Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Kontejnery na suť a stavební odpad - pronájem
Nejen velkoobjemové kontejnery na suť, stavební odpad i jiné pro vás zprostředkuje a zajistí proslulá firma Černohorský s.r.o., jež své služby poskytuje v oblasti Opavy i Ostravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Údržba venkovních ploch a zahrad - sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů
Firma U-SERVIS nabízí údržbu venkovních ploch a zahrad, jako je sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů a keřů v Opavě a okolí.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Prádelna, čistírna  - čištění peří pro soukromé zákazníky i velké organizace
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o. se sídlem v Opavě zajišťuje praní prádla pro soukromé osoby, ale i větší firmy, organizace, restaurace, hotely nebo školní zařízení.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o Praní a čištění prádla Opava
Připojení k internetu, kabelová HD televize okres Opava, Krnov, Bruntál, Hlučín
Hledáte v Opavě a okolí kvalitní připojení k internetu? Kontaktujte firmu OpavaNet a.s. zabývající se připojením a instalací k internetu: - připojení, zřízení k internetu, přístup k internetu pomocí optické vysokorychlostní sítě - bezdrátové připojení Wi-fi v celém okrese Opava - zřizování domén, poskytování IP adresy, pronájem emailu - ...
Posudky k dědictví, odhady cen realit nemovitosti - Opava
Řešíte problémy s dědictvím, rozvod nebo jiné právní spory a potřebujete odborný posudek? Společnost AVAPO - realitní kancelář je tu pro vás. Jsme víc než jen realitní kancelář, my se postaráme také o veškerou dokumentaci, která se vaší nemovitosti týká. Posudky pro soudy i notáře, či odhady ceny realit tak pro nás nejsou žádný ...
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Spolehlivý pronájem bytů - interiéry 2+1, 1+kk, zařízené byty v cihlové zástavbě
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Vám díky svým znalostem a zkušenostem poskytne pronájem bytů v Opavě, ať už chcete 2+1, 1+kk, byt v cihlové zástavbě či zařízený byt. O vše se postaráme.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Antimikrobiální přípravky SANNI 70 a 80 na desinfekci rukou a povrchů - prodej za akční ceny
Antimikrobiální přípravky SANNI 70 a 80 na desinfekci rukou a povrchů dodává v Opavě a Ostravě firma ADAMEC – ADRO s.r.o.. Přípravky prodáváme za akční ceny při minimálním odběru 10 l.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Čištění koberců, čalounění a čalouněného nábytku levně
Úklidová firma na čištění koberců, čalouněného nábytku a čalounění se strojním vybavením na čištění poskytuje firma U-SERVIS působící v Opavě, Krnově a Hlučíně.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Levné volání v ČR i do zahraničí s tarify bez závazků
LAMA ENERGY A. S. Vám zajistí levný telefonní tarif bez závazků. Internetové připojení, skupinový tarif, tarif Lamí firma, a další produkty Vám představíme a společně vybereme to nejlepší pro Vás.
Kompostárna - zpracování kompostovatelného odpadu, listí a trávy
Naše firma RABIO s. r. o. se zabývá zpracováním odpadu jako je tráva a listí. Služby poskytujeme převážně v Opavě a okolí.
RABIO s. r. o.
Levný mobilní operátor - výhodné tarify, šetřete s námi již od první vteřiny.
LAMA energy a. s. se sídlem v Hradci nad Moravicí je také levný mobilní operátor, který Vám nabízí levné tarify. Šetřete s námi již od první vteřiny!
Zkoušení lan, defektoskopická kontrola vlečných lan lyžařských vleků
Autorizované a certifikované TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. v pracovišti v Radvanicích u Trutnova provádí defektoskopickou kontrolu vlečných lan lyžařských vleků do průměru 50 mm.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Úklid po malování a rekonstrukcích objektů - pro firmy a domácnosti
Naše firma U-SERVIS provádí úklid firem a domácnosti, a to i po malování a rekonstrukcích v regionech Opava, Hlučín, Krnov, Bruntál a Bílovec.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Rychlý a levný internet bez omezení
Společnost OpavaNet a.s. Vám již řadu let poskytuje kvalitní, rychlý a levný internet bez omezení v Opavě a okolí.
Komplexní pohřebnické služby - pohřebnictví, smuteční obřad
Komplexní pohřební služby v Opavě zajišťuje MARIE-POHŘEBNÍ SLUŽBA, která poskytuje smuteční obřady, pohřebnictví včetně obstarání smutečních vazeb i vyhotovení parte.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Pronájem Opava – nízké provize, byty, domy, pokoje k pronájmu
1. opavská realitka s.r.o. provádí kompletní realitní činnost. Nabízíme k pronájmu byty, domy i pokoje pro studenty v Opavě a okolí. Máme nízké provize a spokojené klienty.
Prodej zámku Štemplovec s celým jeho areálem a zámeckým parkem
1. opavská realitka s.r.o. z Opavy má pro Vás jedinečnou nabídku ve formě zámku Štemplovec, který nyní nabízí k prodeji s celým jeho zámeckým areálem a parkem.
Papírový párty nábytek - snadno přenosný  a skladovatelný, pro akce pod širým nebem
Poptáváte-li párty nábytek a nemáte dostatek času a prostředků, pak si pořiďte jednorázový nábytek z lepenky od firmy MODEL PACK SHOP z Opavy a rázem budete mít po starostech.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Praní a čištění - všechny druhy prádla, šatů a svršků
Prádelna a čistírna Schreier s. r. o. je prádelna prádla a rychločistírna oděvů, která nabízí vyčištění všech druhů prádla, šatů a svršku v Ostravě a okolí.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o Praní a čištění prádla Opava
Úspěšná realitní kancelář z Opavy, která myslí i na charitu to je AVAPO - realitní kancelář s.r.o.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. je spolehlivá realitka z Opavy, která díky svým znalostem a zkušenostem poskytne odbornou pomoc při koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti, bytu i domu.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Nová DIGI TV s Internetem v balíčku - nejvýhodnější na trhu
Ušetřete až 200 Kč spojením Internetu s Novou DIGI TV. Obraťte se na naší společnost LAMA energy a. s., kde Vám nabízíme nejvýhodnější balíček na trhu internet + digi TV.
Prodej, koupě, pronájem bytů a domů v Opavě a okolí - vše zajistí naše spolehlivá realitní kancelář
1. opavská realitka s.r.o. je spolehlivou a oblíbenou realitní kanceláři v Opavě, která se skvělé postará o prodej, koupi i pronájem Vaší nemovitosti.
Soukromá veterinární ordinace, profesionální služby veterináře
Soukromá veterinární ordinace v Hlučíně MVDr. Petra Gajdošíka poskytuje služby veterináře a funguje téměř 20 let. Za ta léta jsme ošetřili tisíce zvířecích pacientů z Bohumína, Opavy, Ostravy aj.
Technická správa budov, nemovitostí - havarijní služby, údržba, ostraha budov
Společnost BAVA servis působí v oblasti technické správy budov, nemovitostí v regionu Uherské Hradiště i Opava - zajistí revizní, havarijní služby, údržbu i ostrahu budov.
BAVA servis s.r.o.
Kvalitní a rychlý internet do firem i domácností za skvělé ceny - dobré recenze
Chcete-li kvalitní a rychlý internet za super ceny, zařiďte si ho u OpavaNet a.s.. Zapojíme internet domácnostem i firmám. Působíme v Opavě, Bruntále a části Ostravy, kde máme své spokojené zákazníky.