Reality jsou služby v oblasti prodeje, pronájmu a koupi nemovitostí jako rodinné domy, byty, pozemky, chaty a chalupy, komerční prostory, garáže a další,které vám zprostředkují realitní kanceláře, realitní makléři a také soukromé osoby, firmy, bytová družstva či developeři. Do oblasti realit patří i dražby nemovitostí.

Realitní kancelář Praha, prodej a pronájmy nemovitostí, prodej nových bytů a rodinných domů
Vložte Vaši důvěru v úspěšnou realitní kancelář TIDE REALITY, spol. s r.o. z Prahy 2 a vyberte si byt či dům dle Vašich konkrétních představ. Zajistíme výhodný prodej či pronájem Vaší nemovitosti.
Správa majetku Praha - komplexní portfolio odborných služeb
Vlastníte dům nebo jste čelenem bytového družstva nebo společenství vlastníků? Pak jistě oceníte komplexní portfolio služeb pro správu majetku, které nabízí společnost ANESO s.r.o. z Prahy.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Pronájem nemovitostí Praha – kvalitní investorská činnost včetně pohodlného bydlení v Praze
Pronajímáme nemovitosti a odvádíme tak kvalitní investorskou činnost, díky které získáte pohodlné bydlení v Praze.
Správa domovního a bytového fondu Praha – komplexní služby
Služby komplexní správy domovního a bytového fondu nabízí společnost ANESO s.r.o. z Prahy, která má v tomto oboru mnohaleté zkušenosti.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Správa nemovitostí Praha – ušetří Vám čas i peníze
Ušetřete čas i peníze s využitím služeb správy nemovitostí s prověřenou a spolehlivou společností ANESO s.r.o. z Prahy, která sdružuje odborníky mnoha profesí pro Vaši spokojenost.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Technická správa budov Praha - obsluha plynových kotelen a drobné úpravy
Technickou správu budov, obsluhu plynových kotelen vyhovující všem platným vyhláškám a drobné úpravy a opravy na domě nabízí spolehlivá firma Jiří Mík z Prahy.
Provozní správa nemovitostí Praha – komfortní bydlení bez starostí
Bydlení bez starostí s provozem kolem domu zajistí společnost ANESO s.r.o. z Prahy, která nabízí komplexní služby provozní správy nemovitostí od evidence nájemníků, účetnictví až po úklid.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Technická správa nemovitostí Praha – havarijní služba – spolehlivě a pohotově
Jsou povinnosti vlastníka budovy nad Vaše síly nebo na ně nemáte čas? Kontaktujte firmu ANESO s.r.o. z Prahy, kde se kompletně postarají o technickou správu nemovitostí, včetně havarijní služby.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Sklady, skladovací prostory, klimatizované kanceláře, pronájem Praha
Sklady, vytápěné skladovací prostory s rampami, klimatizované kanceláře v administrativní budově, zabezpečené prostory se strategickou polohou nabízí v Praze k pronájmu společnost JUBEL spol. s r.o.
JUBEL, s.r.o.
Pronájem kanceláří - Nová Karolína Park Ostrava – representativní místo pro vaši firmu
Hledáte representativní prostory pro Vaši firmu v Ostravě? Česká developerská společnost PASSERINVEST GROUP nabízí pronájem kanceláří v dopravně dobré dostupnosti projektu Nová Karolína Park.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Kontrola plateb nájemného a služeb Praha - uzavírání smluv až po vybírání nájemného
Se správou nemovitostí bývá často spojena také spousta práce, problémů a starostí. Se službami společnosti ANESO se však o nic starat nemusíte.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Technická správa budov Praha - kompletní servis pro správu nemovitostí a majetku
O kompletní technickou správu budov se v Praze za Vás stará firma ANESO s. r. o.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Správa domovního a bytového fondu Praha 6 - dlouholetá praxe v oboru
Obchodní společnost ANESO, s.r.o. se již mnoho let specializuje a má bohaté zkušenosti v oboru Správa domovního a bytového fondu na Praze 6.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Správa nemovitostí, jejich prodej a pronájem Praha - každý klient je pro nás ten nejdůležitější
Sháníte specialistu z oblasti správa nemovitostí, prodej nemovitostí nebo „jen“ pro pronájem nemovitostí?
Správa nemovitostí Praha - služba, která vám ušetří spoustu práce i starostí
Správa nemovitostí s sebou nese spoustu práce a mnohdy i problémů a starostí. S tím si však nemusíte lámat hlavu - v naší společnosti A.K.F.
Pronájem a prodej nemovitostí v atraktivních zahraničních destinacích
Zahraniční nemovitosti v rekreačních i podnikatelsky výhodných destinacích Vám nabízí EVROPA realitní kancelář s.r.o. Atraktivní apartmány, domy i luxusní vily k prodeji či pronájmu.
Pronájem konferenčních prostor a sálů pro firemní školení či prezentace
Konferenční prostory pro firemní prezentace a školení pronajímá společnost CineStar s.r.o. Síť multikin po celé republice nabízí potřebné zázemí a pohodlí pro každou firemní akci.
Správa nemovitostí Praha – ekonomická, technická a organizační péče
V naší službě správy nemovitostí se postaráme o ekonomickou, technickou i organizační oblast Vaší budovy. Pro ekonomickou část vytvoříme roční rozpočty, hospodářství a vedeme účetnictví celé nemovitosti. Potřebné doklady za Vás dodáme na příslušné úřady. Standardně vedeme provozní informace a plánujeme údržby, rekonstrukce a opravy ...
Správa a údržba bytových a družstevních domů Praha 8
Potřebovali byste odborně pomoci se správnou a údržbou vašeho bytového anebo družstevního domu? Stavební bytové družstvo z Prahy 8 zajišťuje kompletní správu ve všech potřebných oblastech: - Ekonomická oblast – vedení účetnictví, vypracování roční závěrky a potřebných podkladů pro přiznání daní, provádění veškerých bankovních plateb, ...
Založení SVJ i správu domu vyřídíme za vás | Praha
Společenství vlastníku jednotek, zkráceně SVJ, nabízí svým členům celou řadu výhod. Se založením a fungováním SVJ je ale spojeno také mnoho práce a papírování. Rádi byste založili SVJ, ale na vyřizování formalit nemáte čas? Svěřte se do rukou naší společnosti. Stavební bytové družstvo Praha 8 zajistí vše, co je pro správné fungování SVJ ...
Krátkodobý pronájem vybavené kanceláře - Praha
Jezdíte občas pracovně do Prahy a hodily by se vám kancelářské prostory pro jednání s klienty na krátkodobý pronájem, ale klasický pronájem vlastní kanceláře by se vám nevyplatil? Centrum Harfa pro vás má ideální řešení. Nabízíme vám totiž krátkodobý pronájem vybavené kanceláře přímo v centru města. Krátkodobý pronájem kanceláře v Praze bez ...
Hodinový pronájem zasedacích místností | Praha
Pro mimopražské firmy máme připravenou kancelář v plném vybavení na krátkodobý pronájem. Tyto místnosti se hodí, pokud nepotřebujete stálé prostory a do Prahy, kde je sídlo naší firmy, dojíždíte jen na chvilková jednání. Kancelář je vybavena nábytkem a technickými potřebami. Je vhodná především na konference, schůze či školení. Součástí ...
Pronájem nebytových prostor v Zenklově ulici na Praze 8 pro jakékoliv podnikání
Pronájem nebytových prostor v Zenklově ulici na Praze 8 pro jakékoliv podnikání. Hledáte pronájem nebytových prostor na Praze 8? Právě teď je možnost pronajmout si prostor prodejen v ulici Zenklově na Praze 8 v blízkosti křižovatky u Bulovky. Prodejna o velikosti 20m2, sloužila jako obchod s oděvy, ale lze využít i jako kancelář, internetový ...
Pronájem reklamní plochy na Praze 3 Žižkov- prostor pro Vaši reklamu
Pronajmu reklamní plochu na Praze 3 Žižkov. Rád bych Vám nabídl místo pro reklamní bannery v ulici Koněvova 1886/173 Praha 3 Žižkov v pátém patře. Nabízené místo je výborně vidět z hlavní silnice a přilehlé tramvajové zastávky Strážní. Cena dohodou. Pokud by jste chtěli umístit svoji reklamu, ozvěte se.
Pronájem restaurace Ledečko Středočeský kraj
Nabízím pronájem zavedené restaurace u nádraží v obci Ledečko ve středočeském kraji, poblíž řeky Sázavy. Restaurace se nachází v okolí posázavských lesů. Naše podmínka: - zajištění kvalitního pohostinství. Pronájem od přímého majitele bez odstupného. Preferujeme přímé a seriózní jednání. Jen vážní zájemci. V restauraci je možno country ...