třebíče.
DISprojekt, s.r.o.
Bezpečnostní prvky pro děti, reflexní dětské vesty a pásky s vysokou viditelností
Společnost Reklamní potisk s.r.o. Vám zajistí bezpečnostní prvky do školy, reflexní vesty, či pásky pro větší bezpečí Vašich dětí.
Reklamní potisk, s.r.o.
Architekti a územní plánování. Jak zefektivnit urbanismus města či vesnice
Architekti a územní plánování. To svěříte jen zkušeným autorizovaným architektům. A to je firma DISprojekt, s.r.o. Třebíč. Zefektivní urbanismus Vašeho města či vesnice.
DISprojekt, s.r.o.
Výkup katalyzátorů od autoservisů, autodílen i jednotlivců
Přímý výkup katalyzátorů od firem, které se zabývají servisem a opravami vozidel, provádí na celém území Vysočiny firma Ferrum. Katalyzátor naceníme na počkání.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Sběrný dvůr Havlíčkův Brod
Firma HBH odpady s.r.o. provozuje sběrný dvůr pro město Havlíčkův Brod a služby v oblasti nakládání s odpady.
Výšivky na reklamní oblečení, 3D výšivky, loga. Vysočina, Jihlava, Třebíč
Výšivky na reklamní oblečení, 3D výšivky si nechejte udělat od firmy Strojové vyšívání Alena Filipská Třebíč. Libovolné loga, výšivky, nášivky na špičkovém stroji.
Čištění kanalizací a odpadního potrubí
Vyřešíme všechny Vaše problémy s kanalizací či kanalizační přípojkou. Provádíme čištění, monitoring kanalizace i frézování kanalizace. Havarijní servis i plánované práce.
Kosmetický salon Nové Město na Moravě, péče o pleť produkty Janssen, epilace, peeling
Kosmetický salon Irena z Nového Města na Moravě Vás zve k šetrnému ošetření pleti kosmetickými přípravky Janssen, prodej dekorativní kosmetiky.
Bezpečnostní platforma KYBEZ pro ochranu dat na internetu - kybernetické zabezpečení
Jihlavská firma GORDIC spol. s r.o. poskytuje informační systémy, k nimž patří i bezpečnostní platforma KYBEZ, která chrání a zabezpečuje informace a data na internetu.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov, výstavba nových bytů,  správa domů a bytů, nebytových prostor
Společnost Stavební bytové družstvo Pelhřimov provozuje bytové družstvo, dále nabízíme služby související s pronájmem a prodejem realit.
Software pro evidenci majetku ve státní správě
Software vhodný pro evidenci majetku ve státní správě vyvíjí společnost GORDIC spol. s r.o., která se zaměřuje na oblast informačních systémů.
Scénické stavby, pódia, konstrukce pro divadla a další Vám navrhneme a vyrobíme na míru
Společnost ALFEKO s.r.o., sídlící v Třebíči vyrábí scénické konstrukce pro divadla i přehlídky. Výroba, která dbá na bezpečnost, skladnost, snadnou montáž i demontáž.
Turistické informační centrum Velká Bíteš, TOP turistické poznávací a naučné stezky Bítešska
Turistické informační centrum Velká Bíteš, TOP turistické poznávací a naučné stezky Bítešska pro celou rodinu a přátelé v průběhu celého roku.
Ekologická likvidace autovraků, autovrakoviště, likvidace vozidel
Společnost FERRUM s.r.o. zajištujě kompletní služby v oblasti ekologické likvidace autovraků a vozidel. Poskytuje likvidaci osobních i nákladních vozidel, motocyklů nebo autobusů.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Zakázková výroba a aplikace nášivek s logem, nápisem nebo obrázky na oblečení
Zakázkovou výrobu a aplikací nášivek s logem, nápisem nebo obrázky na firemní nebo sportovní oblečení či oděvy zájmových spolků realizuje v okolí Třebíče firma Strojové vyšívání Alena Filipská.
Čištění kanalizací, monitoring potrubí a zkoušky vodotěsnosti
Servis a čištění kanalizačního potrubí a šachet, monitoring a opravy kanalizací, práce sacím bagrem a likvidace odpadu zajišťuje společnost Envirox s.r.o.
Ekologie a ochrana ŽP, sanace skládek a ekologických zátěží
Ochrana životního prostředí, sanace ekologických havárií a nakládání s odpady včetně odpadu nebezpečného. Ekologické audity a poradenství v oblasti ochrany životního prostředí.
ENVIREX HOLDING, a.s.
Ukládání a recyklace stavebních odpadů Jihlava, realizace staveb, zemní práce, demolice objektů
Ukládání a recyklace stavebních odpadů Jihlava, realizace staveb, zemní práce, demolice objektů, skládky VHS Jihlava, nové kanalizace, vodovody, regulace potoků, odbahňování rybníků.
Skládky VHS Jihlava s.r.o.