Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Autodoprava, přeprava nadrozměrných nákladů Frýdek-Místek
Specializujeme se na mezinárodní, vnitrostátní kamionovou dopravu: - přeprava nadrozměrných nákladů - přeprava nebezpečných látek - přeprava sklápěcími vozy, bagry, jeřáby - celní služby, spedice.
Výkup, recyklace, likvidace kovů Třinec
Náš Kovošrot nabízí: - výkup, recyklaci, likvidaci kovů železných i neželezných výkup akumulátorů - přeprava materiálu - přistavení kontejnerů - potřebná technika na pálení, stříhání a lisování materiálu.
Výkup, zpracování, prodej kovů Třinec
Náš Kovošrot nabízí: - výkup, zpracování, prodej kovů železných i neželezných - výkup akumulátorů - přeprava materiálu - přistavení kontejnerů - potřebná technika na pálení, stříhání a lisování materiálu.
Zahradní design a realizace
Od čistého papíru až po kompletní realizaci Vaší zahrady.
Nedestruktivní zkoušení, metody, defektoskopie Ostrava, Frýdek
Provádíme metody nedestruktivního zkoušení materiálů a svarů v průmyslovém oboru: - zkouška kapilární - metoda sloužící k zjišťování povrchových necelistvostí - zkouška prozářením - zkouška magnetická - předmět, který je zkoušený se vhodným způsobem magnetuje a současně polévá detekční suspenzí - zkouška ultrazvukem - použití ...
Výroba novoroční přání Frýdek-Místek
Nabízíme výrobu novoročních přání: - grafický návrh - elektronické vánoční přání - PF - poradíme Vám s výběrem materiálu a potisku - kalendáře 2014 - firemní kalendáře - osobní kalendáře Objednejte si vánoční přání nebo PF do 30.11.2013 a jako dárek od nás dostanete kapesní kalendář nebo bloček ZDARMA!
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Realitní kancelář, prodej reality, nemovitosti, Frýdek-Místek
Nabízíme služby realitní kanceláře: - zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí - reality, byty, domy, pozemky, chaty, chalupy, komerční prostory, průmyslové haly - poskytnutí kompletního právního servisu - provádění oceňování nemovitostí, odhad tržní ceny - vypracování znaleckých posudků - správa bytů, bytových domů.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Balení dopravních prostředků
Realizujeme balení dopravních prostředků pro přepravu. Přiložené foto je trolejbus ze Škody Plzeň, který byl po železnici přepravován do Uzbekistánu. Podobným způsobem tj do tepelně smrštitelné folie, lze zabalit automobily, autobusy nebo i lodě.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Povrchová, protikorozní ochrana,  FROSIO inspektor, koroze
Kontrol servis s.r.o. nabízí poradenství, kontrolní, zkušební a inspekční činnost: - povrchová, protikorozní ochrana, úprava kovů - nátěry a kovové žárově stříkané povlaky - galvanické a žárovým ponorem získané povlaky - koroze - dočasná povrchová ochrana - protipožární povrchová ochrana, úprava ocelových konstrukcí - nátěry ...
Tisk, grafika, kopírování, Frýdek
Nabízíme: - grafické zpracování dat a digitální tisk - kopírování černobílé a barevné (malo a velkoformátové) - ofsetový tisk a knihařské zpracování (pozvánky, svatební oznámení, diplomy, pohlednice, firemní složky, brožury, letáky, knihy, katalogy, potisk obálek) - velkoformátové zpracování
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Tisk, grafika, kopírování, Frýdek
Nabízíme: - grafické zpracování dat a digitální tisk - kopírování černobílé a barevné (malo a velkoformátové) - ofsetový tisk a knihařské zpracování (pozvánky, svatební oznámení, diplomy, pohlednice, firemní složky, brožury, letáky, knihy, katalogy, potisk obálek) - velkoformátové zpracování
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Dotace a dotační poradenství Třinec
Dotace a dotační poradenství tvoříme pro klienty na míru!! Výběr vhodného dotačního titulu (rozcestník) – produkt zdarma. Kompletní projektová příprava (mašličky). Zpracování dílčího dokumentu nezbytného pro předložení žádosti(skládačka). Vyhodnocení reálné šance na získání dotace (rating). Kontinuální monitoring dotačních příležitostí ...
Vytápění, ohřev, solár
V rámci nového dotačního programu Státního fondu životního prostředí Zelená úsporám nabízíme našim zákazníkům možnost realizace následujících opatření: - Teplená čerpadla STIEBEL ELTRON. - Solární systémy pro ohřev vody a topení STIEBEL ELTRON a REGULUS. - Kotle na biomasu VIADRUS. - Teplovzdušné vytápění a větrání s rekuperací ATREA. Našim ...
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Bezpečnostní agentura, zajištění ochrany objektu, ostraha, Frýdek
Jsme bezpečnostní agentura a zajišťujeme: - ostraha, ochrana osob a majetku - převoz finanční hotovosti a cenin po celé ČR - elektrické zabezpečovací a kamerové systémy - fyzická ochrana objektů.
Prezentace, www stránky, výroba loga, reklamní, Frýdek
Našim zákazníkům poskytujeme kvalitní služby v oblasti: - webhosting - tvorba internetových aplikací - polepy aut - tvorba prezentací a www stránek - tvorba log - marketingové poradenství - internetový marketing - výroba reklamní plachty.
Grafické studio, reklama, tiskárna, Frýdek-Místek
Jsme grafické a reklamní studio a nabízíme tyto služby: - reklamní propagace - grafické návrhy - tiskové služby - razítka - řezaná reklama - světelná reklama - ofsetový tisk - úprava tiskovin - reklamní předměty - malba na fasádu - málonákladový tisk - velkoformátový tisk - sítotisk - výroba vlajek.
Výkup kovů Třinec
Výkup, zpracování a prodej železných a neželezných kovů. Výkup Pb akumulátorů. Přistavení kontejnerů a přeprava materiálu. Na provozovně 2 VZV, silniční mostová váha do nosnosti 30 tun, 2 menší cejchované digitální váhy do nosnosti 2 tun a 300kg, kolový nakládač FUCHS. Disponujeme potřebnou technikou na stříhání, pálení a lisování materiálu.
Dokončovací stavební práce, vodoinstalatér, Frýdek-Místek
Nabízíme: - topenářské a vodoinstalatérské práce - přípravné a dokončovací stavební práce - nákladní doprava do 3,5t - realitní činnost.
Tisk, grafika, kopírování, Frýdek
Naše služby: Grafické zpracování dat a digitální tisk. Kopírování černobílé a barevné. Ofsetový tisk a knihařské zpracování. Velkoformátové zpracování.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Dotace a dotační poradenství | Třinec, enviroporadce
Dotace a dotační poradenství vám pomůžou vyřídit ve firmě HRAT, s.r.o v Třinci. Pro klienty tvoříme dotace na míru!! Výběr vhodného dotačního titulu (rozcestník) – produkt zdarma. Kompletní projektová příprava (mašličky). Zpracování dílčího dokumentu nezbytného pro předložení žádosti(skládačka). Vyhodnocení reálné šance na získání dotace ...