Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Grafické studio, reklamní nápisy, polepy Prachatice, světelná reklama, reklamní panely, novoročenky
Grafické studio, reklamní nápisy, polepy Prachatice, světelná reklama, reklamní panely, grafické zpracování návrhů, novoročenky, plachty, razítka, vizitky, tiskařské služby.
Pronájem kanceláří, skladů, skladových prostor České Budějovice, pronájem nebytových prostorů
Pronájem kanceláří, skladů, skladových prostor České Budějovice, pronájem nebytových prostorů, pronajímáme prostory pro firmy i soukromníky.
Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. Volné prostory pronájem České Budějovice
Zkušební silniční laboratoř, zkoušky stavebních materiálů
Hledáte dodavatele komplexních služeb v oblasti zkoušení stavebních materiálů? Využijte služeb naší akreditované zkušební laboratoře ESLAB, která Vám zajistí i nezávislé poradenství.
Návrhy interiérů a exteriérů, bytový design i architektonické práce
Projektování staveb, inženýrská činnost i autorský či technický dozor, moderní bytový design, návrhy interiérů i exteriérů realizuje Atelier architektury Šimeček s.r.o.
Služby Města Milevska, údržba zeleně, svoz odpadu, čištění a úklid města, opravy osvětlení
Služby Města Milevska, údržba zeleně, svoz odpadu, čištění a úklid města, opravy veřejného osvětlení, provozování sběrných dvorů, úklid sněhu, přistavení kontejnerů.
Služby Města Milevska, spol. s r.o.
Chytrá správa nemovitostí Tábor, údržba nemovitostí, kompletní rekonstrukce nemovitostí
Chytrá správa nemovitostí Tábor, údržba nemovitostí, kompletní rekonstrukce nemovitostí, služby pro Společenství vlastníků a bytová družstva.
Kosmetický salon Sakura, to nejlepší, co můžete Vaší pleti dát
Ošetření Vaší pleti profesionální kosmetikou a nejmodernějšími technikami. Rozbor pleti, samotný kosmetický proces a finální konzultace s doporučením domácího ošetření.
Výkup, prodej a likvidace druhotných surovin, kovové odpady, papír, skartace dokumentů České Budějovice
Výhodný výkup druhotných surovin za nejlepší ceny, prodej a likvidace druhotných surovin, kovové odpady, papír, skartace dokumentů, elektrošrot - Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Stacionář pro osoby s mentálním a kombinovaným postižením
Pomoc rodinám s péčí o postižené osoby ve věku 1 – 40 let. Denní a týdenní stacionář s péčí, ubytováním, stravou, fyzioterapií a vzděláváním zajišťuje Centrum BAZALKA, o.p.s.
Reklamní studio, fóliová reklama, světelná, polepy aut, výloh, termotransferový tisk
Polepy automobilů, světelné reklamy i potisky poskytuje Studio DUHA spol. s r.o. se sídlem v Prachaticích. Zajišťujeme precizní grafické zpracování i kompletní tiskařské práce.
Pronájem nebytových prostor, skladů a útulných kanceláří pro menší živnostníky i větší firmy
Kanceláře a další bytové i nebytové prostory k pronájmu Vám zajistí společnost Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. z Českých Budějovic. Poskytneme Vám ideální místo pro podnikání, parkování i bydlení.
Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. Volné prostory pronájem České Budějovice
Architektonický ateliér Tábor, projektování staveb, návrhy a design interiérů a exteriérů
Schopného a nápaditého architekta naleznete v Táboře, kde sídlí Atelier architektury Šimeček s.r.o. Zajistíme kompletní projektovou dokumentaci včetně návrhů zahrad, dvorů a jiných exteriérů.
Solární střešní tašky pro vytápění a ohřev vody, Prachatice
Solární střešní tašky v klasickém vzhledu bobrovky, využití pro vytápění o ohřev vody, vhodné na historické budovy i novostavby od společnosti SILVER PLANET s.r.o., Prachatice.
Podnikový informační systém pro podporu řízení výrobních podniků
Podnikový informační systém QAD od společnosti Minerva Česká republika, a.s. pomáhá řídit výrobní podniky jejich nakupování, plánování, finance, lidské zdroje a prodej.
Minerva Česká republika, a.s. Centrála
Údržba a kompletní správa nemovitostí pro SVJ, bytové a družstevní domy pro Jihočeský kraj
David Buchtel - Annamat správa nemovitostí je prosperující firma z Bechyně specializující se na správu objektů od řešení technického stavu budovy přes evidence osob až po úřední záležitosti.
Internetové připojení, Wi-Fi, VoIP volání přes internet, Prachaticko
Kvalitní, rychlé a stabilní připojení k Wi-Fi síti, internetové volání, měření signálu, montáž a instalace internetového připojení zajišťuje na Prachaticku společnost MIRANET CZECH s.r.o.
Kompletní architektonická, projekční a inženýrská činnost, autorizovaný architekt
Mnohaleté zkušenosti na poli architektury, moderní přístup a smysl pro detail, to vše naleznete v architektonické kanceláři v Českých Budějovicích Ing.arch. Kročák Jaromír.
Pronájem nebytových prostor a parkovacích míst, České Budějovice
Pronájem skladů, hal, kanceláří, nebytových i bytových prostor a parkovacích míst pro firmy, soukromníky zajišťuje společnost Fruktimport spol. s r.o., České Budějovice.
Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. Volné prostory pronájem České Budějovice
Pohřební služba Český Krumlov
Pohřební služba Maurenc je připravena podat pomocnou ruku všem pozůstalým, kteří potřebují zařídit pohřeb v okrese České Krumlov. Vše potřebné zařídíme s úctou a profesionálním přístupem.
Výkup kovového odpadu České Budějovice
Hromadí se u Vás kovový odpad a nevíte, kam s ním? Pokud jste z Českých Budějovic, pak ho dovezte do ulice J. Plachty do firmy Petr Novák s.r.o., kde provozují výkup kovového odpadu.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Sběrové akce ve školách České Budějovice
Sběrové akce starého netříděného papíru nebo Al folií zajistí pro školy v českých Budějovicích a okolí přistavením sběrného kontejneru firma Petr Novák s.r.o.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Velkoplošné mytí budov PURAQLEEN Milevsko – bez plošin a horolezců do výšky 20 metrů
Velkoplošné mytí budov metodou PURAQLEEN zaručuje perfektní čistotu umytých ploch do výšky 20 metrů bez použití lešení nebo horolezců. Pro Milevsko a okolí nabízí tuto službu firma Marie Vágnerové.
Skartování dokumentů České Budějovice
Skartaci dokumentů, faktur nebo ceníků se stupněm utajení DIN 3 nabízí v Českých Budějovic v ulici J. Plachty firma Petr Novák s.r.o.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Prádelna a čistírna, praní sterilní i antistatické, svoz a rozvoz prádla pro hotely i občany
Precizně vyprané osobní i ložní prádlo včetně hotelových ubrusů Vám zajistí společnost VDI Servis – družstvo z Českých Budějovic. Vypereme a vyčistíme Vaše prádlo, že bude vypadat jako nové.
Výkup druhotných surovin České Budějovice, ulice J. Plachty
Výkup druhotných surovin nabízí za příznivé ceny firma Petr Novák s.r.o., kterou naleznete u ulici J. Plachty v Českých Budějovicích.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice