Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Solárium, výhodná akce na permanentky, dárkové poukazy
Solárium ve Frýdku-Místku SD SUN s.r.o. Vám nyní nabízí výhodnou akci na permanentky a dárkové poukazy.
SD SUN s.r.o. Solární studio Na Hluboké
Design studio, architektonické návrhy a realizace interiérů a exteriérů restaurací, hotelů i kanceláří
Zajímavé interiérové i exteriérové řešení Vašeho projektu Vám navrhne firma NAZCA, s. r. o. z Bystřice, okres Frýdek-Místek. Dodáme Vašemu bydlení, obchodu i kanceláři potřebný šmrnc.
Půjčovna párty stanu 5x10m, pronájem na svatbu Ostrava, Frýdek
Svatební stan je ideálním řešením pro venkovní svatbu nebo jinou společenskou akci. Proto se obraťte na Párty stany Drobek, kde vám zajistí pronájem stanu o velkosti 5x10m v Ostravě a Frýdku-Místku.
Exportní balení, balení pro přepravu, zboží, stroje, těžké náklady
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. se zabývá exportním přepravním balením strojních zařízení, technologických celků, nadměrných a těžkých nákladů.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Umělecké návrhy atypických komerčních i veřejných prostor, realizace plastik, fontán a památníků
Uměleckými návrhy prvků dotvářející vzhled komerčních i veřejných prostor, zhotovením plastik, fontán i památníků se zabývá společnost NAZCA, s.r.o. ve Frýdku -Místku, i v okolí Ostravy.
Novoroční (PF) a vánoční přání v tištěné i elektronické podobě dle Vašich požadavků
Originální novoroční (PF) a vánoční přání Vám vytvoří tiskárna KLEINWÄCHTER holding s.r.o. z Frýdku-Místku a to jak v elektronické, tak i klasické tištěné podobě.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Pohřební služba Frýdek-Místek, poslední rozloučení v obřadních síních, parte, převozy, výzdoba
V těchto nejtěžších chvílích Vám naše pohřební služba Karel Hradil s.r.o. Frýdek-Místek nabízí komplexní zajištění a realizaci pohřbu.
RT - zkoušky materiálu prozařováním v profesionální zkušební laboratoři
RT - zkoušky materiálů prozařováním zajišťuje společnost Intest NDT s.r.o. v okolí Frýdku Místku a Ostravy. Specializujeme se na nedestruktivní defektoskopii, která nepoškodí daný materiál.
Prodej zábavní pyrotechniky Třinec, prodej dětské zábavní pyrotechniky, konfety, kompakty, rakety
Prodej zábavní pyrotechniky Třinec, Petr Cymorek provozuje několik prodejen a eshop se zábavní pyrotechnikou.
Dodavatel kalibračních služeb v Moravskoslezském kraji
Metrologické služby, interní i externí kalibrace měřících zařízení menších i větších rozměrů, poradenství v oblasti metrologie a garantovaná účast na auditech zákazníků – MSP – Global s.r.o.
MSP - GLOBAL s.r.o. kalibrační laboratoř
Nedestruktivní zkoušení svárů a materiálů - zkouška magnetická i ultrazvukem
Zkušební laboratoř Intest NDT, spol. s.r.o. z Ostravy Vám zajistí nedestruktivní zkoušení materiálů a svarů tak, aby nedošlo k poškození výrobku. Využívá k tomu ultrazvukovou i magnetickou metodu.
Nedestruktivní zkoušení materiálů a svarů - kvalitně a rychle
Společnost INTEST NDT, spol. s r.o. Vám nabízí spolupráci v oblasti nedestruktivního zkoušení materiálů a svarů. Zkoušky provádíme v okolí Ostravy, Opavy i Karviné.
Defektoskopie, profesionální zkoušky nedestruktivní metodou v laboratoři
Realizací defektoskopie v okolí Nového Jičína a Frýdku se zabývá společnost INTEST NDT s.r.o., která provádí profesionální zkoušky nedestruktivní metodou ve své laboratoři.
Zjištění vad výrobku nedestruktivní metodou, bez poškození, ve zkušební laboratoři
Zkušební laboratoř Intest NDT s.r.o. se specializuje na zjišťování vad ve výrobcích nedestruktivní metodou a tedy i bez jejich poškození. Působíme také v okolí Valašského Meziříčí, Zlína a Vsetína.
Nakládání s odpady, sběr, svoz a třídění, čištění, úklid a údržba místních komunikací Třinec
Komplexní služby při nakládání s komunálními odpady poskytuje společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. Zajišťujeme svoz a zpracování odpadů včetně zimní údržby místních komunikací.
Kvalitní sítotiskové technologie – potisk textilu, triček, pracovních i sportovních oděvů, tašky
Sítotiskem, který se využívá na potisk textilu, ať už na pracovní nebo sportovní oblečení, na trička, tašky, se zabývá grafické studio Siena, s.r.o., dostupné pro zákazníky z Frýdku-Místku i Ostravy.
Vysoká kvalita tisku, tiskárna, digitální tisk Frýdek-Místek
Digitální tisk se vyznačuje rychlostí, kvalitou a barevnou stabilitou. Tiskneme od jednoho kusu až po tisícové náklady. Navštivte Tiskárnu Kleinwächter ve Frýdku-Místku.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Montáž rozvaděčů, vývoj software, dodávka počítačů Třinec
Dodávkou počítačů, vývojem a tvorbou softwaru, montáží rozvaděčů na měřené a regulací se zabývá společnost BRAINTRAT, s.r.o. v okolí Třince, Frýdku-Místkua Ostravy.
BRAINTRAST, s.r.o.
Sjednání pohřbu Jablunkov – vše od tisku smutečního oznámení po výběr rakví
Pohřební služba Jan Sadový Jablunkov Vám zajistí při sjednání pohřbu veškeré služby od převozu zesnulého, tisku smutečního oznámení po výkop hrobu.
Efektivní průmyslová automatizace, řídicí a informační systémy
Pokud se zajímáte o efektivní průmyslovou automatizaci, oslovte firmu BRAINTRAST, s.r.o. v Třinci, která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
BRAINTRAST, s.r.o.
Pohřební a hřbitovní služby nonstop  Jablunkov – 24 hodin denně
Zastihla Vaši rodinu smutná událost v podobě úmrtí člena rodiny? Pohřební služba Jan Sadový Vám nabízí nonstop své služby od převozu zesnulého až po zajištění kompletních pohřebních služeb.
Nabídka práce, zaměstnání pro tesaře, truhláře i zámečníky - zajímavé finanční ohodnocení
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku, která se zabývá zasílatelstvím, balením, nakládkami a vykládkami zboží hledá zaměstnance na pozici - pracovník balení a manipulace.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Masáž lávovými kameny, klasické a regenerační masáže - uvolnění svalů i mysli
Dopřejte si v masážním salónu Karla Váňová masáž lávovými kameny k celkovému uvolnění nebo klasickou či regenerační masáž obličeje a šíje, které mají blahodárné účinky na regeneraci pleti.
Odhady a správa nemovitostí
Realitní kancelář REALIT ve Frýdku-Místku vám zajistí nejen odhady nemovitostí, ale také jejich správu.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Výkup železného šrotu a barevných kovů, kovošrot - spolehlivý partner v odpadech
Pokud chcete prodat kovový odpad, obraťte se na spolehlivého partnera v odpadech na KOVOŠROT CHLEBEK, s.r.o. v Třinci, kde se zabýváme výkupem železného šrotu a barevných kovů.