Reality jsou služby v oblasti prodeje, pronájmu a koupi nemovitostí jako rodinné domy, byty, pozemky, chaty a chalupy, komerční prostory, garáže a další,které vám zprostředkují realitní kanceláře, realitní makléři a také soukromé osoby, firmy, bytová družstva či developeři. Do oblasti realit patří i dražby nemovitostí.

Bezpečný prodej, koupě či pronájem nemovitosti
Obchod s nemovitostmi, prodej, koupě, pronájem rodinných domů, bytů, kanceláří, obchodních prostor či pozemků zajišťuje spolehlivá realitní kancelář RE/MAX Property.
Aukce nemovitostí u profesionálních realitních makléřů
Sháníte nemovitost a nechcete se v dnešním světě nechat napálit? Jste vlastníky nemovitostí a rádi byste je zhodnotili na trhu? Zajímáte se o aukce nemovitostí a chcete zjistit více informací?
Realitní kancelář  v Praze 1 pod vedením pana Vladimíra Ovčariče
Zprostředkování koupě, prodeje nebo pronájmu nemovitosti v nejlepších časových termínech, kvalitě a dohodnuté ceně.od
Realitní kancelář, obchod s nemovitostmi, koupě, prodej, pronájem
Zprostředkování koupi i prodeje nemovitostí s vysokou zákaznickou péčí a individuálním přístupem. RE/MAX Property, poskytovatel realit všeho druhu v rámci České republiky.
Nákup, prodej, pronájem nemovitostí Praha, právní služby, finanční poradenství, zprostředkování
Nákup, prodej, pronájem nemovitostí Praha, právní služby, finanční poradenství, zprostředkování prodeje bytů, domů, pozemků, nebytových prostor - CLUNY s.r.o. realitní činnost Praha
Správa nemovitostí, kontrola stavu, zajištění údržby, vedení účetnictví
Správa nemovitostí pro bytová družstva, panelové domy a společenství vlastníků, technická správa, kontrola stavu, zajištění údržby, vedení účetnictví vykonává Jiřina Křížová, Praha.
Pronájem kanceláří a skladových prostor s kamerovým systémem i parkovištěm, Praha 10 Hostivař
Příjemné prostory pro Vaši kancelář naleznete u společnosti Jubel s.r.o. z Prahy 10. Pohodlné a vytápěné místnosti v rodinném a oploceném areálu s ostrahou.
JUBEL, s.r.o.
Pronájem parkovacích míst v Praze pro automobily i motocykly
Pronájem parkovacích míst v Praze na Smíchově pro větší a menší automobily i motocykly, jednorázový i pravidelný dlouhodobý parking zajišťuje Areál Fabrika, s.r.o.
Správce budov a nemovitostí – odborná firma
Společnost ANESO s.r.o. z Prahy je odborná forma, která zastoupí správce budov a nemovitostí a postará se o veškerou agendu i opravy.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Výstavba a správa nemovitostí – komplexní služby
Výstavbou a komplexními službami v oblasti správy nemovitostí se zabývá společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze.
Správa nemovitostí – provozní a technické služby
Kompletní služby správy nemovitostí včetně provozní a technické služby Vám zajistí společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze.
Obchodní centrum, pronájem nebytových prostor v centru Prahy
Obchodní centrum PALÁC METRO, pronájem nebytových a bytových prostor, kanceláří v historické budově v centru Prahy na Národní třídě za bezkonkurenční ceny.
Realitní služby, zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí
Realitní činnost, zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí, rodinných domů, bytů a nebytových prostor zajišťuje CLUNY s.r.o., Praha.
Údržba a správa nemovitostí – komplexní služby
O údržbu a správu nemovitostí a budov vlastníků i družstva se postará společnost ANESO s.r.o. z Prahy.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Správa nemovitostí pro bytová družstva i společenství vlastníků
Společnost ANESO s.r.o. z Prahy nabízí komplexní správu nemovitostí nejen pro bytová družstva, ale i pro společenství vlastníků bytů.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Pronájem - kanceláře, skladové i výrobní prostory výrobní prostory v Praze
Hledáte volné prostory pro Vaše podnikání? Máte zájem o pronájem kanceláře, skladových nebo výrobních prostor? Obraťte se na společnost ZEZ PRAHA, a.s., která má sídlo na Praze 9.
Údržba nemovitostí po celé Praze – přináší rychlé a kvalitní řešení
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze nabízí komlpexní služby údržby nemovitostí na území celé Prahy pro rychlá a kvalitní řešení oprav či rychlé obsazení volných prostor.
Správa nemovitostí, zakládání SVJ, transformace BD na SVJ, realitní služby i poradenství
Komplexní služby v oblasti správy nemovitostí Vám poskytne firma J.N.Nova - spol. s r.o. z Prahy 7 Holešovice. S maximální péčí se postaráme o Vaší nemovitost, administrativní či komerční budovu.
Správa a údržba nemovitostí včetně oprav a revizí, vedení účetnictví pro SVJ, firmy a OSVČ
Spolehlivý dohled nad Vaší nemovitostí Vám zajistí perspektivní společnost z Prahy Zámečnictví Petr Machytka. Postaráme se o vše potřebné týkající se údržby a oprav Vašeho objektu.
Správa nemovitostí SVJ a malých bytových družstev v Praze
Správa nemovitostí, údržba objektů, domovní služby, právní zastoupení, vedení účetnictví pro SVJ a malá bytová družstva realizuje Stavební bytové družstvo STAVBAŘ, družstvo, Praha.
Pronájem sídla firmy včetně vedení poštovní evidence
Plánujete podnikat, ale nemáte vlastní sídlo firmy? Pak se obraťte na společnost SPOROS CONSULTING S.R.O. z Prahy, která nabízí pronájem sídla firmy včetně vedení poštovní evidence.
Správa nemovitostí Praha, vedení účetnictví, havarijní služby
Komplexní správa nemovitostí v Praze, vedení účetnictví pro bytová družstva a SVJ, havarijní služby, zajištění revizí provádí Realitní a správní kancelář Václav Kopáček - KV inženýring.
Služby v oblasti investiční výstavby Praha – od návrhu po kolaudaci a předání hotové  stavby
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. z Prahy nabízí služby v oblasti investiční výstavby od návrhu až po předání hotové stavby pro stavby nových objektů i pro rekonstrukce nynějších staveb.
Pronájem komerčních prostor, konferenčních sálů s vybavením, kanceláří, Praha
Ideální nemovitost či prostory pro Vaše podnikání naleznete u společnosti Park Atrium s.r.o. z Prahy. Vyberte si kancelář či konferenční sál, my se postaráme o veškerou správu daných prostor.
Provozní a technické služby při správě nemovitostí Praha – pro bydlení bez starostí
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. z Prahy nabízí všem vlastníkům domů, objektů nebo sdružením vlastníků bytů spolehlivé vykonávání provozních a technických služeb při správě nemovitostí.