Reality jsou služby v oblasti prodeje, pronájmu a koupi nemovitostí jako rodinné domy, byty, pozemky, chaty a chalupy, komerční prostory, garáže a další,které vám zprostředkují realitní kanceláře, realitní makléři a také soukromé osoby, firmy, bytová družstva či developeři. Do oblasti realit patří i dražby nemovitostí.

Stavební inženýring, developerská činnost České Budějovice.
Stavební inženýring. Projekce,dodávka,montáž. Činnost: -realitní -stavebně-obchodní -prodej parcel -výstavba rodinných domů -výstavba bazénů -developerská.
Správa objektů, úklidové služby České Budějovice.
Nabízíme kompletní servis na správu objektů - servisní činnost - elektrika, voda , topení, zednické práce a malování, až po likvidaci obalů. Úklidové služby- denní úklid,praní prádla,čištění všech povrchů -kancelářské vybavení.
Restaurace Trhové Sviny
Nabízíme k prodeji zavedenou restauraci na exponovaném místě u náměstí v Trhových Svinech. Jedná se o objekt ve velmi dobrém technickém stavu, kolaudovaný v roce 1995. Restaurace je vybavena novým nábytkem, klimatizací, kuchyně je v nerezu. Má stálou klientelu na polední menu, k rychlému občerstvení je možno využít výdejní okénko na chodník, ...
Projektová činnost Veselí nad Lužnicí.
Služby: -projektová a poradenská činnost, montážní výkresy -opravy a údržba provizorních mostů -realitní činnost.