Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Charpyho kladivo - zkoušky a měření vrubové houževnatosti materiálů
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná, certifikovaná firma poskytující v Ostravě a Opavě mechanické zkoušky materiálu a měření vrubové houževnatosti materiálů za pomocí Charpyho kladiva.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Parte na počkání - smuteční oznámení podle vašeho přání
Naše pohřební služba MARIE Vám nabízí parte na počkání. Rádi byste parte obdrželi ihned? Smuteční oznámení na počkání vytiskneme za pár okamžiků. Působíme převážně v Opavě a okolí.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Zkušební laboratoř zajistí laboratorní zkoušky důlních mechanizovaných výztuží
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která Vám provede zkoušky důlních mechanizovaných výztuží nejen v okolí Opavy, ale také Ostravy.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Krásné foto obrazy na plátně, fotoplátno s vysokou kvalitou tisku pro celou ČR
Objednejte si krásné foto obrazy na plátně a zútulněte si domov příjemnými vzpomínkami. Reklamní studio ŽÍDEK tisk v Kravařích provádí tisk na fotoplátno s vysokou kvalitou pro celou ČR!
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Rychlé a citlivé vyřízení pohřebních záležitostí, které jsou dané zákonem
MARIE pohřební služba Opava s.r.o. Vám pomůže vyřídit pohřební záležitosti, které jsou dané zákonem . Nová novela zákona o pohřebnictví podpořila lepší orientaci nad průběhem pohřebních záležitostí.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Kovový odpad, šrot - úprava, zpracování, výkup, odvoz, kompletní servis
Společnost Trojek a.s. v Opavě se specializuje na kovový odpad a šrot, který dále upravuje, zpracovává a odváží. Vykupujeme tento odpad a zajišťujeme jeho kompletní servis.
Trojek, a.s. Opava
Pohřební služba Opava - volejte nonstop, pohotovostní převozy zesnulých 24 hodin denně
Budeme rádi, pokud využijete služby společnosti MARIE- pohřební služba Opava s.r.o. Postaráme se o to, aby poslední rozloučení s Vašimi blízkými bylo důstojné a proběhlo bez zbytečných komplikací.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Zkušebna hydrauliky - dynamické zkoušky hydraulických stojek a válců
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která zajišťuje zkušebnu hydrauliky, kde provádí také zkoušky hydraulických stojek a válců.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Kontrola provozu kolotočů, skákacích hradů a dětských hřišť – inspekční zpráva
Pokud potřebujete jako provozovatel nafukovacích skákacích hradů, dětských hřišť a kolotočů inspekční zprávu, obraťte se na akreditovanou zkušební laboratoř TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Korozní, kondenzační a klimatické zkoušky - zkušební laboratoř
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. provádí korozní, kondenzační a klimatické zkoušky v rámci celé České republiky.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Kovošrot Opava - výkup, sběr, zpracování barevných kovů a kovového odpadu
Sběrem, výkupem a kompletním zpracováním barevných kovů a kovového odpadu se zabývá nejvýznamnější tuzemská firma Trojek a.s. s provozovnou v Opavě, která má nejvyšší technickou vybavenost.
Trojek, a.s. Opava
Služby koordinátora na staveništi – bezpečnost zdraví při práci
Přemýšlíte, zda musíte mít na své stavbě koordinátora BOZP? Firma pana Ing. Michaela Bernarda, Vám tyto otázky zodpoví a rovnou služby koordinátora zajistí.
Realizace interiérů na klíč, včetně grafických návrhů a výroby nábytku, 3D vizualizace, autorské návrhy, originální design
Blanka Karhanová se zabývá realizací interiérů na klíč. Součástí našich služeb jsou grafické návrhy ergonomického a funkčního rozložení místnosti, 3D vizualizace, dispoziční řešení a výroba nábytku.
Skleněné hodiny - originální propagační reklamní předmět s logem potěší každou firmu
Lámete si hlavu jakým originálním propagačním předmětem se zviditelnit a také potěšit? Objednejte nástěnné skleněné hodiny s logem. Obraťte se na pracovníky z firmy Skleněné obrazy Marta Nádeníčková.
Skartace s certifikátem NBÚ - spolehlivé skartování, znehodnocení citlivých dokumentů
Skartování citlivých dokumentů a spolehlivé znehodnocení tajných spisů s vaším dohledem Vám zajistí firma OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Kompletní prádelenské služby Velké Hoštice, praní, žehlení, mandlování a drobné opravy
V naší nové provozovně ve Velkých Hošticích nabízíme kompletní prádelenské služby, jde o praní, žehlení, mandlování a drobné opravy.
Vývoz septiků a žump, kuchyňských tukových lapolů a jiných tekutých odpadů
AGIPP-ILLÍK s.r.o. provádí vývoz septiků, žump, tukových lapolů a jiných tekutých odpadů v Opavě a okolí s čerpáním až 11 kubíků. Zajišťujeme odvozy a čištění odpadních vod po Moravskoslezském kraji.
AGIPP-ILLÍK s.r.o. Vývoz žump a septiků Opava
Vývoz žumpy, odpadů, septiků - odvozy a čištění odpadních vod
Firma AGIPP-ILLÍK řeší odvozy a čištění odpadních vod po celém Moravskoslezském kraji. Zabývá se vývozem žumpy, septiky a odpadů v Opavě.
AGIPP-ILLÍK s.r.o. Vývoz žump a septiků Opava
Tisk billboardu - reklamní PVC plachty s nabídkou
Společnost ŽÍDEK tisk s.r.o. je profesionálem v reklamní sféře. V Opavském regionu Vám nabízíme tisk billboardu a reklamních PVC plechet s Vaší nabídkou.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Pohřební služba - smuteční obřady, pohřby, kremace
Pohřební služba MARIE nabízí komplexní pohřebnické služby v okrese Opava, která poskytne smuteční obřady, pohřby a kremace.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Pravidelný úklid firem a domácností a průmyslových objektů - kompletní služby
Firma U-SERVIS Tomáše Šindlera z Opavy za Vás převezme starosti s úklidem domácnosti, kanceláře nebo průmyslových objektů. Firma Vám zajistí kompletní úklid, spolehlivost a příznivé ceny.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Logistické služby Opava - volná kapacita skladů pro skladování
Hlavní činnosti naší společnosti TQM - holding s.r.o. jsou komplexní logistické služby. Aktuálně Vám poskytujeme volné skladové kapacity v našem logistickém centru v Opavě.
Internet do bytů, rodinných domů a jiných domácností, pro firmy a kanceláře - kompletní instalace
Společnost OpavaNet a.s. Vám zajistí kvalitní připojení internetu do domácnosti nebo firem. Pokud hledáte kvalitní a spolehlivý internet v Opavě a Ostravě, vsaďte na prověřenou firmu OpavaNet a.s..
Skladování a logistika - manipulace se zbožím a správa skladů
TQM - holding s.r.o. se v Ostravě, Opavě a okolí zaměřuje na rozvoj logistických služeb v oblasti skladování, a to včetně dalších doprovodných služeb jako je manipulace se zbožím a správa skladů.
Čištění ozonem - vyčistíme drobné předměty, vybavení i matrace od bakterií, virů, plísní a pachů
Naše firma U-SERVIS provádí od červa 2016 čištění ozonem v Opavě. Vyčistíme drobné předměty, vybavení i matrace od bakterií, virů, plísní a pachů.
U-SERVIS Tomáš Šindler