Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Překladatelská agentura, kvalitní překlady a tlumočení ve všech jazycích, korektury textů
Vysoce kvalitní překlady a tlumočení od rodilých mluvčích včetně jazykové korektury ve všech jazycích Vám poskytnou zkušení odborníci ze společnosti A-TRADI Mgr. Martina Vašková z Dačic.
Správa a údržba nemovitostí, úklid kanceláří, firem a výrobních hal v Českých Budějovicích
Společnost s dlouholetou tradicí zaměřující se na kvalitní úklid firem, kanceláří, zdravotnických zařízení a domácností. S firmou CB Servis Plus z Českých Budějovic budete mít více času pro sebe.
Soudní překlady Písek, tlumočení pro úřední jednání, výuka anglického jazyka
Soudní překlady z angličtiny a do angličtiny, z francouzštiny i do francouzštiny, tlumočnické služby při jednáních na úřadech i individuální výuku anglického jazyka poskytuje Mgr. Martina Vomáčková.
Pronájem skladů, čistých a volných skladových prostor, Temelín
Pronájem skladů a hal, čistých, volných, zabezpečených a dostupných skladových prostor pro uskladnění objemných či drobných věcí v obci Temelín, okres České Budějovice.
Likvidace dřevomorky v krovech, trámech, dřevěných konstrukcích, České Budějovice
Likvidace dřevomorky v napadených krovech, trámech, dřevěných konstrukcích provádí pomocí mikrovln, tlakové injektáže a chemie společnost Impreg Sanace staveb - Jaroslav Raška z Českých Budějovic.
Produktová řešení zaměřená na výrobní a distribuční společnosti
Společnost Minerva Česká republika, a.s. se sídlem v Českých Budějovicích nabízí své služby produktových řešení zaměřených na výrobní a distribuční společnosti pro zvýšení efektivity a produktivity.
Minerva Česká republika, a.s. Centrála
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, celá Česká republika, Český Krumlov
Potřebujete provést deratizaci, dezinsekci či dezinfekci? Hledáte zkušenou a diskrétní společnost? Obraťte se na Deradez s.r.o. Naše služby poskytujeme po celé České republice.
Úklidové služby Milevsko pro jakýkoliv prostor bez omezení velikosti
Potřebujete udržet čistotu na pracovišti nebo v komerčních prostorách? Pokud jste z okolí Milevska, máte to vyřešené. Kontaktujte firmu Marie Vágnerové, která poskytuje komplexní úklidové služby.
Pohřební služba, pohřby, kremace, uložení do hrobu, parte, Český Krumlov
Pohřební služba Maurenc sídlí v obci Kaplice v okrese Český Krumlov. Na profesionální úrovni pro Vás zajistíme všechny náležitosti spjaté s pohřbem, kremací a rozloučením s blízkou osobou.
Správa a údržba nemovitostí Prachatice, služby vlastníkům a nájemníkům nemovitostí
Zajištění běžné údržby, menších i větších oprav a udržování správcovské činnosti v objektech vykonává Městská správa domů a bytů s.r.o. v Prachaticích.
Realitní kancelář zajistí komplexní servis při prodeji a koupi nemovitosti v Jihočeském kraji
Prodej, koupi a pronájem nemovitostí, tržní odhad nemovitosti, zpracování daňového přiznání, pomoc v případě exekuce nebo vyřízení povolení ke stavbě zajistí realitní kancelář RK CESTA z Písku.
Překladatelská agentura,  překlady odborných textů a tlumočení do 31 evropských jazyků
Překladatelská agentura A-TRADI se sídlem v Dačicích Vám zajistí jazykové překlady z evropských jazyků, od angličtiny, němčiny, španělštiny, turečtiny, makedonštiny, chorvatštiny a mnoha dalších.
Správa a údržba nemovitostí pro bytová družstva, SVJ a vlastníky nemovitostí a činžovních domů
Kompletní správu a údržbu nemovitostí zajistí firma Domovní Servis z Katovic v okrese Strakonice pro bytová družstva, společenství vlastníků jednotek či vlastníků nemovitostí a činžovních domů.
Sběrné suroviny Hluboká nad Vltavou - výkup, prodej a likvidace odpadů
Je vaše domácnost zahlcena nejrůznějšími odpady? Už dlouho se chystáte na velký úklid, ale stále se k němu nemůžete rozhoupat? Přemýšlíte, kam byste odpad uložili?
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Inženýring čištění odpadních vod České Budějovice
Pod pojmem inženýring si mnozí z nás vybaví vyvíjení průmyslových strojů, které slouží k výrobě nejrůznějšího sortimentu. Díky VTA však poznáte i jiný význam tohoto slova.
Razítka Trodat, Colop, rychlé vyhotovení, razítka do 24 hodin, Dačice
Rychlé vyhotovení razítek do 24 hodin, razítka Trodat nebo Colop, kvalitní razítka s dlouhou trvanlivostí vyrobí firma PAS-D s.r.o., sídlící v Dačicích.
Výkup papíru a kovového odpadu Hluboká nad Vltavou - likvidace druhotných surovin
Petr Novák s.r.o. se zabývá výkupem papírů, kovového odpadu i skartací dokumentů, výkupem a likvidacemi odpadů a druhotných surovin od firem, ale i soukromých osob zajišťuje v Hluboké nad Vltavou.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Výkup a likvidace odpadů Hluboká – sběrový papír, kovový odpad, skartace, výkup papíru
Hromadí se Vám ve firmě či domácnosti nepotřebný sběrový papír, kovový odpad nebo Vám zabírají místo jiné odpady? S likvidací odpadu Vám pomůže společnost pana Nováka.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Podnikové aplikace pro výrobní společnosti - podnikové řešení, informační systémy
Společnost Minerva je důležitým dodavatelem podnikových aplikací a řešení pro výrobní podniky.
Minerva Česká republika, a.s. Centrála
Hubení dřevokazného hmyzu i hub s pomocí mikrovlnné sanace
O vyhubení dřevokazného hmyzu i hub ve Vaší stavbě se postará společnost Impreg Jaroslav Raška z Českých Budějovic, a to pomocí metody mikrovlnné sanace.
Pronájem halových prostor – hledejte zájemce na volný prostor online
Pronájem halových prostor uveřejněný online na webových stránkách společnosti KORES. Společnost KORES již několik let se zabývá stavbou, opravou, rekonstrukcí nebo zateplováním velkých halových prostor. S jednou nabízených služeb je i inzerce nevyužitých halových objektů. Pomohou a poradí Vám jak investovat do Vaší nepoužívané haly. Pokud jste ...
Přeprava, recyklace a likvidace nebezpečných odpadů, pro obce, firmy i občany
Metadescription: Přepravu, recyklaci a likvidaci nebezpečných odpadů, včetně odpadů tekutých, zajišťuje společnost Rumpold s.r.o., a to ve svých vlastních provozovnách po celé České republice.
Digitální tisk letáků, vizitek i  katalogů od skutečných odborníků, Tábor
Digitální tisk plakátů, letáků, vizitek, kalendářů, brožur i katalogů v široké škále velikostí, grafických možností a na různé gramáže papíru nabízí společnost RUDI, a.s. z Tábora. V oboru tiskařských a grafických služeb se pohybujeme již více než 20 let a tomu, co děláme, skutečně rozumíme. Ke své práci využíváme nejmodernější technologie a ...
Správa a údržba bytového i nebytového fondu v Prachaticích
Správu a údržbu bytového i nebytového fondu ve vlastnictví Města Prachatice i jiných fyzických a právnických osob zajišťuje Městská správa domů a bytů s.r.o. Městská správa domů a bytů s.r.o. je zcela vlastněna Městem Prachatice a jako taková se stará o správu a údržbu nejen bytového a nebytového fondu v majetku Města Prachatice, ale také ...
Wi-Fi připojení k internetu, instalace, montáž – Prachaticko
Bezdrátové Wi-Fi připojení k internetu, a to včetně instalace, montáže i servisu, poskytuje v oblasti Prachaticka společnost MIRANET CZECH s.r.o. Hledáte-li v okolí Prachatic kvalitního poskytovatele internetu přes technologii Wi-Fi, pak neváhejte využít služeb společnosti MIRANET CZECH s.r.o. Poskytujeme připojení k internetu prostřednictvím ...